onaj boss kojeg moraš zabit da dodeš u post-searing...= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
Vatlaav Doomtooth(koristi barrage)
Printable View
onaj boss kojeg moraš zabit da dodeš u post-searing...= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
Vatlaav Doomtooth(koristi barrage)
cuj kada si otisao u post sear i napisao /deaths koliko je pisalo?
Nisam nikad ni probao tu funckiju :)= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
Al' nšta, ajd nema veze, sad hvatam neke druge titlove...
napishi /deaths...sigurno si negdje bio poginuio pa je nestao title= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Ja sam s mojim warriorom 1200 puta poginuo :)
slabooo= Citat =:
Izvorno postao Thrall
http://img221.imageshack.us/img221/5...00smrtijh7.jpg
FFFFTW ;D
na wiki pise nest o tome da ak leftaš ili nešto slično postoji mogućnost da ode taj title track...= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
Ako umreš i leftaš,neće ti se brojat ta smrt(ako umreš u misiji ili dungeonu).
Ako napraviš logout, a nisi na "sigurnom" području postoji mogućnost da pogineš jer logout na tvome kompjuteru nije u potpunosti sinkroniziran sa onim na serveru tako da unatoč time što si ti napravio logout server može još neko vrijeme bilježiti da si ti online unatoč tome što nisi.= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
joj kako sam danas poludio !!!!
bio sam na nekih 8500 identificiranih gold itema i odlucim ju otici danas maxati (polupovati UNID itema da maxam)
i sve bilo super, kupujem ja jedno 3-4 sata bez beda od kineza farmera i polako se blizim kraju
kada sam dosao do 9500 (znaci kupio 1000 komada) ja i dalje spamama WTB MAX GOLD UNIDS kada ono sve sporije i sporije se netko javlja. sta je bilo. pokupovao sam im sve zalihe unid goldova koje su imali :rotfl: pa mi nisu imali vishe za prodavati. tak da sam sada na 9750 identificiranih itema, budem to sutra maxao
btw, ako se netko pita koliko treba za maxati wisdom para, moj odgovor je minimalno 4000k. ja sam otrpilike potrosio 6000-7000k za wisdom title (jer sam jedno vrijeme kupovao 1 unid 2k :shock: , jer onda josh nije bilo kineza farmera)
Ja sam na ... 50 :)= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
Dobio sam 1 Point prema Gladiator tituli... yaaaaay :rotfl:
pa dobro, nemozes reci da nisi bar jedan mali dio od toga vratio. valjda nisi toliki peh kao i ja, morao ti se zalomiti koji upgrade= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
= Citat =:
Izvorno postao Kron
ako racunas hp +30 za bow (1-2k) kao upgrejd.onda da....ali inace se ne isplati uzimati unide za profit , jer svakako si u minu
dude,25 miljiuna exp-a i 1300 skil pointa ostatka
a koliko ih ti je čestitalo...
nije 1300 nego 1500+ (od 1950)= Citat =:
Izvorno postao Geralt
Source of Wisdom... svaka čast care. Koliko maxanih titlova sad imaš?
20= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Svaka cast. 8)
gz :wink:
Sve je to lijepo, nego jeli ti uopće igraš igru da bi se zabavio ili da bi dobio gomilu titula, jer po mom proračunu tebi između farmanja za titule i samog dobivanja titula ne ostaje baš puno vremena za igranje onako za "dušu"?
cekaj a sta da igram kada sam sve misije presao iz svih kampanja= Citat =:
Izvorno postao ssalG
kada sam rijesio sve questove iz svih kampanja?
sve sam kampanje presao vishe puta (razliciti charrovi)
sta mi drugo ostaje nego nabijati titule za GW2
PvP s guildom, ako se nevaram ti vodiš jedan.
Ako ni to baš nebude išlo promjeniš igru, bolje i to nego se forisirati da skupljaš titule.
PvP me uopce ne provlaci= Citat =:
Izvorno postao ssalG
a uopce se ne forsiram oko titula, gust mi je
moja trenutna titula..---->Slayer of Beasts 2
al istovremeno radim na jos 2 ...(vec vidim da ce potrajati)..
i utopiti zlata i zlata al bitno da se igra... :pray:
Ja se trenutno hladim od GW-a.Ali titulu koju dizem je onaj Sunspear Titula :roll:
ja se trenutno zabavljam oko Master of the North titule (http://gw.gamewikis.org/wiki/Master_of_the_North)
fora kod te titule sto je tu ukombinirano vishe titula
moras obaviti 100% explore eotna, moras obaviti cijeli VQ, moras rijesiti cijeli hero handbook na NM i HM (primarni repeatable questovi), moras rijesiti dungeone sve na NM i HM (dungeon guide).
trenutno sam na 564 mastery pointa od 1031. VQ i explore sam obavio pola, rijesio sve primary qutove na NM i vecinu na HM, rijesio 15/18 dungeona na NM i par na HM. ali trenutno kao guild radimo VQ i explore eotna. a usput lagano se dizu norn/vanguard/asura title (delvera imam maxano)
Inače, ima ti jedna fora kako brzo dignuti Norn title ... ja sam tako u dva dana došao do Slayer of Wurms (5). Na wikiju jekratki vodič; svodi se na to da uzmeš quest od Asure (da, od Asure) zbog kojeg se spawnaju bossevi u Norn teritoriju, koje onda po redu potamaniš i dobiješ hrpu bodova za title track. :)= Citat =:
Izvorno postao axe
Trebaš prethodno doći do Tarnished Coast, ali to ne bi trebao biti neki preveliki problem.
@tmarosi: grtz, ti ćeš uskoro biti GM ili neka faca u NCSoftu ako tako nastaviš :)
kupio sam 35 unida od nekoga amera po cjeni 2 dedicated minipeta i 16k golda ...:)
te zaradio titulicu
--->Seeker of Wisdom<---
:D
sada idemo malo lakse...nadam se da ce locpick izdrzat bar 3
skrinje.. :wink:
BTW nemam taj grad na mapi.....