molim te mozes mi pojasnit boldano.. ?= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
slusam ih jos odavno, zasto sarma ne leti ^^
Printable View
molim te mozes mi pojasnit boldano.. ?= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
slusam ih jos odavno, zasto sarma ne leti ^^
nevolim punk i nisam punker..... :|
bio sam teški punker prije 2 god uvijek slušam i volim punk,al više nefuram baš tako žestok punk stil odjevanja i friz ko prije :D
punk is not dead
slušam :
The Stooges
Black Flag
Warzone
Dead Kennedys
Bad Religion
SFA
NOFX
No Use For A Name
pailhead
Anti-Flag
mrzim komercijalu kao što su blink 182,green day,to je kao neki pop punk di je zarada glavna mater im ...
Još uvijek slušam, al ne živim punk
:rotfl: , :D= Citat =:
Izvorno postao borlic5
ja voli clash i hladno pivo 8)
nazi punk fuck off 8) :pray:
Sex Pistols snimaju nove pjesme
Legendarni pankeri Sex Pistols rade na novim pjesmama, prvima koje će snimiti nakon skoro 30 godina, a kako najavljuju, već ovoga ljeta moći će ih čuti publika na poznatom ljetnom britanskom festivalu Isle of Wight
Ponovno okupljeni Pistolsi jedne su od glavnih zvijezda tog festivala koji će se održati u lipnju, a prema riječima bubnjara Paula Cooka, žele napisati i neke nove pjesme i predstaviti ih na tom nastupu.
'Istina je. Razmišljamo o novim stvarima. Najveći je problem što neki članovi, tj. John Lydon (poznatiji i kao Rotten) i Steve Jones žive u SAD-u, a Glen Matlock i ja u Velikoj Britaniji, pa je teško uskladiti radni raspored. Ali postoji velika želja i mislim da ćemo to uspjeti do ljeta realizirati', kaže Cook dodajući da zasad još uvijek ipak ne razmatraju mogućnost snimanja novog albuma Pistolsa.
Iako su objavili samo jedan studijski album Never Mind the Bollocks, Here's the Sex Pistols, Pistolse, jednu od najutjecajnijih britanskih grupa druge polovice 70-ih, BBC je označio kao 'utjelovljenje britanskog punk rock pokreta'.
ne slusam punk ali vozim gazit pukere :twisted: :twisted:
za mene je punk najveće sranje ikada, ko cajke. punk is thead
čuj svako ima pravo na mišljenje :killyou:= Citat =:
Izvorno postao Vukas15
Samo da kazem da mi je "pank" ekipa puno draza od "metal" ekipe
u subotu san bia na koncertu pasa... e to se zove atmo jebena sfera :pray:
sLAŽEM SE S TIME :yuck:= Citat =:
Izvorno postao borlic5
Ja samo kažem da se meni ne sviđa. A meni su puno draži metalci, jer sam i ja jedan od njih, ali ne slušam one grupe ubij, zakolji,razderi :wink:
= Citat =:
Smeni su puno draži metalci, jer sam i ja jedan od njih, ali ne slušam one grupe ubij, zakolji,razderi
kolko je bia upad ? 20 kn ?= Citat =:
Izvorno postao omfgnoob1
jebiga nisam moga ic
ja zadnje pravo što je bilo sam bio u zg na iggy pop-u i teh stoogesima prejebeno je bilo !!! :D= Citat =:
Izvorno postao olio
a problem je sta je upad bia 30 kn sta je za jedne pase puno pa i nije bilo nesto ljudi, da je karta bila 20 bilo bi sigurno vise, ali su zato 2 puta izveli debeo i jebotebog...ahhh.... :pray:= Citat =:
Izvorno postao olio
Ja volim donekle takozvani "komercijalni punk" tipa Sex Pistols, Stranglers, Ramones...
ti si metalac...aha..= Citat =:
Izvorno postao Vukas15
upravo slušam najnoviji album od iggy pop-a & the stooges-a
legenda :D
Pitam ovo u moje, Babičevo i Nevenovo ime: jel ko čuo kaj od Skrewdrivera?
jako jako poznato ime...
možda čuo dok sam bio pijan... :D
stomper romper...nazi punk= Citat =:
Izvorno postao Fenrir
OI ! neću ništa komentirat,suvišno je previše i imam marked :killyou:= Citat =:
Izvorno postao Norther
pa neznam gle, mozda sam u krivu to sam cuo jedino od njih...pogledajte si lyricse, da ne spominjemo svabu koj se dere skinheads u pjesmi...po meni je to nazi...= Citat =:
Izvorno postao borlic5
znam onu pjesmu anti social ali to je i po meni nazi punk
neću o tome više na forumu jer imam marked i bojim se da me neizbace van :cry:
da, oni su nazi pank...
ah . nazi punk.
koja retajska koncepcija
E Norther, nije Stomper Romper neg Romper Stomper, a to je film. I ak se dere skinheads, to nema nikakve veze s nacizmom. To kaj većina nije upućena u pokret i misle da su naci skinsi jedini koji postoje i misle da ih je Hitler stvorio, to su bezvezarije.
Meni ima Skrewdriver par dobrih pjesmi, i po lyricsima imaju gro pjesmi koje nemaju veze sa nacizmom. A to slušamo ja, Babič i Neven jer smo skinsi.
skinsi :D aj postaj sliku pliz u alt+f4 hehe imaš tamo muju sliku prije 2 gosd sa odličnom irokezom :D= Citat =:
Izvorno postao Fenrir
hehe, krivo si me shvatio nisam drugo htio navodit ovdje jer je protiv pravila...inace imam lyricse samo od te pjesme i jedino to sam i cuo, i to je nazi punk,barem ta pjesma. e da, i znam da ima vise tipova skinsa jer imam frenda koji je skinhead i itekako sam u pokret upucen :)= Citat =:
Izvorno postao Fenrir
http://en.wikipedia.org/wiki/SkrewdriverS proucite slicicu jednu.. :)