-
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Meni svaki drugi NPC prigovara da izgledam boležljivo, a koliko znam, nisam pokupio nikakvu boleštinu :/
odi u neku crkvu il tak nest slicno i bit ces ko nov, meni se smanjio healt za jedno 30-tak, mal mi lik bio u kurcu slucajno uso u neku zgradu (mislim nisam slucajno uso, nego sam to i htjeo napravit i za neku srecu to bilo u prvoj zgradi u koju sam uso hah!) i oso do nekog ritualskog oltara i ozdravio se :P
-
Malo prije izađem iz nekog dungeon-a, usred polja, i do mene dotrči lik, da mi nekakav paket. Veli da ga moram čuvat jer da će on uskoro doć po njega, a ako ga za*** da će me ubit. I pobjegne. WTF trenutak dana.
E da, u whiterunu se sa klincima možete igrat lovice i skrivača. Lovio sam ih okolo pet minuta :-)
-
Kad citam vase opise, ovo nije TES nego GTA (samo bez automobila).
-
= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Kad citam vase opise, ovo nije TES nego GTA (samo bez automobila).
Oooooo nemoj da te zavaraju ove sitnice koje pisemo, jerbo igra ima prilicno solidne iako malo jednostavnije RPG elemente. Ove sitne stvari (lovice, bolesti, random kul eventi) oduševljavaju i jako su bitne za osjecaj RPG inmerzivnosti...
-
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
= Citat =:
Izvorno postao Shaka
imam zasad samo jedno pitanje,dali postoji mogucnost second weapon hotkeya? da mogu šaltati izmedu luka i sjekire?
U inventoriju mozes postelavat favouritse sa tipkom f, i onda sa tipkom q ingame dobijes quick meni za odabir...
U igri postoji hotkey sustav! Ljudi neznaju pa pljuju kako to Bethesda nije stavila, (kao i šta miš radi u svim menijima igre bez ikakvih problema pa se može i rotirat ČAK)
Dakle stavite oružje/spelove pod favorites, tada otvorite favorites i u njemu željeni predmet označite sa vama željenim brojem na tastaturi:
QSWqVh_6Rpg
-
Smiješni su mi razgovori, neki NPC hoda po cesti, nekaj ga pitam, on mi govori, uđem u conv. a onda hoda još 10m, stane, okrene se i onda se dovikujemo xD
@doktor1: Tnx, probat ću ovo. Inače, neznam u čemu je problem s mišem, sve s njim radi.
edit: Probao, gle vraga radi :D
-
-
@Aral
Većina piratskih verzija nije bila potpuna, a radila je i tada miš nije radio kako treba. Nisi mogao normalno selektirat po inventoriju već samo šta si prije obilježio tastaturom kao i famozno rotiranje objekata u inventoriju.
E to nije radilo, kao i ovo "nepostojanje" quickslotova pa su forumi, (od službenog pa preko svih ostalih) poludjeli kako je to skroz razumljivo šta miš ne radi i nema "brzogizbora" jer Bethesdu zaboli ona stvar za PC igrače. A
A nitko se nije sjetio da je to možda do lošeg pirata i neznanja jer se nema manual kada se skine igra. Nego odmah udri po Bethesdi kako se igra nemože igrat sa mišom jer ga ne podržava....
-
Forum je nakako zamro. Pretpostavljam Skyrim.
-
Evo par screenova... Ubio zmaja, vukodlaka i tako to :D
EDIT: E da, našao sam već 3. shout, ubio drugog zmaja i absorbirao ga, ali nije mi se otključao drugi shout!? WTF!?
-
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Smiješni su mi razgovori, neki NPC hoda po cesti, nekaj ga pitam, on mi govori, uđem u conv. a onda hoda još 10m, stane, okrene se i onda se dovikujemo xD
@doktor1: Tnx, probat ću ovo. Inače, neznam u čemu je problem s mišem, sve s njim radi.
edit: Probao, gle vraga radi :D
Ma daj ajde tebi radi, a meni ne! :-x :-x :-x
-
Odi u Labyrinthian, ispod Morthala, nađi kostura kraj kojeg je drvena maska i note. Okej note, vrijedi pročitat. Na mjestu pronalaska maske ju equipaj. Nisam još shvatio šta treba točno s tim altarom ali te zapravo vraća u vrijeme kad Labyrinthian nisu bili ruinsi. Pa i sam opis maske je da vrvi nekom "čudnom" energijom
EDIT: Saznao sam da Labyrinthian vuče korijene još iz Arene, gdje je bio nekakva vrsta "Fortress of Ice" dungeona, zanimljivo.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
EDIT: E da, našao sam već 3. shout, ubio drugog zmaja i absorbirao ga, ali nije mi se otključao drugi shout!? WTF!?
Shout se ne otključa kad ubiješ zmaja, nego ga moraš naučiti s onih runa, natpisa ili od trenera (greybearda).
Sam zmaj ti daje "dušu", što je zapravo nekakav free slot ili valuta kojom taj shout kupiš.
Znači možeš pobiti 15 zmajeva i imati ćeš 15 dragon soula, ali ako ne nađeš priliku da potrošiš te soule na učenje riječi/shouta, onda je tih 15 soula beskorisno :D
Ja sam upravo naučio onaj "force sprint", genijalna stvar za izvući se iz problema u jednom instantu.
-
= Citat =:
Izvorno postao Aerial
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Shout se ne otključa kad ubiješ zmaja, nego ga moraš naučiti s onih runa, natpisa ili od trenera (greybearda).
Sam zmaj ti daje "dušu", što je zapravo nekakav free slot ili valuta kojom taj shout kupiš.
Znači možeš pobiti 15 zmajeva i imati ćeš 15 dragon soula, ali ako ne nađeš priliku da potrošiš te soule na učenje riječi/shouta, onda je tih 15 soula beskorisno :D
Ja sam upravo naučio onaj "
force sprint", genijalna stvar za izvući se iz problema u jednom instantu.
Oh lol. A baš i jesu Jedi force powersi ovo. Ocekujem Lightsaber mod. :D
-
O bemti napokon sam skužio, ali nije moglo biti kompliciranije da ga jebeš.
Odem u inventory kaže press F , odem pod controls kaže press Q, odem pod help kaže press V. Pa ti stišći koliko hoćeš, do mile volje... Uglavnom sa V ga obilježim, a sa Q dobijem quickselekt menu.
Napokon, sad mogu igrati onako kako sam si ja to zamislio...
-
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Oh lol. A baš i jesu Jedi force powersi ovo. Ocekujem Lightsaber mod. :D
A skoro, da :D
Doduše mislim da nije baš "force sprint", to sam čisto praktično nazvao :P
-
= Citat =:
Izvorno postao doktor1
@Aral
Većina piratskih verzija nije bila potpuna, a radila je i tada miš nije radio kako treba. Nisi mogao normalno selektirat po inventoriju već samo šta si prije obilježio tastaturom kao i famozno rotiranje objekata u inventoriju.
E to nije radilo, kao i ovo "nepostojanje" quickslotova pa su forumi, (od službenog pa preko svih ostalih) poludjeli kako je to skroz razumljivo šta miš ne radi i nema "brzogizbora" jer Bethesdu zaboli ona stvar za PC igrače. A
A nitko se nije sjetio da je to možda do lošeg pirata i neznanja jer se nema manual kada se skine igra. Nego odmah udri po Bethesdi kako se igra nemože igrat sa mišom jer ga ne podržava....
Ok, al već sam rekao da je meni miš normalno radio, vidim da se drugi bune al kod mene je sve ok. S tim da mi ovi quickslotovi dobro dođu samo za potione, to je to. Naviknuo sam se već preko quickbara koristi.
Baš je mirno na forumu, svi igraju ovo :D
-
Uf uf uf Skyrim is out! :D
Nisam skoro uopće bio online na forumu, čekao sam da Skyrim izađe da se uključim u razgovor oko igre koju iščekujem već od trailera.
Sviđaju mi se svi izgledi likova, posebno Khajiit s kojim ću igrati.
Vidio sam kutiju od PS3 Skyrima, sviđa mi se što su mislili čak i na više-manje nebitne stvari, pravu mapu su napravili od hrapavog papira, stavrno izgleda kao one old time karte iz filmova. :)
Pretpostavljam da ste vidjeli,ali ako niste-uživajte. :D
Sviđa mi se ideja zmajeva, i činjenica da nisu na svakom našem koraku, nego su više mistični, tajnoviti, misteriozni.
I priroda, od onih mamuta do golema, gradova, i svi ti sitni detalji na koje je obraćena pažnja, jednostavno je nešto famozno.
Jedva čekam da mi stigne igra, još da nema škole, nebih se maknuo od Skyrima.
I ovo dolazi od old Oblivion playera, stoga znam što govorim,iako zvučim kao malo dijete koje se raduje lizalici. xD
-
= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Da, to je to.
Imerzivnost je zbilja puno bolja, mnogo se lakše uživjeti u svijet. Jest da je mrtvi giant pao pred mene niotkud dok sam trčao cestom, ali inače nema toliko bugova. Jednom mi se dogodilo da nisam mogao prebaciti kameru u treće lice, i to je to. Osim toga, to je možda bio onaj giant kojeg je zmaj pokupio u traileru :D
-
@Aerial, hvala :D
Mene živcira kad otvoriš vrata i SVI predmeti u sobi podivljaju. Par puta mi je "tavica" health oduzela :D Onaj Companion guild izgleda kao da je opljačkan, a samo sam vrata pootvaro xD
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Onaj Companion guild izgleda kao da je opljačkan, a samo sam vrata pootvaro xD
Mora da je guild siromašan ili tako nešto, isto je i meni u Oblivionu Fighters Guild bio siromašan, jedva tri mača i dva štita, a članovi guilda opremljeni kao da su iz rata došli. :S
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
@Aerial, hvala :D
Mene živcira kad otvoriš vrata i SVI predmeti u sobi podivljaju. Par puta mi je "tavica" health oduzela :D Onaj Companion guild izgleda kao da je opljačkan, a samo sam vrata pootvaro xD
Da? Vidiš, meni se to ne događa. Ali opet, imam par bugova koji nisu tolko loši kolko su smiješni :) Trebao bih zapisivat xD Valjda budu izdavali patcheve kak treba.
-
Jel netko primjetio koliko su konji agresivni? Napadnu me banditi ja sjašem i krenem se mlatit s njima, a konj otrči i prebije strijelce koji me gađaju u leđa.
-
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Da, to je to.
Imerzivnost je zbilja puno bolja, mnogo se lakše uživjeti u svijet. Jest da je mrtvi giant pao pred mene niotkud dok sam trčao cestom, ali inače nema toliko bugova. Jednom mi se dogodilo da nisam mogao prebaciti kameru u treće lice, i to je to. Osim toga, to je možda bio onaj giant kojeg je zmaj pokupio u traileru :D
Jedino su mi gradovi još uvijek nekako prazni i mali, u biti sad su fizički veći (ogromne kućerinu su ovoj igri wtf), ali po sadržaju i broju ljudi su slabi. Ono na neku veliku gradsku feštu dođe nekih 10-ak ljudi, što je valjda i cijela populacija mjesta.
-
Da, to, i jedna jedina obitelj u cijelom selu ima djecu, i to možda njih dvoje. Da u svakoj kući živi više od dvoje stanovnika, bilo bi i mještana na feštama i u krčmama, pa ne bi bard svirao jednom čovjeku.
-
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Jel netko primjetio koliko su konji agresivni? Napadnu me banditi ja sjašem i krenem se mlatit s njima, a konj otrči i prebije strijelce koji me gađaju u leđa.
Ja sam se konja riješio i idem pjehe :D Prvi mi je krepo nakon što ga je neka beštija napala, pa reko' ne daje mi se 1000 golda za svaki napad vukova. A i imam bolji osjećaj prostora onako pješke razgledavajući.
Btw dogurao sam do Ustengrav Depthsa, onog "dungeona" u kojeg te pošalju Greybeardi po relikviju. Napokon, izgubio sam se u jednom dungeonu :pray:
-
Kad imaš clarvoyance ne možeš se izgubit. Ja sam si nabavio besplatnog konja preko questa. Još se Frost zove taman za mog Norda.
-
Koliko vas se dojmio sami intro i start igre?
Meni izgleda izvanredno,ali to sam samo ja.. :D
-
= Citat =:
Izvorno postao doktor1
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
= Citat =:
Izvorno postao Shaka
imam zasad samo jedno pitanje,dali postoji mogucnost second weapon hotkeya? da mogu šaltati izmedu luka i sjekire?
U inventoriju mozes postelavat favouritse sa tipkom f, i onda sa tipkom q ingame dobijes quick meni za odabir...
U igri postoji hotkey sustav! Ljudi neznaju pa pljuju kako to Bethesda nije stavila, (kao i šta miš radi u svim menijima igre bez ikakvih problema pa se može i rotirat ČAK)
Dakle stavite oružje/spelove pod favorites, tada otvorite favorites i u njemu željeni predmet označite sa vama željenim brojem na tastaturi:
QSWqVh_6Rpg
RADI OMFG!!!
E puno ti hvala na ovome, sad se igra da napokon normalno igrati, bez glupavih prekida.
-
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Kad imaš clarvoyance ne možeš se izgubit. Ja sam si nabavio besplatnog konja preko questa. Još se Frost zove taman za mog Norda.
Bah, easy mode, ne koristim to :P
:* :* :*
-
Sad ih koristim samo za potione, za ostalo mi nema smisla :( Valjda zato kaj sam mage, nemogu mapirat magije kak treba, pošto imam lijevu i desnu ruku.
Tak igram pažljivo i polako, sve me strah da nešto ne propustim...a znam da budem :D
-
Pa uvijek se možeš vratit i kasnije to obavit. Ja trenutno tražim neke vampire da se zarazim.
-
Evo mog jebača...
Onak, Archery je pre brutalan :D Kad zoomiraš uspori se vrijeme do 50%, zatim 50% šanse da izbaciš lika iz balansa, 15% bonus na critical, kasnije šansa za paralizu :pray:
U 95% slučajeva One Shot-aš likove :pray:
PS: Klik za zoom ko želi :P
http://i.imgur.com/DdMn4l.jpg
http://i.imgur.com/ZWwowl.jpg
http://i.imgur.com/GrCGwl.jpg
Jel vi rješavate one Misc. questove? Ja na njih potrošim gro vremena, tak da sam još uvijek tek na drugom questu za Companione, još nisam otkrio niti jednu drugu frakciju niti ništa. Samo lutam po donjem djelu mape i čistim sve lokacije.
-
What is the color of the night? Btw zna ko di se mogu vampirizmom ili lykantropijom zarazit?
-
Rješavaj questove za companione.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Evo mog jebača...
Jel to Elven armor?
Pa kud prije :D
-
-
Ima ga poslje desetog levela. Ja sam trenutno sedamnaesti i furam orcish armor.