Znam da je slaganje drva sucky job
Printable View
Znam da je slaganje drva sucky job
josipu nije.
Koliko se god vama to činilo dosadno meni je to najdraži dan u jeseni.Stari istrese drva a ja ih slažem.
Nema ničeg boljeg nego dva sata slagati drva uz zid, drvo na drvo, pa gledaš gdje koje staviti a da se sve ne sruši.Pa onda nakon dva-tri sata posla sjedneš na panj uz kavicu i puno prašine i nečistoće po rukama pomalo znojan s osmjehom na licu zuriš u to tvojih ruku djelo, i ne možeš a ne osjetiti se ponosnim.
sedi drvo na drvo
sva sreca sta zivim u portugalu pa nemoram sjec drva tamo, sad sam morao babi pomoc. jebate mrzim to, i branje krumpira
ja mrzim branje kikirikija s drveca
e to u portugalu radim al meni je to super, samo mi niko iz obitelji ne voli to radit
pa jeba ga bog leni, pomozite, svoji smo. kad imas s kim zabavno je. osim krumpira i drv
ma najbolje je sjesti na krosnju i brati jagode i jesti odmah uz prelijepu panoramu
samo sta ti ja kume nisam na moru neg u unutrasnjosti, mozes se popet na jebeni grmic i gledat po kamenjaru= Citat =:
Izvorno postao EnGuardian
ma najbitnije je da na drvetu ima jagoda da jedes a ti vec nades sta ces da gledas sunce mjesec svugdje ima da se gleda osim tu kod mene u gradu od smoga nema nista
Tata ti talijan.
A prava bagra koja je imala neke veze sa javnom cistocom ali nisu bili govnari dobili su otkaz.= Citat =:
Izvorno postao EnGuardian
mama ti iracanka= Citat =:
Izvorno postao Nazgul
bila
nemoj nazgula on je dobar u lolu uvjek najbolji skor
dobro onda sorry
evo za uzvrat nemam cookiese, ali uzmi jednu virtualnu djevojku za poklon
http://i50.tinypic.com/rvwz2u.jpg
idem ga prosetat evo me za minut
:thumbs2: :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Kaj sam nesto lose rekao?
kid a mi je uvijek bio sumnjiv. da nisi mozda ti admir brkic iz gradiske sto mi duguje pare?
evo me jesam brzo?
edit: je to je taj, nije me htjeo dodat na fb sjecam ga se
Nisam, to mi je tata
na cijoj strani je bijo u ratu? heh
srpskoj, sad imamo dvije kuce i vikendicu
ja sam imao pradjeda koji je rušio savezničke avione
Ljudi, a da mi zapalimo po jednu?
http://www.plan59.com/images/JPGs/lu...nd_1959_00.jpg
cekaj, njegov broj je 091/277-3399, jel tako
a tako znaci, klao je, zato si mi sumnjiv
ja nisam imao djeda ni roditelje, mene je donijela bijela roda
zaboravio si promijeniti account, kralju :D