I ja sam trebao to guglati :(= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
ESC, pa stišćeš F1 dok ne izleti menu sa save and quit i ostalim.
Printable View
I ja sam trebao to guglati :(= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
ESC, pa stišćeš F1 dok ne izleti menu sa save and quit i ostalim.
Preglupo je napravljen. I jel mogu nekako zaustavit da mi svaki put svira krvavi paradajz city kaj udjem u nju.
Imas u audio da si slozis tracklistu koja ti odgovara, deletas odredjene pjesme itd
Danke , jel mogu sad izbrisat origin ?
Pa ako imas igru na Steamu, da
(inace ti treba Origin za pokretanje)
Nemam, a dobro imat cu ga dok se ovo igra :D
DAMN= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Uzet ću i ja, najvjerojatnije danas. Mama oće Simse. E, ak' ja uzmem sebi keyeve za steam, mogu njoj isto dat za origin od tih istih igara?
Da, odvojeni su ti keyjevi, imaš onda dva taba od kojih ti je jedan sa origin keyjevima a drugi sa steam keyjevima.
Ok, thanks.
E kak mrzim te nove igre. Znači skinem Burnaut prek steama, reko ajmo igrat i onda 20 loading screenova i onda složi acc, pa onda pokazuje jebeni grad uz najgoru pjesmu ikad i kao nešto će biti i normalno onda me baci van. KAK DA MI SE DA IGRATI ONDA, A!?
EDIT: mrzim IGRICE.
EDIT 2: http://forum.notebookreview.com/gaming- ... ashes.html
da, ziher ću to sve radit. fakat mi dođe da plejku kupim i onda će i tam biti slična govna. VEĆ VIDIM.
Neće :P
Neće bit samo, ako ti igra koju si kupio ne radi ne možeš to nikako popravit i bacio si novce.
Opet ti s tim zarezima!
http://media.tumblr.com/d7dd5a060ecb...Eii1qz4rgp.gif
Drpio bundle jučer još, al sam bio škrt i dao 1$ samo. Simsi me ne zanimaju, a BF tak i tak nemrem vrtit prek 20 frejmova pa mi nije ni zanimljiv. Sa Origin keyevima nemam kam pa lako dam nekome ak treba, a za ostatak me drmnite ak bude neki najc pa bacimo koji game ;)
Čux pls respond.
kako prelose napravljen interface za ovaj burnout, kao da su radili samo za konzole... jedva sam nasao kako promjenit retardirane kontrole
Slažem se opet. Jel toliko teško napravit normalne kontrole :(= Citat =:
Izvorno postao ProzoЯ
Jel vi padavicari igrate to prek steama ili origina? Ja sam 2 puta pokusao na originu skinut, ali mi dload jednostavno stane.
A najbolje da ću sad i to govno instalirat. Steam majka.
Rebindaj nabe.
Meni su kontrole savršene.
edit: uletilo ovih milijun
Kako rula mp :pray:
Free roam zajebancija po gradu s 8 ljudi i jos utrke
Svi imate najjače aute ikad i umrem od najblažeg kontakta.
marš
Kako to mislis najjace?
Kad ćete gejmat da se priključim?
ono kad izgasis sve pjesme osim njih 6-7 q1-W6MD1fDk
Mi igramo cijeli dan. Samo uleti nekom.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
kako ima jebeno retardiran menu tilta me do mjeseca isuseee. Dakle vidim te online u igri a ne mogu joinat na tebe ili neki kurac. Koji nick ti je na steamu možda tamo mogu preko tebe?
ESC pa F1 i onda skrolas do friends, tu provjeris sve game/friend invajtove
PCP Burnout ekipa
Najgori auto sam uzeo, i stavi 3 runde :(
Sori, prvi put sam slagao, možemo danas oko 19h bacit ako ima koga
Može, bit ću ja online. Samo se javi kad si spreman.
Prihvatih te kao frenda storm.
Čekam slijedeći korak ka konačnom online igranju. Tko god je radio ove menue nek se slobodno ubije.
Imam i ja sad ovo čudo na Stimu. :v
Btw karabaš, odakle ti BttF auto, kaj nije to prestalo bit dostupno otkad su ukinuli podršku za igru? ;(
Otkljucao sam si sva dlc auta preko hex editora (komplikovano pun k), inace bih kupio dlcove al store im je ukinut jos prosle godine, samo onako bezveze stoji u izborniku
A, znam za to al ne da mi se zajebavat, plus ne želim izgubit svoj sejv...
Mada doduše, vidim sad na Amazonu je EA stavio za kupit DLC key, al samo za US... Ima i na GameFly...
Amazon samo za US ili DLC samo za US?
Amazon kenja jer nemam US adresu.
Lako se to fejka. Btw taj key ti je samo za jedan dlc pack, nije vrijedno
EDIT
zapravo za sve je al ga mozes samo na Originu redeemat, svejedno previse
Koliko sam shvatil, kad anlokaš u Originu automatski ti se anloka i na Steamu, pošto ionak upadaš u igru preko EA accounta.
A skupo jest... Ne znam, al ne jebe mi se s Hex editorom, čak sam mislil probat al uopće mi u fajlu ne postoji string kojeg lik navodi u uputama lelel.
Što se tiče adrese, radije kupim na GameFly ak mogu? Ili kaj, samo stavim random američansku adresu pa promijenim lejter na Amazonu? :S