Inače tamo gdje oni igraju, tamo smo mi snimali ukletu baraku. Joj jedva čekam kad ću imat para, airsoft mi se igra pred nosom :D
Printable View
Inače tamo gdje oni igraju, tamo smo mi snimali ukletu baraku. Joj jedva čekam kad ću imat para, airsoft mi se igra pred nosom :D
yea, vidimo se prek nisana :D
za 2 000 kuna mogu nabavit pravi kalasnikov
hvala sto si podjelio s nama tu nebitnu informaciju.
za 1000kn mozes imati polovnu pusku i uniformu i naocale
Za kvalitetnu airsoft puskutreba platit bar 5 000 kn. I, da postoji full metal AK-74.
U hriste ima i K98k!!!!
PS, vidio sam da neki ljudi prodaju pravi RPG-7 bez rakete (na zalost) za 3 000 kn.
ti si na nekim drogama or what?
Ti mora da si ili pseto ili psetov prijatelj. Retardi.= Citat =:
Izvorno postao Sony Ericsson
A uz to nema ni blagu o čemu priča.
Kak je zakon airsoft sada sam gledo malo i ima za kupit Ghilie Suite za snipere iz Cod4(misija u černobilu) te bolt-action snipovi i zamislite Claymore mine, prezakon......ali nisam punoljetan :cry:
ma ghillie pravis sam, sta ce ti kupovni
Tek sam sad proguglao Airsoft i skuzio o cemu se radi.Predobro izgleda i moram to probat za tri godine.Kad bi igrao,igrao bi kao snajperist sa ghilie suit-om.
cuo sam za airsoft prie nekoliko mjeseci i svidjelo mi se
volio bih igrat al mislim da nesmiem, iam 14 god, a i sumnjam da bi mi starci to htieli financirat (stari ne voli oruzja i "igre rata")
tak da cu nazalost moc probat tek za desetak god :(
ovaj snajperista je samnom u klanu :D= Citat =:
Izvorno postao Kron
žac? koji klan tj klub, koja puska?
jel ima u zagrebu kakava prodavaonica airsoft pušaka? i koliko bi koštao dobar pištolj da nie skup, ima li ispod 500 kn? :S ili ispod 1k kn? i koju bi jos opremu trebao imat za to i kolko bi kostalo? link internet stranice neke prodavaonice bi isto dobrodosao. hvala
evo hristo ima novootvoreni ducan u Zgu:
http://hristo.hr/
sto se tice guna...500kn? nop...
ja bi osobno ovog: http://www.hristo.hr/product_info.php?c ... e71b567a47
nikako nemoj deagle uzimat, cuo sam da su losi, radje ti ovo uzmi.
oprema...ko prvo i najvaznije, maska/naocale za oci...na tome nemoj stedjeti a za ostalo lako. http://www.hristo.hr/product_info.php?c ... e71b567a47
kupis si neki camo odjelo i to je to. naravno, trebat ces i kuglice.
Gledao sam na telki neku reportažu o airsoftu u hrvatskoj, nisam mogao vjerovati da i tamo ima teških slučajeva kempera. Tip s nekakvom teškom strojnicom sav maskiran u travu i lišće leži u nekom grmu i kempa. Mislim da taj sport nije za mene, došlo bi mi da stavim nož u zube ko Rambo pa mu ga pod kišom kuglica smjestim među rebra. :twisted:
:rotfl:
je*** kad se zakempa onda ga nemozes kickat sa servera :D
w1k onda kreni u paintball vode :D
dinamicnije je, zato sam se i odlucio za pb radje :P
= Citat =:
Izvorno postao TvRc
Moraš imati minimalno 18 godina.
jao...
definitivno pocinjem s ovim kad napunim 18 i nabavim neke pare... snajper naravno... zverem sa na drvo i deri :D
= Citat =:
Izvorno postao MTF*
istina je da je dinamicnje
ali je oprema nešto skuplja
zadovoljstvo nema cijenu :wink:
Paintball je fora zbog kuglica s bojom, te je dinamičniji ako se igra na malim poligonima. Airsoft ima ljepše puškice obzirom da su to sve replike originala, te se igra više kao simulacija ratovanja/murije, dok je Paintball čisti sport. Vjerojatno i jedno i drugo ima svoje velike čari, no najvažnije je da se ima dobru ekipu i onda se može igrati i s praćkama. Paintball rado zaigram kad sam negdje u prilici, Airsoft bih volio probati ali isključivo kada bi bio neki WWII setting i ekipa koja na to brije. Gledao sam nešto na satelitskoj kako Ameri rade simulacije WWII bitaka, oriđiđi uniforme, tenkovi, oružje, totalna ludnica.
u da... gledal sam na jubitou kak lik fura tenk O_o
jebeno.... jedva cekam da nabavim godine i pare... idem gledat kakvu ponudu snajpera imaju :D
edit: sad sam vidio onu moddanu m14 :cry: prakticki je m21 sa onom optikom... a kad bi imali remingtona 700 il m24a3... sline mi cure
kad vidim da ima vas airsoftera te pokoji ( :( ) paintballer, citate li casopis META?
Imam baš na stolu jedan - br 2, rujan 2008.= Citat =:
Izvorno postao MTF*
le fok
jeb*mu 18+
me wants airsoft puske :D
a bome nedaju ni starci tolke pare za to, nedaju uopce za puske :D
frend ima neku ustedevinu zeli kupit mp5 jedini problem je sto mora osoba bit punoljetna :D
dal su paintball puske puno skuplje? i jel se mora bit 18+ da se to kupi
nemoras za pb imat 18...u pb se puske nazivaju markeri...cuj...
paintball je skuplji sport od as definitivno, a sad kolko, to ovisi od vama, jer markeri se krecu od 800-10 000 kn...
ako te vise zanima, posjeti http://forum.painthr.com/index.phpS, tamo mi je isti nick pa cu ti dat vise info (i ostali clanovi), takodjer vrijedi i za druge ako ih interesira pb...
ali posto ovo nije pb tema vec as, ja cu katat krep i samo ti pozeljet srecu i savjetovat te za taj paint.hr forum ^^
@W1k i kaj kazes na casopis? ^^