-
Re: Aion: Tower of Eternity
Više netočnih informacija u kraćem postu nisam vidio.
1. CryTek nije engine nego tvrtka
2. Aion ne koristi CryEngine 2(Crysis)
3. Aion koristi CryEngine(FarCry)
4. Prema dosadašnjim informacijama Aion je dobro optimizirana igra relativno niskih hardverskih zahtjeva
-
Izgleda kao da će se moja mašina raspasti ako ovo budem pokrenuo. Ak vi kažete niski hardverski zahtijevi, vjerovat ću vam na riječ.
-
:) ma decki zaboravite to, Requiem : Blood je za mene jedan pravi mmorpg, I ovaj Perfect World sto mnogi igraju mi je veoma losiji naspram Requima.
Zast to pricam , jer smatram da dobru igru treba promovirati, tesko je nac nesto u moru tih mmo-eva, al eto, probajte Requiem.
Atmosfera je mracna, borbe dosta krvave, nije prebljestavo ( perfect wolrd) sa raznim damage brojkama koje iskacu i sl.
Ima dosta inovativnosti, mozes se na kasnijim levelima pretvorit u monstera(beast) , mozes si modificirat DNA cime pojacavas razne skillove.
Traditional rastavljanje , sastavljanje , preslagivanje itema...
Likovi izgledaju pristojno.
Igram najvise sa bratom u partiju , jos nismo u guildu (lvl18) i veoma je zabavno, a to je najvaznije u svakoj igri :)
-
E, nemam pojma ima li ovo veze sa temom, ali vidio sam taj aion beta key za 20 kn u crovortexu. Ne kupujem ja, nego eto da znate. Čisto informativno.
-
= Citat =:
Izvorno postao CrIsIs FuN
E, nemam pojma ima li ovo veze sa temom, ali vidio sam taj aion beta key za 20 kn u crovortexu. Ne kupujem ja, nego eto da znate. Čisto informativno.
Proguglaj malo taj BETA key.
-
Igrao sam malo closed betu jucer, pogledao neke pvp filmice u kojima je masovana borba bez imalo laga u odnosu na prokleti WAR koji sam sto nije umro, definitivno cu kupit igru
-
Dobar Dan cjenjeni Aion Ljubitelji.
Htjeo sam se ponuditi da vam dam sto vise informacija u Aionu moguce jer ga igram vec preko puna 2 mjeseca i dosada imam lvl 35 gladiatora i lvl 40 assassina . ako imate ikakvih pitanja ili nejasnoca slobodno pitajte.
-
Još jedna recenzija... autor će nekima možda biti poznat:
http://wowriot.gameriot.com/blogs/Ugly- ... uldnt-play
-
kaže lik da je WoW bolji od aiona .... case settled, neće aion na moj komp : )
-
Jesi ti uopce procitao review il si zakljucio po zelenim do play i don't play Aion
-
Ovo je prva stvar (članak) koja me uspjela privuć jače igri. Death penalty, pvp rankovi te gubljenje AP kada umreš, lovljenje bosseva po open worldu su savršene stvari pokupljene iz Everquesta i starog Knight Online-a. Uf kada se sjetim 20 ljudi raspoređeno po mapi, jedan uoči bossa pa zove druge i onda pokolj na licu mjesta za suprotnom frakcijom. Uf, koliko će tu mržnje bit u ovoj igri hehe. Sada ću je definitivno igrat :thumbs2:
Edit: Baš zbog određenih Dont play aion sam odlučio 100% zaigrat ovo
-
Meni je samo komično kako ljudima smeta ta EXP kazna kad umru, smeta im jer su ih svi "veliki" istočnjački grind-heavy MMO-ovi zadržali, a sada će svi to slaviti kao nešto novo i nikad viđeno. Inače, bilo bi dobro da upadnem u betu, ali nisam ja te sreće.
-
Beta key ti kosta 20kn u Crovortexu
-
Malo mi je glupo koliko ljudi pati za tim što više nema nekog penaltija kad umreš a kada netko stavi u Aion penalty odmah ljudi cmizdre kako je to previše. Ma nebuloze, nitko od njih nije pomislio da Cleric možda nema ressurection spell bezveze (najvjerojatnije smanjuje death penalty, tako je bilo u everquestu i knightu, ajme što su se ti pristovi obogatili sa rezovim xD).
-
Onda si odmah zdereš alta za oživljavanje i skupljanje love, ako bude tako kako ti kažeš ofkors.
Uostalom, moram malo te rase i klase proć detaljnije, da vidim na čem sam.
Al najvjerovatnije kao Warrior, sad dal napad il obrana.
Treba vidit...
-
= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Jesi ti uopce procitao review il si zakljucio po zelenim do play i don't play Aion
pročito sam ono što mi se činilo donekle zanimljivo, uvod i o det penalty, i naravno do/not play aion...
ma ono da igra sruši WoW, jednostavno mi se ne sviđaju taki mmoi i takav gameplay, tak da ko voli nek izvoli :)
-
jeste li znali da u aionu ako vas mob ubije da gubite 5% exp-a i kad se ozivite na tom mjestu ne vrati vam sav exp nego samo 1 ili 2%
to su napravili da bi ljudi bolje shvatili da njihovi charovi nisu samo tako za ubijanje i bacanje sa vrha kante ili ti ga zgrade :P
-
Znamo, viđe zadnju stranicu sa recenzijom. :)
Ništa, to je u biti začarani krug starih stvari koje su bile omražene među casual i novim igračima, a sad se te iste stvari vraćaju u novom sjaju jer je svima dosadio pristup bez ikakvih sankcija kad umreš (rezz sickness je ništa, kad te opale po teško zarađenom EXP-u to već osjetiš). Mene samo brine što će to voditi ka kukavičkom ponašanju jer će se svi početi povlačiti čim im health padne ispod 50% od panike da ne poginu.
-
to če bit super u onom njihovom RvRu, ljudi u WARu nejdu naprjed u npr. fort fightsima makar ne gube niš(osim života ofc) a ovdje će još xp spušit :D
-
Smrt u Aionu ima još jednu posljedicu, kada umrete ne idete do najbližeg "healera" već na mjesto koje ste odabrali kao odredište za Return skill.
-
Par novih trailera s Comic Con[a]
Link!
-
Daj pročitajte do kraja sunčeko vam (Rang€r). XP gubiš kad umreš od strane moba dok abyss pointse gubiš kad umreš od strane playera. Sad samo da netko potvrdi moju tezu da će hileri resurrectat te tako smanjit death penalty i sve pet. Igrao sam već ovakve MMO-e i uopće se ne brinem, samo će bit smješno kada imaš neki 1vs1 pa te mob ili boss kod kojeg se mlatite slučajno opali za zadnji udarac pa gubiš 5% xp-a :yuck: .
@ stipo3:
Rekao si da te možemo pitat ako nam nešto nije jasno. Daj molim te ovo u vezi Clerica objasni malo (resurrection stvarčica). Kada te Cleric ressurecta dali ti on ujedno time i smanjuje tvoj death penalty te ima li taj spell neke potrebe za sastojcima kako bi se uopće casto (ingredients need). Kakav je Cleric u PvP-u? Zanima me solo i group, kakve su mu offensive mogućnosti te je li moguće od njega napravit neku paper offensive mašinu? Hvala :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
Daj pročitajte do kraja sunčeko vam (Rang€r). XP gubiš kad umreš od strane moba dok abyss pointse gubiš kad umreš od strane playera. Sad samo da netko potvrdi moju tezu da će hileri resurrectat te tako smanjit death penalty i sve pet. Igrao sam već ovakve MMO-e i uopće se ne brinem, samo će bit smješno kada imaš neki 1vs1 pa te mob ili boss kod kojeg se mlatite slučajno opali za zadnji udarac pa gubiš 5% xp-a :yuck: .
@ stipo3:
Rekao si da te možemo pitat ako nam nešto nije jasno. Daj molim te ovo u vezi Clerica objasni malo (resurrection stvarčica). Kada te Cleric ressurecta dali ti on ujedno time i smanjuje tvoj death penalty te ima li taj spell neke potrebe za sastojcima kako bi se uopće casto (ingredients need). Kakav je Cleric u PvP-u? Zanima me solo i group, kakve su mu offensive mogućnosti te je li moguće od njega napravit neku paper offensive mašinu? Hvala :D
$
cleric kad te resurecta imas isti death penality od 1 minute kao i kad se na obelisku ressas.mozda ima sta na kasnijem levelu provjerit cu kad dozem doma.
cleric je u PVP mean machina ak znas imalo igrat , radi dosta dobar dmg i moze se hilat ko blesav, u group pvp je cleric imba ali ak sam igras clerica moras bit spreman da ce svi gazit po tebi jer kad tebe ubiju ubit ce i ostale
-
Aha, thanks na infou. Kada netko umre izgubi 5% xpa zar ne? Kada te Cleric reza dali se smanjuje taj xp gubitak na recimo 1% ili i dalje ostaje 5%? Koliko ljudi igra Clerice, na kojem factionu igra više ljudi te kakav je spiritmaster? Sorry na ovakvim pitanjima ali sam znatiželjan :cry: Ja sam lik koji će uzet najgoru te najmanje igranu klasu, imaš kakve preporuke? :D
-
Da priupitam, može li se koristiti SPACE[razmak]Su nazivu lika;
tipa No Kia
-
= Citat =:
Aha, thanks na infou. Kada netko umre izgubi 5% xpa zar ne? Kada te Cleric reza dali se smanjuje taj xp gubitak na recimo 1% ili i dalje ostaje 5%? Koliko ljudi igra Clerice, na kojem factionu igra više ljudi te kakav je spiritmaster? Sorry na ovakvim pitanjima ali sam znatiželjan :cry: Ja sam lik koji će uzet najgoru te najmanje igranu klasu, imaš kakve preporuke? :D
oj :) evo mene opet :)
kad te cleric rezza ensmanjuje ti se nista , jedina pozitivna stvar je sto nemoras trcat citav put od Obeliska nazad.
puno ljudi igra sve klasse jer su jako dobro balansirane , sve su zabavne i sve su super igrive.
spiritmaster je faceroll...kriva klassa ako oces najgoru iako nema najgore , spirit master je ...posalji peta...nabaci par curseva i cekaj da umre dok dodze do tebe , ak dodze do tebe Fear i gg.
najteze je igrat assassina po meni i dosta ostalih , jer , assassin je tezak za igrat , 1 greska i 85% si mrtav , 2 greske i 100% si mrtav. assassin je za perfekcioniste i ludzake
-
Mystery In Space, perfekcionistu i lunatic[u], znam da ćeš assassin, ne muljaj mi tu s nekim klerikom ^^
<3
-
E sad kada tako kažete onda moram biti assassin :thumbs2:
Sve više i više mi se ova igra sviđa :D
Za koji faction vi ljudi namjeravate igrat?
-
= Citat =:
E sad kada tako kažete onda moram biti assassin :thumbs2:
Sve više i više mi se ova igra sviđa :D
Za koji faction vi ljudi namjeravate igrat?
asmo :) zato sad igram elyos da neupoznam asmo content
-
Ima li više zločestih ili dobrih dečki/cura?