kul :D
inače prva sezona ima 6 epizoda i tmn je ko nekakv prequel, upozant se s likovima, mejn fabulom, priviknut na humor i to...i onda u 2. sezoni (klasična lepeza od 24 ep) počinje fun fun :D
Printable View
kul :D
inače prva sezona ima 6 epizoda i tmn je ko nekakv prequel, upozant se s likovima, mejn fabulom, priviknut na humor i to...i onda u 2. sezoni (klasična lepeza od 24 ep) počinje fun fun :D
Svi hvale to cudo, neznam zasto sam to odgadjao do sad :D... Gledat ce se :)= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Nakon jedne od najgorih epizoda u povijesti Supernaturala, slijedi jedna skoro odlična.
Scena u autu... Lomio sam se.
Meni je bezveze što serija sve više gubi kontinuitet. Prerano su izašli iz weekend monster faze...
Trenutno sam opet počeo gledati Hustle. Je li itko to gledao?
Ukratko, ekipa vrhunskih prevaranata izabire bogate žrtve i jednako vrhunski ih prevare :)
Tek sad iz ovakvih klipova vidim kako je to bila prelosa serija, bas ono najgore ispolirano americko smece
Pojedi govno nemaš pojma
Jebi se emo pederu
EDIT
i glup si
Ja i Bruno gotivimo Scrubse, izbacen si iz kluba
Jebala te pižej harvi
Odlični su scrubsi bili, ali s vremenom su postali smeće
FAKTI
To stoji, al nisu bulšit
jan itor <3
neznam za vas, ali nova sezona communitya je poprilično loša :(
Zadnje dve epizode su bogovale i nadoknadile sve.
Pogotovo ona sa raznim scenarijima kod bacanje kocke, IMO jedna od najboljih epizoda communityja ikad
Točno to, Scrubs rula.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Izuzev zadnje dvije sezone koje su smeće.
7. je još gledljiva.
Obje zadnje su mi jedne od najboljih epizoda Communityja.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Ova helovin mi je bila dobra, ali ne odlična. Eventualno od Abeda i Troya su bile odlične priče. Što se tiče epizode s bacanjem kocke, to je jedina epizoda u kojoj sam doslovno riknuo od smijehe ove sezone :D I da, ta epizoda je općenito jedna od najboljih.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
neznam za vas, al meni je Scrubs ko dr.House sa americkim humorom. Jer ajde dr.House je jos smijesan zbog svog sarkazma ironije i opcenito poimanja njega kao lika. A scrubs mi je kopija dr house samo sto se koriste humorom kao sto je u kralju queensa ili svi vole raymonda.
Humor nema ama baš nikakve veze sa raymondom/kraljem queensa, wtf. I Scrubsi su stariji od Housea...
Dat.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Surrealni djelovi rulaju. Svi. A to je onak pola materijala lol
Enihu, znači velite da ove zadnje dvije Communitya vrijede. Kul, budem pogledao...jer praktički odustao od serije, zadnju ep prije te dvije ugasio na pola : l
gledam New Girl sa Zooey Deschanel, ženska je predobra i simpatična :D
probal sam gledat Vampirove dnevnike al teško sranje od serije, mada mi frendovi koji to gledaju vele da je serija sve bolja i bolja kasnije, posebno 2. i 3. sezona
Ja san pogleda prvu epizodu te New Girl cisto zbog Zooey, i neznan koliko bi Zooey tribalo biti tu da iopet to smece pogledam.
Rofl na apsolutno cijeli post. Gomila gluposti.= Citat =:
Izvorno postao Viper33
Scrubsi su najbolja američka humorna serija. Sve ove nove pokušavaju kopirat humor iz scrubsa , ali ne uspjevaju.lala la la
Mirko kaže da Scrubsi rulaju, nema se više šta reći.
!!!
Hitler i dinosauri, pa to nikako nemoze ispast lose :)
Pogled'o novi Fringe. Dobra epizoda.
Fringe mi je definitivno najbolja i najzanimljivija serija.
Čekao sam duga 2 tjedna ovu epizodu, ali isplatilo se.
I hoću još.
krenuo gledat Dead Valley
parodija na sve filmove i serije sa vampirima/vukodlacima/zombima
za sada ok serija
Breaking Bad sezona 4, 10/10.
Odgledao prvu sezonu 30 Rock
http://www.spikytv.com/wp-content/up...59-30-rock.jpg
6,5/10
Počeo gledat Naše malo misto, zakon serija :D
Malo je tužno što je to i dalje najbolja koju smo snimili, nakon par desetljeća.
Pogledao 1. ep Misfitsa.. A ono, ok je, al nije me oduševilo.
Zavrsio sa The Wire. Pretuzan i presretan u isto vrijeme. Zaista jedna od najboljih serija ikada, mozda je mogla jos koju sezonu al jebiga.
Gledat cu je opet sigurno.
Upravo to, al iopet bolje je kad zavrsi a more jos nego kad ima viska :)
Ja san odgleda Suits prvu sezonu, nije mi losa, ok likovi, dobre zenske i relativno zanimljivo, iako treba malo da se svide likovi, nakon prve 2 epizode san mislia odustat al drago mi na kraju sto nisan.
Je li još kome ovo bila prva epizoda Walking Deada koja je bila čisto dosadna?
Pogledao novu epizodu Fringea. Standardno dobro.