za ovo treba imati zakon tipkovnicu...= Citat =:
Izvorno postao Grimm-Reaper
Printable View
za ovo treba imati zakon tipkovnicu...= Citat =:
Izvorno postao Grimm-Reaper
taj lik se kuži v kompjutere... al ono...= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
opasan taj MOH... niti ja ga više ne igram zbog nekoliko događaja... dok sam igrao MOH mi se zapalio monitor... napajanje otišlo i još par stvari...= Citat =:
Izvorno postao Đuro-Pero Blatobran
quad post :pray:
ne smijes postat vise od jedan put, cekaj neciji odgovor i onda postaj...
[quote=F_G]ista sudbina...[/quote:25qi5frk]= Citat =:
Izvorno postao "Zorg_The_Borg":25qi5frk
ja zamalo...
Skoro sam i ja odlomio CD-RW ladicu
[quote=F_G]za ovo treba imati zakon tipkovnicu...[/quote:ivm2heal]= Citat =:
Izvorno postao "Grimm-Reaper":ivm2heal
ma nije to tipkovnica to neki mali crnjo unutra
ja sam bi totalna nubina i iskopcavo modem prije spavanja "jer je svijetlijo" i srusio mi se sistem..... sad ka ne iskopcavam ali preko svic tih LED-ica je preljepljena maskir traka
prijatelj mi nasao magnet u ladici used bitke u Generalsu dok sam igro, i zaljepi mi na kuciste, eeejjjjjjjj... komp je zamracio i ponasao se kao kad se riba koprca na suhom.. :rotfl:
svaka čast čestitaj mu... :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Tegla Ajvara
jednom sam jednostavno zgrabio bežični miš i razvalio ga od zid iza sebe kolko god sam mogao. igor sam cs valjda.
sori na sadasnjoj reakciji:
quad post smiri malo, napravi jedan poduzi post a ne 4 kratka, nemoj da se vise ponovi ;)
Imo sam negđe 8 godina i dođe frend kod mene i donese neki cd sa demo igricama .ja ono zakon hvala stavim cd unutra sav sretan kad odjednom buuuuuuuuum.Otvorim a ono cd u tisuću komadića.pa sam moro rastavljat komp da to sve nadjem
.Imo sam komp star 6 godina i na kraju sam otvaro ovo za cd-e tako da sam lupo čekićem :D ali radilo je a to mi je bilo glavno
moji bliski susreti...odvaljivanje nogom u kučište da se komp odmah zgasio,pa onda sam prolio kavu po printeru i zadimio se ko dimnjak na tvornici.
cijela soba mi smrdila po spaljenoj plastici,onda mi se kabel pripržio od ne znam čega....bilo je još takvih susreta....
Meni je jednom otišao modem i napajanje od udara groma. Otišle su mi već dvije prže od previše prženja ofkorz :) i još jednom sam mijenjao napajanje zato jer mi je bio ulaz od napajanja razkliman i jednom dok sam išao napravit OC na procu izgorjela je matična i miš za sto kuna me prestao slušati ali je trajao 4 godine i to je to :)
meni je jednom palo kućište, a jednom mi je puko cd u pržilici... ovak ništ posebno... i par puta sam prije u mraku naopačke stavila cd ili 2 cd-a u jednu "ladicu" i tak... :D
jednom sam stavio nekako cd da mi je malo u stranu pobjeglo i kad sam ubacio samo se čulo krc(a ja gledam wtf),izbacim cd rom i vidiš cd na jedno 3-4 dijela
3 puta napajanje mijenjo i sad me *ebe blue screen of death
da još dodam, pička ti materina rasistička.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
U ZADNJE VRJEME MI REDOVITO PADA SVAKA 2 DANA WINDOWS, neznam sta da napravim?? :?
kupi PVC= Citat =:
Izvorno postao Tegla Ajvara
jednom mi se rasuo cd od simsa original (prva i zadnja org igra koju san kupia) :( i sad me windowsi hebu, po prvi put od '96 e neznam koji im je vrag, bice jer sam ih ja instalira
e da i jedamput je stara stavila pitar od cvica na komp i isla ga zalit... :-x :twisted:
kaže se igra.= Citat =:
Izvorno postao Itachi
Tako je. :) Igrice su bile prije 15 god., a sada su već igretine :pray:= Citat =:
Izvorno postao misterante
Jednom sam stavio dva dvd-a istodobno u čitač, i ja gledam koji vrag komp brnči ko lud i ne želi pokretat dvd...
oprostite čika pakleni :cry:
ti si stvarnp puka :(
yye, ye :pray: :D
Sad maloprije,pržim CD,on dođe do kraja i samo na kraju otkazao,skoro sam razbio kompjuter.
napravio par udubina na starom kučištu,razbio par tipkovnica,miševa monitor još nisam al to je predragocjeno :D
piratija? no...= Citat =:
Izvorno postao Nitro3d