Japanese trailer
Isss, pa to samo japanci mogu napravit, kulno!
Printable View
Japanese trailer
Isss, pa to samo japanci mogu napravit, kulno!
trailer je predobar,nego jesam li ja lud ili "struja" u tom traileru oko 1:32 kaze "na k.u.r.a.c"= Citat =:
Izvorno postao Aral
Kud si to primijetio od svega? :D
Nego, da oživimo malo... najbolji FF po vašem mišljenju? Gledano samo po core serijalu, ne spin-offs i slične stvari.
I da, na DS dolazi novi FF naslov: 4 Warriors of Light: Final Fantasy Gaiden.
Japanese Debut Gameplay
10 i 9 djele prvo mjesto,zatim 7,12,X-2 i na zacelju 8 koji je ujedino i jedini ff koji nisam presao= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Uskoro pocinjem igrat starije naslove
6 uvjerljivo najbolja od ovih koje sam igrao.
Igrao sam 4, 6 i 7. I neš ful malo 1 i 2.
Šestica je uvjerljivo najbolja. Najbolji likovi (najkul i najbolje okarakterizirani), najbolja priča, najbolja atmosfera, nema bolje raznolikosti u stilu borbe likova... Igra graniči sa savršenim po tim poljima.
12 najbolji :boohoo:
Final Fantasy XIV Beta do kraja godine, što znači da je samo za testere. Računajte u sljedećoj godini FF XIV će biti dostupan smrtnicima. Grafika i sve, ali baš sve je fenomenalno!
Nikad je nisam odigrao do kraja, ali da, atmosfera i setting su predobri.= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
A za koje konzole je sve FF6
Imas za SNES, PS i GameBoy Advance, ja sam igrao na emulatoru PSa.
Složio bi se (ukratko rečeno; serijal svoj pravi oblik dobija tek od ovog nastavka) i nadodao kako se nadam kako nije na DS remake listi zajedno sa starijim FF naslovima koje je Square nanovo napravio za Nintendo DS. Zašto? Jer je je FF6 po meni dosta mračna priča i dosta bi se moglo izgubiti u prijenosu. Inače, PS1 verzija je najbolja.= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
@C:
Jesi li kojim slučajem igrao FF11? Ako nisi probaj (ima trial) jer će FF14 navodno pratiti prethodnika po gameplayu, a on definitivno nije za svačije ukuse (kontrole su drastično drugačije jer je igra sa konzole i općenito se MORAŠ grupirati za napredak... jednostavno, hardcore i solo neprijateljski naslov).
nisu bas novi screen-ovi,mislim vec sam ih prije vidio ali su preljepi
Sjećate se ove "deepthroat" (pun fully intended) tete iz onog dužeg trailera?
Surprise, surprise - ispada da je jedan od negativaca igre. :)
http://www.imagesforme.com/out.php/i...iceglasses.jpg
Koji duzi trailer?Nisam vidio,daj link...
Ne znam sada, potraži na GameTrailersima (ima ih previše da bi se sjetio koji je točno bio). :)
Inače:
GC 09: Interview Part I
GC 09: Interview Part II
GC 09: Demo Walkthrough
nije mi se dalo citati 12 stranica ljudi pa jbg ako sam nes fulo....
JA se s tom igrom vec duze vrijeme ebem jer je en mogu igrat mislim imam ps1 i imam ff viii vii... skoro sve verzije od frenda po 6 cd i vise.... i svaki put akda ubacim prvi cd sve krene i onda je onaj film taj film nikada ne mogu proc msilim uvijk zasteka na istom dijelu i ne mogu igrat igru zna netko kako se taj film moze preskociti..... a igra mi izgleda predobro
Oštećeni CD-ovi ili PS štekaje, nešto od toga je... naravno, pod pretpostavkom da imaš original igre, budući da je piratija no-no ovdje.
Inače, novi filmići (intervjui i objava datuma izlaska) za FF13... biti će tu i bundle, vidim:
Premiere Party: Release Date Announcement
Premiere Party: Producer & Director Speech
Premiere Party: PS3 Bundle Announcement
pitanje zapravo vise pomoc
Presao sam FF X i sad znam da ima opcija new game+
kad pobijedim zadnjeg bossa produ kredits i dobijem crni ekran i sad tako to stoji jedno 5 minuta i vise..
jel tako i vama?
i jel do verzije igre oko new game+?
help
Vjerojatno si već prošao. :)
---
Inače, odlična vijest za fanove: Final Fantasy 13 je dobio datum izlaska na zapadu - 9.3.2010. Dakle, još samo ~4 mjeseca.
http://kotaku.com/5403678/final-fantasy ... ca-march-9
= Citat =:
Final Fantasy XIII hits the Playstation 3 and Xbox 360 on March 9, 2010, introducing both sets of platform owners to the sky city of Cocoon.
The game, which hits in Japan on Dec. 17, will include a new battle system, a "dramatic story" focused on the emotions of the character and will feature a Leona Lewis single as the game's opening theme.
Hoće li izaći kasnije i verzija za pc? Proššle godine su još govorili da hoće, a sad baš više nisam u to siguran.
Čisto sumnjam (ono, 99.9% neće), ali ako je već odlučeno da stiže i za XBox 360 nikad ne znaš što može Square-Enix odlučiti.
E da, najavljena dužina FF13 je ~50 sati, samo osnovnaSpriča bez side qeustova i ostalog.
Upravo napravio pauzu sa Final Fantasy 2.
Odlucio sam ih polako vecinu ako ne sve prec (izuzet cu one MMORPGe, i one koje nemogu igrat na PCu/PSPu).
Neki dan sam preso Final Fantasy 1, sad je dvojka na redu. (Al prava dvojka, ne ona dvojka koja u biti cetvorka).
Bilo bi super da dodje i za PC ovaj zadnji. A to tad, idem nastavit s igranjem barem do FF X :D
Mene samo zanima koliko bi težak bio kad bi došao... ono, treba uzeti u obzir da igra dolazi na Blu-Rayu. :)
Dobra linearnost u FF XIII :rotfl: :rotfl:
Final Fantasy XIII as Linear as a Piece of String
Dobra igra nema šta.
Ovaj... gdje je problem? Aral, još JRPG žganaca jesti trebaš. :)
Svi FF su linearni, jedina iznimka je FF12 koji je imao nekakvu iluziju "quest hubova" i slobodniji Overworld po uzoru na MMO-ove. Mapa je samo mapa.
Inače, za one koji ne prate:
- igra je izašla u Japanu
- prodalo se preko 1 milijun primjeraka u jednom danu (oko 1/4 Japanaca sa PS3-em ju je kupilo)
Ma znam, uspoređivali su je sa 12. pa valjda zato. A sam bog zna da sam igrao svoj dio JRPG-a :eyebrows:
Valjda sam samo ljubomoran jer želim to i ps3 usput ^^
Ja samo želim dobar port, ali od toga ne bu niš... A jbg, čeka se pcsx3...
Anyway, sad baš igram final fantasy tactics, i došao sam malo dalje neg prvi put kad sam ga zaigrao. Ok je, ali nakon kaj sam igrao ffta i ffta2 nikak se ne mogu priviknut na to da ne mogu sposobnosti učit putem itema, već ih moram kupovati. Definitivno mi je taj ff9 sustav dobivanja sposobnosti najbolji (s time da još moram odigrat ffX2 i ff 12).
Eto, presao prvi puta Final Fantasy II, al onaj originalni II koj je tek nedavno preveden na engleski (a ne onaj FF II koj je u biti IV).
Osjeti se velik napredak u odnosu na prvi iako je kolko znam FFII izasao u Japanu odma iza prvog. Prica je zanimljivija, uvedeni su key wordsi u dijalozima i samo za FFII je uveden novi sistem level upanja. Tj. levela uopce nema vec su uzeli sistem koj je nama poznat u TES serijalu - ono sto koristis, skill toga se povecava.
Sad se bacam na FF III
Evo još malo o trinajstici...
“Why Final Fantasy XIII is a Bad Game”
Pol toga je možda napuhano al ljudi su ga ipak igrali...čudno, nisam očekivao takve reakcije.