-
Re: World of Warcraft: Wrath of the Lich King
a vajda nece biti vaki, lock je bas gadan, al neka im, uvik imaju lipe setove osim t3/4, ali jos uvijek daj magu neka sranja, a svi su setovi nekako svemirski, pomisli bi netko neupucen da je ovo sf a ne fantasy, priest more proc ali je head uzasan, dobro bio je human model pa losije izgleda treba vidit na belfici ili undeadici..., hunter ne izgleda lose, a roga cudna al zapravo je dobar set, zanimljiv, rekao bih da su pola vremena posvetili rogi pola svim ostalima
-
isuse bozhe :rotfl:
Priest je jos sasvim dobar, warlock je po jankusevcu trazil petove pa je usput pokupil kantu za kos, mage je ok al izgleda koda je za paladina set, rogue je solidan, al ne kuzim kaj ono zeleno ide hunteru iz ramena???
uglavnom, promasaj
-
Ma nisu light efekkte za shoulderse jjoš sredili kak se spada. Fakat se nadam da će makar locka malo uljepšat.
-
priest kul, warlock sve ok osim heada, mageov set je fora ali bi bolje pristajao paladinu ko što je Svinjoguz rekao, rogue ok, a hunter izgleda zakon ali pretpostavljam da je ono zeleno bug :rotfl:
-
Pa nije tolko los t7 lock. U svakom slucaju mnogo bolje od t4 i t6, sere mi se svaki put kad vidim locka(jos ako je gnom to je vrhunac lol) kako trci po bgu s t4 helmetom, ono je preocjano...
Taj t4 helmet me natjerao da iskljucim u opcijama show helm :cry:
http://farm1.static.flickr.com/191/4...aa5b01.jpg?v=0Syeaaaaaa :yuck:
Jebote human mage ko neki svemirac izgleda u ovom t7 :rotfl:
Rogue ko da je izasao iz kanalizacije.
Hunter je prejeben, al koji je ono zeleni šit sto mu svjetli oko glave(wtf ono Blizzard e)?
Priest je ok, al nista posebno...
Slozio bi se s cjenjenim kolegom Svinjoguzom, znaci totalni promasaj...
-
LoL meni je t4 set najljepši i helm mi je najbolje napravljen ko da ulaziš u crnu rupu taman set baš za locka predobro!.A oni šoldersi prebrutalno fkt se blizzard potrudio oko locka,svi setovi su mu jebeni samo ovaj t7 ROFL fala bogu da nemrem raidat nebi to ni nosio na sebi.
E i da na humanima to odvratno izgleda pogotovo kad samo imaš helm,a kad imaš cijeli set to je prebrutalis!
Ma na orcu sve najbolje izgleda,na taurenu prevelko,na ovima elfovima premršavo skučeno.trolovi neak reterdirano nema do orca!
-
= Citat =:
Izvorno postao prcko
LoL meni je t4 set najljepši i helm mi je najbolje napravljen ko da ulaziš u crnu rupu taman set baš za locka predobro!.A oni šoldersi prebrutalno fkt se blizzard potrudio oko locka,svi setovi su mu jebeni samo ovaj t7 ROFL fala bogu da nemrem raidat nebi to ni nosio na sebi.
E i da na humanima to odvratno izgleda pogotovo kad samo imaš helm,a kad imaš cijeli set to je prebrutalis!
Ma na orcu sve najbolje izgleda,na taurenu prevelko,na ovima elfovima premršavo skučeno.trolovi neak reterdirano nema do orca!
Meni je preocajan head od t4, ali ostalo je pre dobro. Meni je najbolji se do sada s2/t5 i t7
-
ja neznam zasto svaki pristov helm izgleda ko da su mu nabili vrecu od krompira na glavu...
-
pa i nije bas, s obzirom kakvi su magovi niko se drugi nemre zalit
-
Na sve...lolwut?
Priest - Može proć,iako mi ne baca na neki Light-side armor,ali ok...
Mage - WTF?!? Mage dobiva neke tank talente ili?
Warlock - Ah fuck it...pokušavao je summonati Bendera iz Futurame pa mu se obilo o glavu...
Rogue - http://weohteelkah.we.funpic.de/item/roguet7.jpgS-t7 helm?no,10x,bye!
Hunter - Nisam skužio ništ,zeleno me hipnotiziralo O.o
-
Ociglednu su pokušali sa roguom da izgleda kao da ima neku itkinutu glavu na sebi i da gleda kroz njena usta. Ali toliko je sve to lose napravljeno da izgleda ko necu rec sta. Jednostavno je nisu doboro istaknuli glavu.
-
A jel bi trebali biti još t8 i t9 u WotLK-u? Neće valjda samo jedan tier staviti...
-
ma ja ocu stare rankove u pvpu...da se legendary itemi ne dobivaju tako lako....i da pve ima i ono hardcore kakav je bio prije TBC-a a i da ima casual kakav je sad...
-
= Citat =:
Izvorno postao lizard
ma ja ocu stare rankove u pvpu...da se legendary itemi ne dobivaju tako lako....i da pve ima i ono hardcore kakav je bio prije TBC-a a i da ima casual kakav je sad...
Očeš muzičku želju možda. :D Blizz bi stvarno trebao malo srediti te legendarije tako da ih ne može svaka budala imati.
-
Znate li koliko će igra i bonovi koštati?
-
igra ?? mislis ekspanzija pa valjda ko i svaka druga kad tek izadje 350kn a bonovi isto ko i sada 210kn...
-
a oce li biti placanja karticom ko u obicnom wow-u?
-
Zašto ne bi bilo, zaboga? :)
Pa hoće...
-
a ocu li trebati imati obicni wow da bi igrao wotlk
-
pucam naslijepo ali pretpostavljam da hoćeš :)
-
a znaci ja moram imat i jedno i drugo ...khm,a isplatili mi se onda jedan mjesec igrat obicni wow a drugi wotlk?Jer stavrno bi volio igrat ovu ekspanziju.
-
WTF?? zajebavas jel tako da bi uopce igro ekspanziju moras bit lvl 70 znaci moras igrat u Azertohu (obican WoW) u Outladnu (Burning Crusade) i tek onda mozes igrat tamo na sjeveru neznam kako se zove ( WOTLK)
-
ok fala puno onda cu pocet ja od obicnog wowa pa cu poslije ekspanzije igrat :thumbs2:
-
Sta mislite koje ce jos Dungeone stavit pored Nexusa i Utgarde Keep!
Bilo bi odbro da stave neki Dungeon sa glavnim Bossom Nerubianom sto nesumjnjam da nece!
-
-
Hehe,funneh.Iako ti je vjerojatno upalo u oči da WOTLK,kao ni TBC,nema betu :)
-
pa ima je tbc betu, a i wotlk ima i mozes se lako prijavit, samo odes na acc menagment i prijavis se :D
ps. kaciga nabe muhahahahahahaaaaaaaa
-
-
-
nema idem probat s mojim emailom mozda prodje :D