FALA :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Edi Sm187
Printable View
FALA :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Edi Sm187
Jedno brzo pitanje: Problem "Delayed write failure" znači da imam problem s hard diskom, jel?
ima ko ideju kaj bi ovo trebalo biti??? pocelo se pojavljivat nedavno nakon kaj sam curi instaliral neke smilie za msn (odma obrisal, jer se promjenil homepage na firefox-u i chrome-u)...
http://img683.imageshack.us/img683/306/wutvs.jpg
Ima netko objasnjenje zasto se ovo dogodilo i kako ovo obrisati? hvala :D
Da probas ponovno? Meni se desilo jednom na kratko. Ponovnim trazenjem stranice sam popravio problem.
Nope, still same.
Jesi šta prčkao po tom Hromu? Ko da je netko dizejblao CSS ili nešto.
Nemam sta prckat po njemu, samo dodajem bookmarkse.
EDIT: Bil reinstall pomogao?
Probaj. Jel se događa to na svim stranicama, ili samo na yt? Meni se to znalo dogodit tu i tamo na Operi ali bi nestalo za čas. Kažem, mislim da se dogodi to da njegov render engine ne interpretira CSS ili neke dijelove HTML-a.
Nekada se zna zbuggati keš memorija od browsera, pa tako ispadne. Refreshanje i/ili čišćenje keš memorije browsera bi trebala pomoći. Ako ne pomogne, znači da je nešto drugo u pitanju, ali velim, u većini slučajeva se samo zbugga i čišćenje/refresh pomogne.
Ocistio sam taj keš i all the same. Ide reinstall pa bumo vidl'li
After reinstall, works like a charm! Moze bit da sam previse obriso u keš folderu :/
Koja ima stranica(ili konverter) da mi youtube videe konvertira u mp3,evo isprobo sam nekoliko stranica,i nemoze mi na mob
KAKO ME ZIVCIRAA
Nedavno sam skino sa keepvid neki video sa youtubea
I otvaro se u quicktimeu,i fino je moglo na mob
A sad mi dodje u .flv fileu i otvara se na winampu i nece mi na mob aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Keepvid ti je najbolji, ali on ti downloada izvorni FLV ili MP4. Skini u FLV High Quality i pomoću nekog free programa konvertiraj u MP3. Konverter ne mora biti neki mega poput S.U.P.E.R.-a sa puno opcija.
http://www.video2mp3.net/
Meni radi meni zakon
Evo konvertiro sam u mp4
Ali...novi problem
Nema dovoljno prostora
Imam memorijsku ali mi se nemoze direktno prebacivat na memorijskoj grrr
a gotovo sve sam prebacio
VideoGet downloader/konverter= Citat =:
Izvorno postao C
http://nuclear-coffee.com/VideoGet
c/p jedan ili više YT (ili bilo koji sajt koji ima streaming, ja ga koristim za pr0n :P) linkova u videoget
downloada ih paralelno u high res FLV i automatski konvertira u format po želji..
Imaš i one youtube downloadere koji ti rade na istom principu (download u određeni format; među njima je mp3), ali on radi samo za youtube.
MP4 nije baš najbolje rješenje za mobitel, jer ovisno o codecima MP4 može biti nečitljiv mobitelu i prevelike veličine koja zauzima previše prostora. Pa ako želiš video+audio na mobitelu najbolje ti je 3GP format, malo se poigraš njegovim codecima i kvalitetom i vidiš koji izbori su najbolji za tvoj mobitel.
još jednom. videoget.. isprobano..
Možda bolje da uzme nešto free? Taj VideoGet je trial.
da, to je oduvijek bio problem..
Jel radi Printscreen na igrama?
Radi u 99% slučajeva. PrintScreen inače sejva u clipboard iz kojeg slikanu sliku možeš zalijepiti negdje, međutim programi i same igre znaju svoje screen shootove spremati u određeni folder. Onih 1% su igre gdje u njihovoj grafici ovise neki od codeca za video, s kojima kada se slika, dobije se samo crna slika, tj. gotovo je nemoguće slikati takvo što.
Meni se u 90% slučajeva (otkako sam na windows 7) dogodi da mi ss-a desktop umjesto igre koja se vrti u fullscreenu.
Kako da na windows media playeru namjestim fullscreen opciju za filmove?
Cijelo vrijeme mi ostaju one dvije crne trake i nikako da ih maknem.
Ako WMP ne moze to napraviti, koji DVD player bi mi preporucili?
vlc player
To je zbog 1:1 omjera. Recimo ako imaš 4:3 monitor, a film je 16:9, na full screenu te će trake biti dosta velike, da njih nema, film bi se rastegnuo vertikalno i više ne bi izgledao prirodno. Primjer imaš monitor 1000x1000, film je 500x500, full screen će biti totalni od ruba do ruba. Međutim ako je film 500x400, jasno ti je da se ne može za tvoj monitor resizeati s omjerom 1:1 a da bude bude razvučen i neprirodan, pa se onda pojave te crte, u ovom slučaju obje crte od po 100.
Isto tako nemoj isključiti mogućnost da su crte namjerno u filmu, recimo film je 640x480 rezolucije, ali namjerno su u to uračunale crne trake koje su dio tog filma, i kada ih ručno makneš u nekom editoru, skužiš da je rezolucija filma redimo 640x240.
Ukratko, ni jedan od ovih slučajeva ti ne može riješiti ni jedan player.
Kvragu :( Bas sam pogledao film je 16:9, a imam widescreen. To je zbog toga onda.
Jos jedno pitanje. Da li zna netko kako mogu napraviti automatski forward yahoo poste koja mi stiže na moj acc.
Imam dva a zelim koristiti samo jedan, pa bih automatski stavio da sva posta iz jednog accaunta stize na drugi.
Nwm, ne moze. Moram preci na G-mail. Budem napravio auto-forwarding tamo.
O mamicu ti, sad jos traze broj mobitela... :yuck: Ma koristiti cu drugi yahoo acc bez auto-forwardinga, ko ih jede.
Jednostavno pogledaj u podešenjima acc-a s kojeg želiš preusmjerenje, moralo bi biti, iako ne znam na pamet.
Napisao sam u search opciji " how to auto forward yahoo mail", pa sam vidio da ne moze. Budem jos probao traziti ali sumnjam.
Mislim da sam nesto nasao...
AHA! Evo ga...5 kuna u lijevom đepu!
Inace za mail nista, treba upgrejdati u Mail Plus da bi to mogao.
Budem pregledavao poštu na oba accaunta, ništa strašno.
Može li mi netko objasniti što se dobiva većim shaderom? Znam šta je shader ali ga ne razumijem baš najbolje.
Core Speed: 169 MHz (Original: 430 MHz)
Memory Speed: 250 MHz (Original: 800 MHz)
Shader Speed: 2150 MHz (Original: 1075 MHz; Overclock: 100%)
Koji je najbolji media player za filmove gledat? MP Classic mi nije uspio otvorit zvuk od filma, WMP neće očitati .srt file.
media player classic home cinema, totalno rewritten kod.
http://mpc-hc.sourceforge.net/
nema boljeg.. konačno sam upalio sve shadere na fullHD filmovima :D Chronicles of Riddick imaju posve novu dimenziju :D
@C ukratko, shader odrađuje detalje. peglanje pixela, blur i slično
Točno tako, s tim playerom nema grešaka, samo propucaj po podešenjima da bude još bolji i cipanela.= Citat =:
Izvorno postao Gwin
@Znam šta radi, ali ne vidim razlike, kužiš? :)
BTW Što mislite, jeli 2000 posjeta jednoj web stranici puno?
2000 posjeta od strane jednog čovjeka ili više? i Kroz koje vrijeme?
Nitko nikad neće u jedan sat otic na neku stranicu 2000 puta
C,ovo izgleda JAKO čudno..= Citat =:
Core Speed: 169 MHz (Original: 430 MHz)
Memory Speed: 250 MHz (Original: 800 MHz)
Shader Speed: 2150 MHz (Original: 1075 MHz; Overclock: 100%)
di si to izvuko? iz everesta?
prema core speed i memory speed rekao bih da je grafa u IDLE.. no ne znam zakaj je shader onda tak visoko?
pogotovo što je brzina shadera usko vezana uz brzinu jezgre.
i pri clockanje grafe ih se u principu treba dizat paralelno.
ako i uspiješ dignut jedno, a ne drugo, nisi ništa postigao
Eee, to se traži, hvala!
@Delirium - 2000 posjeta mjesečno, na javno, ne od strane jedne osobe. Znači napraviš web stranicu, sve unlimited, sve podržava, totalno je imba i ima najviše bodova na listi free hostinga, tj. na prvom je mjestu, no jedini je limit 2000 posjeta mjesečno. Stranica bi bila za neku vrstu shopinga, trgovac na malo i veliko, itd. Misliš li da je 2000 posjeta mjesečno OK? Nemam informaciju koliko koja web stranica ima posjeta mjesečno, pa ne mogu usporediti. Ne znam ni dali računa svaki posjet, ili kada recimo ti posjetiš web stranicu jednom, do kraja mjeseca te ne računa više, pošto se većinom kada prvi put posjetiš neki web, ostane u cache memoriji browsera.
@Gwin - Riječ je o mojem laptopu, sa GF9600MGS grafičkom karticom, ima tvornički spuštene clockove s obzirom na GT i slične verzije, no znaš kako je kod laptopa BIOS totalno blokiran za overclockanje, kada clockam memoriju ili takt, to se istantno vraća na default i ne dozvoljava clockanje, što je normalno, međutim shader se može clockati za 100% istantno bez frke i radi OK, stabilan je.
To je izlistano iz Everesta, GPU-Z kaže isto to, samo na drugačiji način:
GPU Clock 430 MHz Memory 400 MHz Shader 2150 MHz
Default Clock 430 MHz Memory 400 MHz Shader 1075 MHz
I da, stanje je u idleu.
Jasno mi je koju ulogu shader ima u igrama, ali ja ne vidim razliku ni kada je on 1075 MHz, niti kada je clockan za 100% na 2150 MHz, baš ju ne vidim, niti primjećujem, sve što primjećujem jest neka sitna "brzina" u igrama koja je gotovo neprimjetna. Tj. na izgled izgleda brže, ali FPS-ovi su isti.
ne primjećuješ razliku jer ti je coreclock ostao isti i sad je usko grlo..= Citat =:
Izvorno postao Gwin
OK, a koje su inače vidljive razlike u igrama glede shadera?