Tales of Eternia.
Printable View
Tales of Eternia.
A znao sam da ce neko uletit s tim ... Vjerujem da CC:FF7 nijeSnajbolji RPG na PSPu= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
Aj idem pogledat Tales of Eternia
Ne, nije to ta igrica.... ovo je baš avantura, a ne znam jel je s vilenjakom ili patuljkom... Brijem da je prije patuljak, znate, onakav irski- mali zeleni... Znam da vas mučim, ali stvarno me zanima kako se zove.... Igrica je iz ove godine...= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Ma Tales of Eternia je namjenjeno meni, na moje pitanje. Pogledaj proslu stranicu. Mislim da je neko reko da je mozda Link iz neke Legend of Zelda
Znači,tražim neki stariji FPS/TPS (i sneaker može,ali ne thief serijal),po mogućnosti u urbanom okružju,i bez raznih nakaza,znaci vecinom vojni.
Stariji jer bi želio vrtit na linuxima bez problema ^^
E,da,nemojte reći Mafia ili Hitman ^^
Freedom Fighters, Splinter Cell 1-3, BloodRayne i nastavak(makar tu ima svega, nacista, čudovišta, vampira...), No One Lives Forever, Deus Ex, System Shock 2.
Etoga, mahom poprilično stari naslovi, trebali bi raditi.
Soldier of Fortune 1 i 2.
Brothers in Arms 1 i 2, možda Soldner: Secret wars.
Budući da ja obožavam avanture, voljela bih kada biste mi dali neke prijedloge!!!! :D
Unaprijed hvaja! :oops:
Post Mortem, Still Life, Syberia i nastavak, noviji Sherlock Holmes naslovi, Dracula: Origin(ili je Origins, ne sjećam se), Sam & Max serijal... U zadnje vrijeme ima jako malo avantura, tako da su ovo mahom starije igre, ali odlične nonetheless.
Still Life sam igrala, odlična igrica, draculu imam, ali mi šteka, vjerojatno jer je puna bugova....= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
Sam&Max sam igrala. Zadnja avantura koju sam odigrala je A vampyre story i bila mi je supač, jer volim igre s vampirima... još ako je avantura!! :pray:
A Wallace i Gromit mi isto imaju bug.....
I Strong Bad epizode glase za solidne avanture, pa baci pogled i na to. Meni se osobno nisu svidjele, ali ne zato što su loše, nego zbog strašno antipatičnih likova. Grim Fandango je poprilično star naslov, ali je remek-dijelo, pa i to probaj. Also, White Chamber je besplatna horror avantura, meni se poprilično dopala, makar je u osnovi poprilično jednostavna i lagana.
White Chamber je ono u svemiru, jel da?? s onom ženskom kaj ima jež frizuru? igra mi je glupa....= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
Jeste, to je ta. Obzirom na to da je besplatna, poprilično je kvalitetno ispala. Naravno, katastrofalna je u usporedbi s bilo kojom ozbiljnijom avanturom, ali bila mi je donekle zabavna.
Moguće da je do toga što tad nisam imao igrati ništa drugo.
Ili starije tipa Broken Sword serijal, Discworld serijal (obavezno Discworld Noir), Monkey Island serijal, Dracula: Resurrection i Dracula 2: The Last Sanctuary, Myst serijal (/manijakalni smijeh ON) i Gabriel Knight serijal (voodoo, vukodlaci, vampiri... yeah). Od novijih... Fahrenheit, Culpa Innata, Dreamfall: The Longest Journey (i prethodnika). Također bi dodao i Sherlock Holmes kojih ima u obje kategorije i poslovično su dobre igre.
Hvaja na ovim igrama sa bloodsucker tematikom.... Hvaja obojici! :pray:= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Nema problema.
Isto tako možeš prošvrljati ovom temom, možda tamo ima nešto što bi ti moglo koristiti:
viewtopic.php?f=7&t=25392
Faja!S:)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Eeee,hvala,Freedom Fighters je točno ono što sam tražio ^_^
Može li mi netko preporučit neku igricu ?
Navest ču šta preferiram kod svakog žanra:
Horror(grafika)
RPG(puno sadržaja)
RTS(hm Multiplayer...)
FPS(hm da je za prelazit najbolje sa dobrom pričom)
Zadnje sam igra Prototype, i to me oduševilo, prije toga Dead Space, koi je bio previše mono pa sam ga morao delete na polovici.
Prije Dead Space FEAR2 koi je bio sasvim super. xD
I sad više nemam šta igrat...
Ako je Sp igrica onda bolje da ima dobru priču, a ako je MP bolje da ima dobar sadržaj :D.
Warhammer 40k Dawn of War + ekspanzije, Warhammer 40k Dawn of War II, World in Conflict + ekspanzija, Company of Heroes + ekspanzije <---SRTS
Mass Effect, The Witcher, Fallout 3, Titan Quest + ekspanzija, TES IV:Oblivion <---SRPG
Chronicles Of Riddick Escape From Butcher Bay (novi remake), Call of Duty 4 Modern Warfare (SP zakon, MP zakon), Max Payne(grafika je ok), Max Payne 2 The Fall of Max Payne(grafika je ok), Mirrors Edge (iako nema neku pricu jako je zabavna) <---FPS
Vjerujem da si vecinu ovog odigrao, ako nesto nisi odigraj, reci je trebam jos nabrajat.
Za hororce neznam posto ih ne igram.
Za horrorce, pa na kompu je meni osobno najbolji: Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth
Osobno smatram ga za najbolji survival psiholoski horror
Potpis. Također probaj Penumbra serijal.= Citat =:
Izvorno postao Teon
Mass Effect mi izgleda gay ko i Halo :D= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Od strategija ču probat Warhammer: DoW2, makar sam čuo da nije nešto.
Probat ču ovog witchera pošto ga puni hvale, makar mi izgleda malo dosadno :D. A ovi ostali RPGovi su nekako... bzvz, nego, neke co-op igrice bi htio, čovječe, u zadnjih 7 godina nemogu dobru igricu napravit... samo rade kopije kopija od kopija dobrih igrica i tako ne naprave ništa...
Chronicles Of Riddick Escape From Butcher Bay ču probat ostalo igrao.
Titan kvest je ok ali igrao davno pa dosadno. Fallout 3 mi totalno odbojan...
Witcher, Chronicles Of Riddick Escape From Butcher Bay i W40k:DoW2 ču probat, tj. nabavit. Ostalo mi se nesvidja, makar brijem da če mi i DoW2 dosadit odma. Zahtjevan sam :D. Više manje po gameplayu nego po ičem drugom, a tu su danas igrice dosta siromašne. Ajde dajte neki co-op game.
all of Cthulhu: Dark Corners of The Earth je stara igrica ne ? Izgleda super, ali izgleda loše po grafici tako da če mono i siromašan doživljaj... kod horrora volim jaku priču i grafiku :D .
Ma rek, neču igrat ovaj Ridik, ne volim igrat u ulozi neke postoječe osobe xD .
Od tih igra WH40k Dow2 je meni najbolja igra, takticki RTS, odlican je te multiplayer owna, meni nikako nije dosadio iako sam sp presao xy puta.
A CoR Escape From Butcher Bay je odlicna igra, nemoj se je ostavit ako nisi igrao :D
Nabavit ču DoW2 :) .
Eto link pa možda neko nađe nešto šta mu se sviđa :D, ovje je lista tone novojih igrica.
http://adrianwerner.wordpress.com/games-of-2009/
Zanimljivo što na tome linku ima i domaća igra.
To je vrlo duga lista :o= Citat =:
Izvorno postao tigerija
Da i ja sam to primjetio. :D= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Zanima me postoji li neka igrica za PC sa tematikom "sportske" borbe,dakle nešto tipa Boks,UFC...?
EDIT: Tekken nije to što tražim.
WWE RAW?
Čista verzija je poprilično loša, ali ima iznimno predan community, i izašlo je nekoliko ogromnih modova za igru, koji su ju poprilično izmjenili i dodali masu sadržaja, tako da je sad odlična.
Jel postoji neki WWI FPS?
necrovision, al s fantasy/horror elementima :D
Izgleda dobro, ali vidio da puni govore da saka grafika i AI Oo.= Citat =:
Izvorno postao D.O.M.I.
a vidio sam trailer, nebu niš od toga
jel može neko navest 5 dobrih igara za PS 2. Žanr nebitan
da ja sam odusto ubrzo nakon početka :(= Citat =:
Izvorno postao tigerija
Black - izvrstan fps= Citat =:
Izvorno postao Ajemric
Soul Calibur 3 - imo najbolja tabačina za igru s frendovima
FF XII - dobar...
GT 4 - legenda
God of War - obavezna lektira
Uglavnom, to ti je mojih top 5, vjerujem da se mnogi neće složiti (pogotovo oko soul calibura), ali to je uredu zato što ima previše odličnih igara za nekakve "top 10" liste. Ako hoćeš još par dobrih naslova slobodno me pm-aj. Cheers.
PS2 ima previše dobrih igara za ovako ofrlje preporučiti... za njega još i danas izlaze nove igre.
Najbolje ti je pogledati po nekim stranicama i pročitati recenzije.
Nisam ga ni ja dugo igao, sve saka... jedino je šta mise svidja enviroment zato, i system pucanja, realno je dosta, ali modeli ljudova, i animacije su sakate, ai cijela tema... ccc= Citat =:
Izvorno postao D.O.M.I.