Koja reza da bude? Napravim ja.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Printable View
Koja reza da bude? Napravim ja.= Citat =:
Probaj napraviti 1600 x 1200. Ja sam probao ali nemam programe koji bi mogli uvecati sliku kako spada.
Pa jednostavno postavis tu. Dole i gore naslažeš ikone i mirna bosna. :roll:
Kako opce misliš da se drugacije moze napraviti wall od toga.
Ma ta crna pozadina mi bas i nije nesto. Imam widescreeen pa mi je glupo na ekranu imati 1/3 slike i 2/3 crno.
pa izrezi strane xD
ili stavi nekaj drugog na crno jer slika je MRAK xD (barem 2/3)
meni ide jednako loše ako ne i gore, jedino su mi pomogli parametri i nista drugo, dosadilo mi je igrat na prvih 10 minuta kojih pristojnih 15-20 fps-a pa onda kasnije ide na doslovno 3-5 fpsa. gadljivo. rockstars je stvarno us** ovon igron.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Ma smece od igre, barem s tehnicke strane i optimiziranosti. Fuj fuj fuj. Neznam kak sam uopce imao volje doc do pola igre, prica i atmosfera su tako predobri a ostalo...koma :o
@Izgubljeni, pa bar ti imas konfu skoro iste jacine moje konfe.Cudi me da ne mozes to pokretat kak spada.Ili je to mozda zato sto imas vistu? Nisam strucnjak pa bas nisam siguran. Idem vidjeti na koliko fps-a se pokrece kod mene.
Kod mene je u prosjeku 10 fps-a.Ne mogu reci da ide glatko, jer malo trzanja pak ima.Nakon nekog vremena se naviknes pa vise ni ne primjecujes.
meni je atmosferu u igri poboljšala ona radio stanica na koju možeš stavit svoju glazbu
Evo, konačno, nakon jedne nadogradnje PCa koja je sve skupa koštala oko 1300 kn, pokrenuo sam i ja ovo čudo. Igram sa 1.0.3.0 patchom, i uglavnom sve ide sasvim ok. Ponekad se dogodi da frame rate malo jače padne, ali ne prečesto, inače ide relativno glatko, oko 15 FPS-a ili više. Po zimi će ići još bolje. :thumbs2:
CPU AMD Athlon X2 5200+
GPU ATi HD Radeon 4770
RAM 2GB DDRII
Inače, da ne ostane sve na pljuvanju tehničke neispoliranosti igre, reći ću par dojmova i o samoj igri.
Koliko god ga je teško pokrenuti, prokleto se isplati. Nema dvojbe da je ovo najbolji GTA nastavak ikada. Mnoge stvari koje sam htio vidjeti u serijalu sada su tu. Toliko je sitnih detaljčića. Na primjer, primjetio sam da kad izlaziš iz auta, držiš li malo duže F, Niko ugasi auto prije nego izađe. Također, sustav tučnjave je sjajan i zahtjevan. Nije to više bjesomučno klikanje, već treba misliti i na obrane i kontranapade. Možda bi čak moglo proći kao jedna jednostavna simulacija boksa.
Sve u svemu, igra je jako nagnula realizmu. Ne znači to da je sve u stilu hardcore simulacije, ali za primjer, nije tako lako voziti. Auti su zaista teški i treba znatno usporiti da oštrije skrenete, a inače atraktivni okreti ručnom će uzrokovati nagli gubitak kontrole i možda bliski susret sa zidom. Sudari, oštećenja i zvuci koji pritom nastaju su apsolutno nevjerojatno realistični. Također je znatno produžen put kočenja, pa će auto koji je izletio na ulicu kojom jurcate biti potencijalna nesreća.
Ma sve u svemu, teško ćete naći ijednu veliku (ili čak malu) zamjerku ovoj igri. Skoro sve što je netko mogao izmisliti za ovu igru je tu. Osim obavljanja misija ima toliko mnogo aktivnosti koje možete obavljati da vam ne može nikad biti dosadno. Osobno, volio bih da R* konačno nađe jedan dobar razlog za trošenje većih količina novca, odnosno nabavljanje istog.
Da ne spominjem da sve što je u igru implementirano perfektno radi i nikad vam neće zasmetati, počevši od osnovnih kontrola do nevjerojatnog cover sistema, itd.
Pa možda bi bilo dobro da ima malo više oružja
Isli su na realizam pa su izbacili flamethrower i minigun. Meni je jedino zao sto nema boxera. Osim toga nijedno oruzje mislim da ne fali.A koje oruzje bi ti htio @Ajemric?
Apsolutno se slažem da se nikako ne bi uklapalo trčanje okolo s motorkom ili minigunom. Oružja je sasvim dosta. Možda su mogli dodati još jednu vrstu pištolja, po mogućnosti revolver većeg kalibra, ali to je to. Imaš i po dva tipa assault riflea, SMGove i tri tipa sačmarice. Di ćeš bolje?
Primjetio sam da malo žešćom vožnjom u nižim autima koji su podložni struganju po malo lošijim cestama možeš totalno izgrebati doljnju stranu auta. Auti se također prljaju i možeš ih oprat u autopraoni :pray:
Ja bi isto htio još jedan pištolj. Za flamethrowerom sam nostalgičan iz SA. Bombe na detonator. To kasnije možeš dobit od Packie, al tek kad si prijatelj. I nekako mi u GTA fali sjekira.
tu ti je motorka xD= Citat =:
Izvorno postao Ajemric
a nije to to :nonono:
ma meni ide dobro prvih desetak minuta... sasvim fluidno i ok. al nakon 10 minuta. pocne ic na 3 fps. jedva izađem iz igre koliko blokava= Citat =:
Možda jedna mala zamjerka zasada. Iako još nisam dovoljno igrao da to prosudim, ali misije nisu baš jako originalne. Uglavnom se svode na princip idi tamo-ubij te ljude. Varijacija je ta da ti oni ponekad bježe na motorima ili u autu.
Zato je jedna pohvala policija i bježanje od iste. Policajci su sada dosta opasni, a sistem bježanja je zanimljiv.
pa s misijama je uvijek bilo isto (ispravite me ako griješim).
A za policiju sam baš i ja htio reći. Stvarno je policija odlično napravljena
misije mogu biti i tipa da propjesacis 2 centimetra ak je prica dobra a kolko ja znam to je najbolja prica u videoigrama koje nisu nastale po filmu!!
u gta 4 postoji par meni dobrih misija.
sad se mogu sjetit sam one u kojoj moraš dejtat s pederom pa ga krknut
Mmm sjetio sam se sta fali! Silencer. Za stealth ubijanja. Isto mi fali stealth kill iz SA. Mogao si se prisuljati frajeru iza leđa pa ga zakoljes sa nozem.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ako se netko sjeca misije kad moras ukrasti "rhyme book" od onog frajera u vili.U toj misiji sam imao osjecaj kao da hitmana igram. Ono suljanje po sjenama ...itd.
Da da,predobra misija :thumbs2:
San Andreas je imao jakih misija ali losu pricu i traljavog lika...
Izašao novi patch koji dodatno poboljšava performanse igre.
http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/
Domovi, poboljšanja, rezultati?
Btw. ako se nevaram ovo je najveci dosad? 50MB
Pa jedino mogu reci da mi vise ne steka. Prije je malo stekao, jedva da primjetis.Ali sad nista. Graficke postavke su ostale iste.
Kad su isli na toliku realnost malo mi je glupo da nitko ne prelazi cestu.Rijetko kad ce neki covjek preci cestu, svi hodaju po nogostupu.
Bilo bi fora "slucajno" pokupiti pjesaka na cesti ili dok se njih 5-6 nakupi na semaforu pa se zaletis kamionom na njih. :D :evil:
Messy :kill:= Citat =:
mene nervira što u podzemnoj ima jako malo ljudi.
njujorška podzemna je inače preplavljena ljudima
može mi netko reć kako bi ovo čudo od igre radilo na mojoj konfi?? :D
Minimalna grafa je NViDIA 7900/Radeon X1900 što bi znacilo ne ali meni je futuremark na moju X1600Pro stavio samo naranđastu boju a ne crvenu. I nekim cudom cak sam uspio stici do menua u igri :D
Jel ima ta tvoja grafa barem 256vRAMa i na kojoj frekfenciji ti radi proc?
proc na 2GHz, grafa 256MB...= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Morat ces OCnut proc na 2,4 jer je to minimalac, a vjeruem da ti stock cooler to moze ohladiti bez problema.
Good OwerClock :thumbs2:
kak bi radilo na radeon hd 3870 ?
2gb rama a procesor iz proslog mileniuma xD
3870 bi ju solidno vrtila, 2GB rama je ok a procesor nebi bas sljako xD
ok znaci radkilo bi ?
A pa reci tocno o kojem je procesoru rjec i na kojoj frekfenciji radi.
amd athlon ,1.8 mHz
Nema sanse. Taj procesor ni ne hrani 3870 kako spada.
Ni frekfencij mu neodgovara a i fali mu jedna jezgra.
Kako to opce tjera SA? :D