Ubili ga jadnog jer se zazelio igrati,a i cuku mu ubili= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
,jebote to je tragedija,sta mislis sta mu obitelj misli o policiji
kad su ga ubili zbog konzole :(
Printable View
Ubili ga jadnog jer se zazelio igrati,a i cuku mu ubili= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
,jebote to je tragedija,sta mislis sta mu obitelj misli o policiji
kad su ga ubili zbog konzole :(
Dave Ryan, voditelj jutarnjeg programa radiostanice KDWB u eter je objavio vijest da će ova radijska kuća pokloniti PlayStation 3 svakom slušatelju koji je spreman kod njih ostaviti dijete jedan cijeli dan. Ono što je Ryanu bila neslana šala, pokazalo se kao gorka surova istina.
Naime, gotovo dvadesetak roditelja nazvalo je radio stanicu spremno za ostavljanje djeteta potpunim neznancima samo kako bi se dočepali konzole PlayStation 3.
Štoviše, jedna od pohlepnih majki koja je nazvala stanicu bila je spremna ostaviti dijete i nekoliko dana, jer se domislila prodati PlayStation kako bi povećala kućni budžet tijekom blagdanskog perioda, a najmlađe dijete ponuđeno na ovo usvajanje na određeno vrijeme imalo je tek mjesec dana!
sa t portala
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao dugi
Ovo je dokaz koliko su samo roditelji privrzeni djeci.
žalosno
Zar nebi bilo jednostavnije da uprava SCE-a izvrši grupni Hara Kiri? :roll:
http://www.gamespot.com/features/6162742/p-2.html
Mala usporedba grafike na X360 i PS3.
Za CoD 3.
ma razlike i nisu neke velike na xb su za nijansu toplije boje sto je i inace odlika atijevih grafi.Inace meni to sve na mom pc i na cod 2 izgleda za dva koplja bolje= Citat =:
Izvorno postao Letva
Emmm, ps3 kosta puno jer moze vise od xbox360, ne samo igrati igre na njemu.
Osim toga, ja bas i ne vidim razliku u tim slikama, ne veliku, samo osvjetljenje.
Inace, normalno da ako cu ista kupiti, bit ce to ps3, jer ipak su japanci japanci! Najbolje igre imaju! Te, vrijedi konzolu uzeti samo za Metal Gear Solid, Final Fantasy i Silent Hill :pray: :pray: :pray:
= Citat =:
Izvorno postao Valtiel
Ajde reci sta moze X360 a PS 3 ne moze???
Japanci su japanci?Objasni ovo molim te?
Ako cu uzimati konzolu za 3 igre,mislim onda.....fakat se sad ne isplati uzimati PS3...
WORD!= Citat =:
Izvorno postao Letva
+ Te "dodatne mogućnosti" nisu baš hardverske prirode tako da mislim kako se Sony zajebao kao i sami kupci
Upravo tako.PS3 cak ima malo losiju grafiku nego X360.
Koliko sam skuzio na tim shotovima ps3 ima losije teksture,pogledajte malo.
e ovaj...nisam prije razlgedavo ovu temu jer imam tesko lijecenje od konzolitisa i u prijeziru sam konzola...dodajem 1 jos opciju u anketu koja je vazna...i neznam zasto je ovakva tema dospila na pc forum...neznam kak ste to tek sad saznali no vec se otkad zna da ce ps3 imat losiju grafiku od xbox360 i vec je dokazano...valjda znate da ce ps3 biti zapravo kompjuter koji se moze spojiti na internet i kao i pravi kompjuter poboljsavati u ovom slucaju veoma skupljim djelovima...no ipak zapravo ostaje konzola jer se inace ne bi zvala PLAYstation...e sad to je to...i ja glasam za novi odgovor u anketi...
Emmmm, nista, ps3 moze ono sto x360 ne moze! 8) :rotfl: (pazi na svoje pitanje)= Citat =:
Izvorno postao Letva
Japanci inace majstori po skoro svemu covjece. Uber ljudi majke mi 8)
Pogotov igre!!!
E, mozda ne tebi... Nisam rekao da je samo zvog 3 igre. Ima tu brdo igara, ali da je samo zvog te 3 vrijedi, jer ipak su 3 najbolje igre ikad, izuzmemo li Zeldu 8)
:D
Zahebo sam se :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Valtiel
Vrijedi za 3 igre?Ja novac za takav shit necu dati....Wii owna i dalje govorim..Uspjet ce nitendo u svojoj namjeri da do 2 kvartala proda 5 miliona...I na kraju prestigne X360.
A gdje je tu PS3?Sony se sad zahebo sto se tice PS3.
Necu kupit PS3 jel se nema para a i nije vrijedan toga,kad sve više manje igre izlaze i za PC,a i kaj će mi kad nema WoW-a tako da PS3 :fof: :wink: :D
Ma jo, da imam para za bacanje kupio bi ga samo zbog 3 igre.
Ali ono realno... to je glupo. :D
ja cu si odmah kupit ps3 cim dode u europu 8)
THE FIRST TOUCH!
By LOCK´N´LOAD 8)
:ekipa:
svaka cast ali ja nedam bubreg za ps3.
Sljedeće kaj kupujem je PS2.
Dvije su igre z bog kojih bi kupio PS3: Gran Turismo 5 i MEtal GEar Solit 4:Guns of Patriots :wink: Ostalo ne dolazi u obzir :wink:
jebo konzole kad na kompu mos imat sve sto oces cak i vazu za cvijece na monitoru :D :rotfl:
Informacija: predstavljanje PS3 na ovogodišnjem Božićnom velesajmu(valjda će se moć i kupit) :)
sigurno NE :boohoo:= Citat =:
Izvorno postao Jack5
http://lnl.com.hr/images/modules/news/1 ... -game1.jpg
Ne znam za vas, ali... wow!!!
:shock: :pray: :shock: :pray: :shock: :pray:
Coravi ste ako ne vidite tu ljepotu...
Pa i nije toliko impresivan screen
:?
Da uopce nije impresivan,ovo nudi X360 grafika.