jesi igrao uncharted 2?= Citat =:
Izvorno postao Grim Teh Reaper
Printable View
jesi igrao uncharted 2?= Citat =:
Izvorno postao Grim Teh Reaper
Nisam još, ali mi je na listi.
Vratio se kući taman, nisam imao živaca slušati Zoster, bend prije ih je oderao, našao sam deset eura na stolu koji bi trebali zamjenuti Sennhaiserove slušalice od kojih 30-40 eura koje je sestra izgubila, mislim da ću joj otrovati hranu do kraja tjedna, ako ne to onda drobljeno staklo u svakom obroku dok ne umre od unutarnjeg krvarenja
neznam sta radim, a osjecam se izgubljeno...no jopax prije trovanja sestre daj apdejtaj tribes :D
To ide ujutro, kakvog sam raspoloženja mislim da bi vas sve posmicao, namjerno bi rollao dok ne dobijete jedinice svi
Vratio se doma..umoran sam al nikako da zaspim..cijelu noc su nas jebeni komarci grizli jer nije bilo vjetra..istjerale nas bestije iz kucice pa smo na kamenju pazili na sumu a ponekad i sklopili oko..sljedeci put se ne vracamo bez toksicnih naprava i ostalih otrovnih supstanca i ponjest cemo djevicine krvi da namamimo bestije kako bi ih ubili plinovima
Probudio sam se prije 2 sata i osjećam se loše. Jutros u 6 mi je bilo dosadno i nisam mogao spavati pa sam otišao trčat. Velika greška :(
Osjećam se OK, dobio sam mobitel, nije nešto, ali eto, podesio sam sve na njemu i napravio sam ga da bude skoro kao onaj iz Metal Gear Solid 1 igre od Solid Snakea. Najžešći mi je zvuk zvonjave, prelegendaran. I pogledao sam Doom film i izrezao sam jednu scenu, ima 60 MB, predobra scena, moram ju podijeliti s vama (direct download):
http://radius.server.drivehq.com/temp/d ... _scene.mpg
Za one koji nisu upućeni, vojnik koji je trebao umrijeti od prevelikog krvarenja je dobio višak kromosona ili čega već glede DNK, mislim da je 24 dobio, od kojih je postao jači, izdržljiviji (regeneracija), brži, inteligentniji, itd., on je dobio 24, a sa više od toga postaneš tako jak da se deformiraš u čudovište. Sve do tog dijela filma su jedva ubili sve ukupno 2-3 čudovišta, i onda dođe on macan i sve redom pobije pokušavajući naći svoju sestru. :rotfl:
Kako god, dobro su to snimili, morate vidjeti. :pray:
Trenutno sam loše, križa me bole za popizdit, nema nikaj na telki, te ono najgore neznam kako ću izdržati noć bez WC papira :shock:
Ako te stisne, nećeš izdržati. :)
P.S. - 5k post. ^^
Traži papirnate maramice. Ako ništa, kidaj listove iz bilježnica. :D
Ispravak, ne 60MB, nego 30MB. XD= Citat =:
Izvorno postao C
Danas saznao da se selim u mađarsku..
Osjecam se sjebano :?
Seliš se u mađarsku,wtf,kako ćeš se tamo snać?Jezik je barijera?
Igrao CoD2 do maloprije.Umoran,idem sad spavat.Sutra trening,pa opet CoD parti do jutra :P.
Da, pojma neam... ima tu neka hrvatska gimnazija valjd su oke likovi tamo O.o= Citat =:
Izvorno postao la50
Mog si mislit kak ce bit izac van a neznam niki qrtz na madarskom :S
mađa je zakon, nemoj da te jezik brine, sve se pohvata :thumbs2:
Ti živiš u mađarskoj ili..?= Citat =:
Izvorno postao osvetnik_sch3l3
slusao sam 2 god madjarski jezik u sklopu jednog kolegija, te sam se imao prilike druziti sa clanovima madjarske zajednice u Osijeku= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Aham... zanimljivo...
Jeez, ovo mi je prakticki prvi put da se selim... i da... jos jucer nisam niti razmisljao o tome da se doselim tu.. kad evo danas stara kaze da kupila kucu, selimo se tu, do pocetka skole 1.9. ( :cry: ) ima da je sve gotovo
a gle, sam si rekao da ima hrvatska gim. tamo, za pretpostaviti je da je tamo i nekakva zajednica hrvata,
a znas kako ti to bude... ljudi u stranoj zemlji vise paze na "svoje"
Ustao prije sat vremena, popio kafu. Osjecam se i dalje ukoceno, treba mi zena da me masira :(
Ustao maloprije, trebam pisati praksu i mora biti gotova do sutra, osjećam se loše
digao se prije pol vure. a u 7 dosao doma.
osjecam se uzasno.
Još uvijek me ubijaju leđa i zbog njih se nisam usudio sagnuti po hranu u frižider.
Još jedna vježba i gotov sam, fu za ovu će mi najdulje trebati, mislim da ću odspavati poslije, boli me glava
Umoran, čekam još sat vremena da završim sa poslom.
Hladni pivo iz frižidera hir aj kam, hir aj go.
Slušam Eminema, odmaram se.
Čekam 6 sati da me stara "zbudi" kako bi išli po knjige za školu :thumbs1: i sav mirišim na mentol :D
Ja ću jebeno popizdit, Isusamu.
Danas sam trebao počet radit u muzeju u 13 sati, i, pošto mi je stari otišao u Dubrovnik, trebao mi je ostaviti ključeve motora da mogu sam otići na posao. Ostavio mi je prometnu dozvolu, ali ključeve, naravno- nije.
FFFUUUUU-
Ali okej, štasemože, otišao kod ujaka i upilao ga da me odbaci u grad. Dođem na posao lijepo na vrijeme, čekam početak smjene, kad vidim- došla još i neka žena. I sad, čudimo se ono, zake smo oboje tu, ona nazove šeficu i ona joj kaže da će ipak ona [žena]Ssad raditi a ja nek dođem lijepo za 4 sata lol.
I sad moram sat vremena čekati autobus, da bi se u 17 sati opet vratio u grad. Kako- nemam pojma.
FFFFFFUUUUUUU-
Ostani četri sata u gradu :P
Nego, pogledao film uz pringlse i šveps, malo mi je muka od silne kiseline ali sam uživao, osjećam se odlično i idem grindati za StuGa
Koji vrag bu radio? >_>
Došla jučer sa ljetovanja; odmorila se, kupala, sunčala i baaaš mi je bilo super.
Spremam se opet idem ća, neće me biti doma 10ak dana.. life's good. :D
*wave
:*
A ništa,upravo odigrao war.Spušili za jednu rundu.Ok se osjećam,danas me neide CoD.Boli me malo zglob,od 8 treninga 5 puta sam ga izvrnuo :P.
Završio update, mali prst ljeve ruke mi se totalno ukočio, moram poraditi na tipkanju, osjećam se jako dobro :)
Nakon 11 sati zujanja u Dubrovniku napokon sam doma i neznam sta da radim
Pijem čaj, jedem med, i čilam.
Ležim u krevetu i zajebavam se na laptopu..necu se dizati dok baterija ne crkne..znaci jos 20 minuta XD
Na poslu sam.
:(
Samo ti radi ili nista od yugica.Arbeit macht yugo frei :D
:) Pa sigurno ne radim dodatne sate da bi me debela sefica potapsala po ramenu...