Timecrimes
What a strange shit!
Tako jednostavan i neoriginalan, a opet kompliciran i originalan.
8/10
Printable View
Timecrimes
What a strange shit!
Tako jednostavan i neoriginalan, a opet kompliciran i originalan.
8/10
Wall Street: Money Never Sleeps
http://www.electronicadirect.com/images1/101.jpg
Slabiji od originala, no tko je uopće očekivao da će biti na toj razini ili ga nadmašiti...odličan cast predvođen briljantnim Michaelom Douglasom, a čak mi je i Shia bio ok...
7,5/10
MNS je govno od filma koje u dijalozima baulja po namjerno dizajniranim labirintinskim replikama kako bi zbunio publiku jer su tvorci uvjereni da je prvi WS bio zakon jer ga sami nisu skužili.
John Carter - 4/10. Uh.
The Skeleton Key
Zanimljiv misteriozni triler na granici horrora, no nije neki buuu horror.
Ima hoodooa, južnjačke atmosfere i slatku plavušu u glavnoj ulozi za koju sam čak navijao.
Bio mi je sasvim dobar film, iako se može predvidjeti zadnjih pola sata što je što.
8/10
Changing Lanes
http://www.rarefilmfinder.com/covers/big/16872.jpg
7/10
Ili kraće, Shia LaBeof = automatski 0/10= Citat =:
Izvorno postao The Boz
:thumbs2:
Ima li koji dobar novi "crtic"? Zadnje san gleda Ranga i Megamind, oba vrhunska, zelim jos!
Kung fu panda 2?
Skroz san je zaboravija, moze :)
po meni čak u rangu, ako ne i bolja od 1. od koje sam očekivao ipak malo više :D
Tintin, Mačak u čizmama su noviji, Tangled nije toliko star, odličan ako nisi gleda.
Pogledao Fantastic mr. Fox i Pandu 2. Oba odlicna na svoj nacin, ali svakako preporuka za mr. Foxa, drukciji je od ostalih iz zanra. Kako su dobri ovi crtici :pray:
Upravo pogledao eXistenZ. Neki ljudi su mi rekli da je kao Inception ili Matrix ili Memento prije Inceptiona, Matrixa i Mementoa. Rekli su da je mindfuck, odličan triler sa vrlo slojevitom, originalnom pričom. Pogledam na IMDb, 6.8 nije nikako loša ocjena, pa sam mislio pogledat film, da vidim tko tu koga....
Film je govno. Pretenciozno, hipstersko, usrano, isprano, isforsirano govno. Ovaj film je, po meni, utjelovljenje cijelog hipsterskog pokreta, pokreta koji živi na ideji "ovo je govno i ja ovo ne kužim, ali ako kažem drugima da je ovo zakon, i da sam spoznao mudrost putem ovog sranja, ispast ću vrlo inteligentan i dubok". Ništa, ali baš NIŠTA u filmu ne služi nikakvoj svrsi osim da dodatno ubije gledatelja u pojam besmislenom odvratnom scenom. Žao mi je Judea Lawa, i uvjeren sam da je ovo film koji mu je uništio karijeru. Ili nešto takvo.
Pogledati ako mislite da je The Room drugi najbolji način za provesti večer, a prvi najbolji je žvakanje razbijenih krigli.
-googol/10
Pogledaj onda Mary and Max, jedan od najboljih animiranih koje sam gledao u životu :)= Citat =:
Izvorno postao Falus
O da, Mary and Max je odličan, Tangled također. Pogledaj i The Princess and the Frog ako nisi.
Zvuči dobro.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Gleda se.
Stir of Echoes
Vrlo dobar nadnaravni triler.
Kevin Bacon zakon kao i uvijek.
8/10
Pogledao The Woman in Black.
Okej skeri muvi. 7/10.
I? Jesi pogledo?= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Nisam još.
Imam još filmova do toga.
Tek krajem tjedna.
Ali bez brige. Komentirat ću kad pogledam.
God bless America
9/10
Ukratko, srednjovjecni Amerikanac sa balkanskim srcem popizdi zbog svih modernih 'trendova', propadanja morala, gadosti danasnje civilizacije, glupih razmazenih srednjoskolki itd. te uzima pistolj i krene ubijati zato sto... Pa, zato sto se mora iskaliti na necemu i kazniti ljude sto su glupi. Odlican film. Preporuka svakome.
Dark WaterS
Prvi put da sam izabrao remake ispred originala, jer sam vidio da glumi Jennifer Connelly.
I sasvim je ok. Ima atmosferu, tjeskobu, misterij i glumu.
Connellyca odlična kao i uvijek.
Sad, koliko je original bolji vjerojatno neću saznati, jer mi se ne gleda ista priča.
A možda ipak za par godina.
Ovom filmu dajem 7/10.
Wall Street
http://i.imgur.com/wMShP.jpg
Platoon
http://i.imgur.com/6ObTC.jpg
Dobri filmovi, na onaj klasičan način, bez značajnijih zamjerki.
8.5/10Ssvaki.
Budem ovih dana probal još koji od Stoneovih naslova zaloviti - JFK, Born on the Fourth of July, Natural Born Killers - tako nešto, vidjet ćemo...
Imaš ovaj tjedan na telki Born On The Fourth of July...
True that, meni je Dark Water bio jako dobar i kao original i remake.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Bolji od Ringa/Kruga.
Kad? Di?= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
HRT 2 22:50 u petak