Brijem da bi mi po zimi bilo OK na moru, pogotovo na otoku ali nisam nikada imao prilike probati.
Pretpostavljam da si na ljetovanju sâm sa ženom i klincima. Moraš si povest frendove i guštat ćeš sigurno, jer nema to veze sa tvojim godinama, pa uvjek možeš nać nešto zanimljivo u društvu i zaboravit internet, a pogotovo u tih par tjedana dok si negdje na moru gdje nisi svaki dan.
11-01-2017, 15:45
Kostolomac
Re: Što ste danas spoznali. Part Deux
Pošto mi je plaža 7-8 minuta od stana ponekad odem sam na more, otplivam kilometar, malo ronim, pročitam par stranica neke knjige, pa odem doma. Kad je ekipa nabacimo picigin. Kako god bilo, na moru mi nikad nije dosadno. Ali zato zimske aktivnosti ne volim :P
11-01-2017, 16:56
dugi
Kak da guštam ak me žena potera na plažu u osam ujutro da zauzmem mjesto i onda ostanemo tam do sedam navečer, uz kratki predah za ručak. I tam smo nekih tri tjedna, što ispadne nekih 230 radnih sati na plaži na cc+40. Mislim ponesem si ja tam tablet, frižder sa pivom, klopom, novine...ali slabo je to. Robija.
11-01-2017, 17:06
Slender Man
Koji kurac stari. Od osam ujutro do sedam navečer, to stvarno nije normalno.
Vrijeme je da skineš papuče.
11-01-2017, 17:17
Paran0a
LOL Dugi di je kompromis??
11-01-2017, 19:03
Vedro
= Citat =:
Izvorno postao dugi
Kak da guštam ak me žena potera na plažu u osam ujutro da zauzmem mjesto i onda ostanemo tam do sedam navečer, uz kratki predah za ručak. I tam smo nekih tri tjedna, što ispadne nekih 230 radnih sati na plaži na cc+40. Mislim ponesem si ja tam tablet, frižder sa pivom, klopom, novine...ali slabo je to. Robija.
Reci da si bolestan i da nemreš ić na more. Odi doktoru neka ti napiše bolovanje kod žene i fino ostaneš doma.
11-01-2017, 19:07
Vedro
Klince pošalješ na izlet, a žena nek se jebe sama na moru.
11-01-2017, 19:10
W3DR4N
= Citat =:
Izvorno postao Slender Man
Jebote. Da živi u jebenom šupku svijeta zvanom Split ne bi se toliko jebao oko mora koliko kad ide godišnje tri tjedna. Al bar je civilizirani gospodin ostatak godine.
11-01-2017, 19:16
dugi
= Citat =:
Izvorno postao Slender Man
pa 90% ostalih isto tako, Česi praktički svi tako rade. Znam jer pratim situaciju, samo to i radim. I za tvoju informaciju, svi oženjeni su papučari.
11-01-2017, 19:24
dugi
= Citat =:
Izvorno postao Vedro
Klince pošalješ na izlet, a žena nek se jebe sama na moru.
I onda? Kaj bi radio na faking moru? Ležo sam u apartmanu cijeli dan što mi je isto kao mi ležati na plaži gdje barem pogledaš poneki par sisa. Kaj bi ti, našao ekipu pa se opijao sa njima po cijele dane ko zadnji alkos ili karto belu...sve je tam goli kurac. Bolje raditi hebo me pas. Sad mi je jasno zakaj domaći ljudi ni ne izlaze na more kad pređu dvadesetu. Nebi ni ja :D
Drugo da imam pare pa da krstrim sa jedrilicom, obilazim restorane i sl. ali brijem da bi mi to dosadilo nakon deset dana. Kad zbrojim sve sate provedene na plaži u 20+ godina, domaćio dalmatinci mala beba za mene. Srećom pa do sada nitko nije dobio melanom.
11-01-2017, 20:14
Vedro
Udovolji ženi zatim koliko god možeš u tih 20 dana jer sigurno ti čuva tri zida kuće dok si doma.
11-01-2017, 20:29
dugi
Ma mislim da sam se uspio riješiti mora. Zadnjih 3-4 godine odemo u neku EU metropolu pa razgledavamo umjesto brčkanja i pečenja na suncu cijeli dan :D. Fuj.
11-01-2017, 20:55
Vedro
Inače napijem se jako rijetko. Kada sam na moru i završim solo na plaži, pa gušt mi je sjesti u kafić u hladu, zuriti i osluškivati more, gledati ljude uokolo bezveze, piti nekakav skuplji koktel ili jednostavno kavu i znam da ne moram ništa drugo u tom trenutku. Milina za uši, oči i tijelo. Zen pravi.
11-01-2017, 21:12
dugi
I meni je to gušt prva dva tri dana...onda postane robija i a događaj tjedna je ako se pojavi neki vjetrić i malo digne valove. LOL. Ono ispratiš jednu turu čeha pa dođu novi bijeli na plažu, ak je neka dobra sisata malo škicaš, čekaš vjetar i da konačno prođe dan...:rotfl: Kad idem doma koda su me pustili iz zatvora :D
12-01-2017, 00:15
Kostolomac
Kad kontinentalci dođu na more :D
12-01-2017, 00:37
Slender Man
= Citat =:
Izvorno postao dugi
pa 90% ostalih isto tako, Česi praktički svi tako rade.
Ovo stvarno nisam znao. Ovo mi je nova informacija. Ja budem oko 2-3 sata pa popijem piće u kafiću i to je to. Izgorio bih da toliko dugo stojim (u oba smisla, vjerojatno).
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Jebote. Da živi u jebenom šupku svijeta zvanom Split ne bi se toliko jebao oko mora koliko kad ide godišnje tri tjedna. Al bar je civilizirani gospodin ostatak godine.
Aludiraš na to da sam kreten jer sam iz Splita, je li? Ja ću prvi priznati da je Split nastanjen mongoloidima koji su zapeli u evoluciji, ali ima i puno pametnih ljudi u Splitu. Samo s takvima se i družim pa me zaboli za nazadne retarde.
12-01-2017, 00:58
Kostolomac
Puljak je bio fora i pametan tip dok mu žena nije precvikala muda hihi
17-01-2017, 22:22
3.14colovac
U zadnje vrijeme imam potrebu da slušam groovy mjuzu from the '70s. Slobodno mi nabacite YouTube link na neki zanimljiv singl, bend ili izvođača koji je sličnog đira kao ovo dolje.
Bas citam o ovom dvostrukom ubojstvu kod vodica. Kazu ovaj sto je ubio dobit ce 10 godina, a mogao bi izaci vec za 5 navodno ima i dobrog odvjetnika, a ovaj sto je vidio, ali ga nije prijavio, za njega zakon predvidja kaznu zatvora od 10 godina.
Znaci vidjeti equal ubiti ako ne i gore.
16-04-2017, 07:43
Paran0a
uskrs
16-04-2017, 14:43
Hexfire
cijeli dan
16-04-2017, 21:33
Horny Devil
još uvijek
16-04-2017, 22:48
Maloki
Još malo pa prošlo.
18-04-2017, 10:51
cham3leon
sretan
26-05-2017, 20:12
cham3leon
Neki dan sam kupio mad maxa za 5 eura i jebote kako je igra dobra. Doslovno samo vrlo smisleni i ukusni mix između just causea i batman arkham igara, ali funkcionira. Na svakom koraku je gušt, nema nijednog elementa koji ne valja i nije zabavan i stalno se izmjenjuju. Svaka čast za Avalanche. Assasins creedovi i slične pizdarije tog tipa se mogu sakrit, četvorku nisam ni do pola uspio dogurat koliko je retardirana. Jedino me još Watch dogs 2 zanima ali nisam igrao.
26-05-2017, 21:58
dugi
WD2 je generični smor a Mad Max je vrlo dobar...čak funkcionira jako dobro kao nadopuna filmu.
27-05-2017, 00:08
Vedro
Mad Max igra je jebena.
27-05-2017, 00:18
Xero
Ma dosadi kao i svaki sandbox, ali ipak je jedan od najboljih.
Ovaj youtube je postao gori od hrt po reklamama.
U prvih 15 minuta dokumentarca 4 reklame. Nekako mi se cini da svake 4 minute ide reklama.
27-06-2017, 13:14
Kostolomac
Koristi adblocker.
27-06-2017, 14:50
Slender Man
Stvarno, ne razumijem ljudi koja ga ne koriste. Ja ne bih mogao koristiti youtube da ga nemam.
Znam da zbog njih youtube i je moguć, ali jebeno opet.
27-06-2017, 16:08
drale112
Iskreno ja sam mislio da je to jedna od retro stvari koja je izumrla zajedno s dinosaurima. I govorim najozbiljnije. Valjda u zadnjih 5 godina nisam sreo nikoga tko je spomenio adblocker. Znam da je to davno prije bilo dosta aktualno, ali danas. Evo za primjer ne znam cak ni ime ni jednog adblockera. Recimo da pricamo o antivirus programima svatko ce znati bar neki, ali evo adblocker neznam ni jedan. To je kao da pricas o zanru igre u kojem ne znas imenovati ni jednu jedinu igru jednostavno... neobicno.
27-06-2017, 18:19
Slender Man
= Citat =:
Izvorno postao drale112
Evo za primjer ne znam cak ni ime ni jednog adblockera.
O čemu ti pričaš sinko? Zove se adblock i prvi extension je za browser koji itko normalan ikad stavi. Doslovno prva stvar. Stoji tu oduvijek i zauvijek.
Da adblock izumro lol. Pa danas više treba nego prije.
27-06-2017, 19:04
Windwalker
= Citat =:
Izvorno postao drale112
Iskreno ja sam mislio da je to jedna od retro stvari koja je izumrla zajedno s dinosaurima. I govorim najozbiljnije. Valjda u zadnjih 5 godina nisam sreo nikoga tko je spomenio adblocker. Znam da je to davno prije bilo dosta aktualno, ali danas. Evo za primjer ne znam cak ni ime ni jednog adblockera. Recimo da pricamo o antivirus programima svatko ce znati bar neki, ali evo adblocker neznam ni jedan. To je kao da pricas o zanru igre u kojem ne znas imenovati ni jednu jedinu igru jednostavno... neobicno.
O isusati, a jel ti ljudi s kojima pričaš ikad spomenu zrak koji dišu?
NE!
To je osnovna potreba svakog bića i o tome ne treba pričati.
Isto tako i Adblock.
27-06-2017, 19:05
Hexfire
Imaš i Brawe browser koji sadrži u sebi adblocker. Koristim ga na Androidu jer je brži od Chromea, ali ima i PC verzija.
27-06-2017, 22:51
marijanovic
Pa ne mora se koristiti AdBlock, naime on je i loš. AdBlock Plus je nešto malo bolji, ali tek uBlock Origin i AdGuard u biti valjaju.
Za paranoične može se dodati i Ghostery i Privacy Badger. No AdGuard ili uBlock, pogotovo nakon dobrog konfiguriranja, rade super.