"In my time" je bilo onako s PayPal transakcijom, dakle da. Ne znam kako i zašto su mijenjali taj koncept.
Printable View
"In my time" je bilo onako s PayPal transakcijom, dakle da. Ne znam kako i zašto su mijenjali taj koncept.
Ja sam registrirao paypal account prije 2 mjeseca i nisu tražili ništa osim onog koda što ti daju u banci. A i to je samo da mogu vršiti veće transakcije.
Meni su ga odma limitirali, isti dan kad sam ga otvorio. Sve sam unjeo kako treba, sve potvrdio (osim kartice, bio je vikend).
I mene je Paypal trollao na veliko, na kraju mi zablokirao karticu zbog njihove nesposobnosti da u dva tjedna pošalju kod za potvrdu računa i kartice. Idioti.
PayPal je crap, libertyreserve majka
Zajebi PayPal i plaćaj direkt s karticom. Sigurno je i nema zajebancije.
Ja koristim karticu za plaćanje, ali i za kladionicu kad mi isplaćuju na nju pare.
Neke stranice mi zahtjevaju paypal. :/
Da, što će biti dobro za eBay ne.= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
A i definitivno nije sigurnije.
ja imam tekući i žiro račun, kada nešto plaćam online to radim preko žiro računa, logiram se na net i sa tekućeg prebacim na žiro svotu kolika mi je potrebna da bi nešto platio. u biti ja i moj frend koristimo skupa isti žiro račun koji je na mojem imenu, on stavi pare na moj žiro i kupi si nešto, tako i ja nekada stavim 200kn i kupim nešto, a žiro ne može ići u minus bitno samo da se koristi.
ako ovako nekada plaćam preko paypala
Jel zna tko odakle je ova scena?
http://gifsforum.com/images/gif/disa...sapoint486.gif
Edit:
nvm, got itS:D
Youth in Revolt
Gdje u Zg mi je najbolje otić kupit jednu stolčinu za komp i učenje, te neku kredencu ili štaveć sa policama i ladicama?
Imas u pekarama, ali imas i u nekin trgovinama mjesovite robe.
zašto ZG?= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
pa da ne nosi iz osijeka= Citat =:
Izvorno postao hansi
DOBRA DOBRAAA
Hej, na popravno sam iz geometrije i nikako ne mogu iz udžbenika skužiti čemu he jednako sin b/ tan b, pomoć?
Dabog da pao godinu.
Evo, nadam se da sam ti pomogo.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lq...fgco1_1280.jpg
Ok, ova stranica od sada isključivo sadrži dobitni Cosby combo (avatar, sig i slika u postu).
sta se desava na forumu?
Dan ko svaki drugi.
Ovo će se malo odužiti.
Ne sviđa mi se ovo.
Malo matematike nikom ne škodi.
ciji je mail ponco123@hotmail.com, po svemu sudeci od nekoga je s ovog foruma, pa da zna da mu je sexy chat bot sjeo na account..
Jel postoji neka kartica koju mogu koristit za:
1. PayPal
2. eBay
3. podizati novce s bankomata
4. placati u ducanu?
Ili samo odredene kombinacije tog koje mogu biti? (npr. samo 1, 2 i 3 jer mi 4 nije bas prebitno). Glup sam u vezi tog, jbg.
Visa (PBZ).
kao šta smrt od seksana kaže, viza iz pbza. Ali to si otvori devizni račun.
A koja je razlika izmedu deviznog i obicnog? Mislim znam da mogu imat i strane valute na njemu, al koje su lose strane deviznog racuna? Vise se placa mjesecno ili? I jel ta Visa mora biti npr Visa Electron ili neka posebna vrsta i jel takvu karticu mogu dobiti ako idem u 4. razred srednje (imam 18 god), znaci ako nisam student i ne radim?
Ugl, neznam koliko se točno plaća devizni, ali ja mislim da je oko 12 kn svakih 6 mjeseci ili 12 kn na godinu, ali nisam siguran. U pbzu ti je devizni račun na vizi electron. Ako imaš 18 godina, možeš sve :D
Devizni ti je račun u stranoj valuti, tebi treba tekući račun i visa electron kartica,sa njom možeš napravit sve što si naveo, račun možeš napravit kad god hoćeš, samo moraš platit troškove izrade kartice a to ti je nekih 30-ak kn. Mjesečno ne plaćaš ništa, ja jedino plaćam naknadu od 5kn za netbanking(u erste banci, ne znam koliko je drugdje).
placas ti 5kn i za sms-ove sto ti salju na svaku promjenu racuna
Sad nisam shvatio bas, jel mi treba tekući devizni račun onda ili samo da je tekući? I ako uzmem devizni jel moram birat valutu? I koju da odaberem euri ili dolari? I ako imam recimo u eurima jel onda mogu s tim kupit nesto u konzumu na blagajni npr?= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Sori ak sam naporan al na netu i na stranicama od banke je sve prelose objasnjeno, a ni starci mi neznaju puno o tim stvarima... :(
EDIT: da uzmem ovu Visa Electron Chip? http://www.pbz.hr/Default.aspx?sec=90
odgovor na ovo: I ako imam recimo u eurima jel onda mogu s tim kupit nesto u konzumu na blagajni npr?
da naravno. on ce sam preracunati kune u eure i oduzeti toliki iznos kuna.
I ako uzmem devizni jel moram birat valutu?
da.
Postoji tekući i devizni račun, nema tekućeg deviznog, odi u banku koja ti najviše odgovara i napravi tekući račun, svi tekući računi su u kunama, a kad budeš kupovao online novci ti se budu konvertirali u onu valutu u kojoj kupuješ.= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
Nema smisla da uzimaš devizni zato što onda imaš dvostruku konverziju, ako je račun npr. u eurima a ti kupuješ nešto u funtama onda se novci konvertiraju iz kuna u eure pa iz eura u funte, dakle gubiš novce bezveze. Isto tako ako kupuješ nešto u dućanu, prvo moraš konvertirat novce u eure dok ih stavljaš na devizni pa onda natrag u kune dok plaćaš nešto na blagajni.