Ovaj test sam katastrofa napiso 42 boda loool :rotfl: . Pisem dobro samo za svoje potrebe.
Printable View
Ovaj test sam katastrofa napiso 42 boda loool :rotfl: . Pisem dobro samo za svoje potrebe.
108 bodova 3 greske (2 razmaka nedostaju 1 slovo c>gajica, jedna crtica)
Mogu brzo tipkat,ali se to onda ne može pročitat.
302 boda, 1 greska. Mrzim čćšđž i slicne bedastoce. Ta 1 greska je bila s umjesto š, navika :(
ste vidili koliko grešaka pravim u postovima...
zato što pokušavam tipkati bez gledanja, ide mi sve bolje.
test i nije nesto
nikad ne koristim čćšđ
ije ili je meni svejedno
, . koga briga
za ovaj tekst mi je trebalo manje od 1min
Ja u brzini katkada krivo napišem č i ć,po mome je čelavko i kuča.= Citat =:
Izvorno postao big bang
ja ne pišem jako brzo ali barem ne tipkam slovo po slovo sa jednim kažiprstom!!!! :D :D
250 hr i 7 greska a to je zato sto uvijek vec 8 godina koliko je proslo od kada sam dobio svoju prvu tastaturu nekoristim ć,č,š,đ,ž a engleski 270 i 1 greska stisnuo space pa zarez :rotfl:
Jako, jako, jako brzo. Nisam stavio maestro jer zbog te brzine još uvijek radim tipfelere.
u vezi toga sam maestro :killyou:
Može malo linkić za onaj test?
na prvoj strani je
ja brzo pisem al ne koristim č, ć, š, đ, ž
onaj test je u banani. dok ja procitam kaj pise prodje pol minute lol
Fala.
240 bodova, 0 grešaka (al brišem svako drugo slovo)
sve jebenije pišem, skoro pa maestro.
već dulje vrijeme tipkam za računalom tak da sam se naučio jako brzo tipkat. jednostavno pre jednostavno . :D
mislim da tipkam dosta brzo, ali ne baš kao pravi maestro... mislim da trebam još puno, puno tipkat da se ispraksiram
http://internet.intersteno.it/page.php? ... ext=croatoS
treba mi java za taj link a ne da mi se instalirat...
inače tipkam jako brzo, imao sam 4 godine predmet daktilografije, bio najbrži u razredu. nekih 290 otkucaja u minuti.
Srednje, srednje....
Sve brze i brze.
srednje kad probam brzo dosta slova izostavim :D
dosad sam sporo tipko s kažiprstima ali sada sam gotovo maestro
ja tipkam poprilicno brzinom svjetlosti..aha..
sala,tipkam nekom prosjecno brzinom ili jako brzo al onda imam hrpu gresaka
pisem jako,jako brzo, ne gledam bas u tipkovnicu,
negledam uopće u tipkovnicu.... tipkam jaaaaako brzo.. a slušaj... daktilograf sam.... moram :D..
prilicno brzo uz mnogo greska bez gledanja :D
pišem brzo , no ne dovoljno brzo , htio bi i brže , pišem samo s kažiprstima , pola tipkovince s lijevim pola s drugim , i gledam u tipkovnicu :wink: :D
Pisem srednje brzo ne sa svim prstima, ali nekad mogu bubnut neke tipke napamet, npr tipke koje se nalaze u mojem imenu a cesto, cesto, cesto koristim backspace.
Pišem prosječnom brzinom sa kažiprstom i srednjim prstom
ma ja pisem samo kaziprstima,ali idem uber brzo lol
Onako srednje