nisam, ja imam samo jedan acc, kralju
Printable View
nisam, ja imam samo jedan acc, kralju
grmi pa mi puca veza jebo ga
A jesi se zajebo sad.
ne kuzim?
pokusavam snimiti zvuk groma ali kako da ga snimim kad ne znam kada ce lupiti jako
Mora da si sretan čovjek sada.
cim vidis bljesak snimaj
nisam jer ne mogu da snimim
pa cim vidim bljesak susjed pocne da busi zid i cekicem da zabija cavle
jel netko rusio svjetske rekorde koliko dugo mozes biti vani na nevremenu na grmljaviti na cistini s punom torbom magneta?
moras imat dobre reflekse za ufatit grom na fotojaparatu
Not rlly, stavis da slika svake sekunde ili dvije.
Jesi to ti u sredini?
lijep i duhovit
Cigani nam pokrali poklopce za šahte. Jebemo im mater. Jea.
Nekako mi je čudan forum u zadnje vrijeme, nitko ne otvara teme i linka VIDI članke.
OMG DIJE WIKING? JEL NAS ZABORAVIO? I KAD ĆE ČASOPIS OPET REKO JE DA ĆE BIT REVIVE!
Bome, ovu PSVitu isplati se nabavit samo zbog PSP igara. Em što im je sad već jako pala cijena, GTA Liberty City Stories kupio sam nekidan na popustu za nekih 35kn, em što PSP igre puno manje troše resurse PSVite koja je namijenjena naprednijim igrama, pa umjesto 5 sati baterije imaš pun kurac. Evo sad sam igrao GTA 3 sata, baterija na 75%, fakjea.
Jesi si to za faks kupio?
Dabome.
Da mi je doktorica rekla da smijem sad jest i običnog, pečenog mesa al da ne smijem jest sviježe voće i povrće (Chronova). Znam da je ona doktor i sve, ali to mi zvuči nevjerovatnije od toga da Hajduk bude prvak Europe. Čak i pizzu smijem jest lol, al blitvu ne?
Da sam opet doma, jeeej!
Ko još jede ne skuhanu blitvu?= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Neskuhanu*. Vidim i ti patiš od te silne kroatizacije hrvatskog jezika (ironije li :) ) i paranoje od pisanja negacija glagola.
Jebe mi se na mrtvo.
Negdje ga stavim, negdje ne.
Na internetu sam.
Pa tu se jedino i gleda na te stvari= Citat =:
Izvorno postao Delirium
Više je bila opaska na forsiranje glupih pravila u hrvatskom jeziku, ali dobro, može, shvati ju i ovako :)= Citat =:
Izvorno postao Delirium
Kojeg vraga ovo znači? Kad već psuješ, barem psuj kako treba.= Citat =:
Izvorno postao Delirium
Šta bi ti se dogodilo da pojedeš?= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Vjerojatno se nebi mogo posrat.
jesti =/= pojesti
Pij Coca-Cola. To je magično piće koje liječi.