Pogledao prvu epizodu Darker than Black, sviđa mi se za sad. U neku me ruku na Canaan podsjeća po atmosferi.
Nova je epka Umineka također izašla, awesome. ^^
Printable View
Pogledao prvu epizodu Darker than Black, sviđa mi se za sad. U neku me ruku na Canaan podsjeća po atmosferi.
Nova je epka Umineka također izašla, awesome. ^^
A prestigao si me :) Meni je download tek na pola :cry:= Citat =:
Izvorno postao Raz
Heh, i meni. Ali su mi se neke epke dovršile :D= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
megauploadS<3
Pogledao epizodu 10 Aoi Hana. Ponovno, lijepa i dirljiva epizoda. Ali zadnja scena, kako je Fumi burnala Yacchan, e!
Fumi: ''I'm done with you. Please grow up. ''
Ane ane. :pray:
Doduše, tako joj i treba, nakon što se onako ponijela prema njoj...
EDIT: Hm, sad kad malo promislim, ipak mi je žao Yacchan, u ovoj epizodi je zauvijek izgubila obje osobe koje je voljela... Kako god, ako sad on rebound prohoda sa Kyouko, koja je još zaljubljena u nju, samo da bi i njoj kasnije napravila isto što i Fumi... Stvarno ću je zamrziti.
EDIT 2: E, da, još samo jedna epizoda! Nema šanse da dovrše radnju u toliko malo vremena, sigurno će napraviti drugu sezonu. http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/eusa_dance.gif
Oh, takvi duboki emocionalni odnosi zahtijevaju detaljnu raspravu! Oh, yes sir!
Nego šta Soniče!
Ipak netko treba deteljno analizirati to!
Ne smijemo ni zaboraviti ni sve moe trenutke!
Otaku POWER!!!!!
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Bar Aoi Hana nije napravljen tako da forsa što manje moea u sebi.
Enivej, izašao novi chapter Driftersa. :pray:
Sve je i dalje ogromni WTF, ali manga prejebeno owna, što se doduše može i očekivati od Koute Hiranoa.
Toyohisa: ''If you can't speak Japanese, then just die. '' :rotfl:
Inače, što sam ranije zaboravio spomenuti, u mangi se, između ostalih poznatih ličnosti, kao glavni lik pojavljuje Oda Nobunaga, koji će biti poznat svima koji su gledali Sengoku BASARA... Ili pak proučavali japansku povijest. :P
EDIT: Sad još mjesec dana čekanja do sljedećeg chaptera, eh... Kouta je lijeno đubre.
EDIT 2: MAL Forum discussion, ane. :pray:
= Citat =:
The "wait for the collection" argument would be valid, as someone else said, if it were a WEEKLY comic, but only BARELY. This is MONTHLY. That's one B&W page every three days or so.
Seriously? Fuck Kouta. Asshole can't manage more than TEN GODDAMNED PAGES in a month? Other manga-ka deal with the pressure of 15-20 pages/week and turn out well-crafted, eye-catching, interesting manga. This prick should be giving us fucking WATERCOLORS. Lazy cunt.
Otaku fight!
Eda, ovaj Macross ima nekako... puno sequela :D
Macross Zero > Macross > Macross Plus > Macross 7 > Macross Dynamite 7 > Macross Frontier
S tim da Macross ima alt verziju Robotech Macross. A Robotech Macross je potpuno drugi serijal koji opet ima svoje alt verzije, itd...
A da ne pričam o svim alt verzijama i side story od svih pojedinačno :D
Bio sam do retardirane razine odavao znakove da sam sarkastičan.
Nego po čemu su "Driftersi" WTF?
Barem ono nije sve jasno kao isus.
:ekipa:
To je anime, automatski znači da je dubok i teško shvatljiv. :rambo:
Ane, fanboyevi su mutirali u trolove i napadaju temu.
ot: Za vas koji pratite, izašla je nova epka Tokyo Magnitude 8.0. Imam osjećaj da će opet bit heavy on drama, naročito nakon zadnjeg događaja.
Izašao je još jedan K-On! album. Imam osjećaj da su ovdje stavljene instrumental verzije, sampleovi, etc. ovih pjesama koje smo čuli.
http://www.imagesforme.com/out.php/i671960_opopop.jpg
Idem skinuti Ritsu album, nadam se da ima naglasak na bubnjeve.
Ono, da su zaista kul, izdali bi solo albume za svakog lika sa njegovim instrumentom. Onda bih se mogao uživiti da to zaista svira Ritsu.:(
Kriza srednjih tinejdžerskih godina je uncool.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Inače, zanimljiv je ovaj Isekai no Seikishi Monogatari, spin-off jako dobrog uratka Tenchi Muyo. Je da su OVA-e i da izlaze svako prijestupne, ali mislim da je svaka do sada bila dobra (počinje sa mecha akcijom, ali kasnije se udaljava od toga).
Da, najmanja zajebancija odmah znači kriza.
Polako mi se vraća volja za animejom, PREDO ŠALJI TO BRŽE!111!111
Spor ti je edit. :)
Ne mogu se sjetiti imena, grrr. A sad bježi, paranoični homofobe. :)
Čekaj kujo da kupim još devedeja šaj.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
@Raz
Isusati, taj album ima 1.01 GB u mp3 verziji. :pray:
Legend of the Galactic Heroes....epic :pray: Al prvo moram zavrsit Tytaniu.
Inace, pogledao novu epizodu naruta, zakuhavaju se stvari i bit ce sve napetije i napetije.
To svi ukupno sa tim imaju 1.01 GB.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
FLAC iznosi 2.62 GB ;P
Oh, my bad, laprdam gluposti. >_<
Flac mi netreba, kad mi ga mp3 player ne podržava... :/
Ah, da. Pogledao Shangri-La, još samo dvije epizode. Zadnja je bila ok iako je plot development bio nekako čudan. Ispada da je ona ženska glavna negativka (baš kao što je Aral naslutio, negdje pri početku ^^). Završava sa cliffhangerom, iako sumnjam da će doć do nuklearnog rata. Mislim da će imat happy ending.
Imam još jednu ep da završim prvu sezonu Gundama, postaje dosta dobro na kraju iako je šteta što određeni likovi stradaju al je i dalje dobro odrađeno :)
Novi chapter Naruto mange... :pray:
Nabavio DOGS, skroz friska OVA iz 09', jako dobar uradak!
Ljudi pazite ovo, bio sam u knjiznici V.Nazora sad ujutro, malo svrljam po njoj kad skuzim u jednom kutku "Stripoteku"; ono imaju lude stripove, sve tvrdi uvez, Alan Ford, Zagor, Mister No, Martin Misterie, Nathan Never i jos neke (odma sam posudio Zagora, sad cu imat kaj citat godinu dana dok sve ne pricitam sa tih polica :D)
A kad ono, na gornjoj polici mi nes cudno, idem ja to uzet a kad ono manga, Blade of ImmortalSi Magical Teacher Negima!S :pray: Strgao sam se kad sam to vidio, u gradskim knjizarama mange...epic :D I sve to mozete posudit za 50kn godisnje!
Još 4 epizode i gotova druga sezona, postalo je dosta sjebano sve se izmješalo i neka neočekivanja sranja se dešavaju, neka od njih baš i ne volim :(
Dablpost jipiii
Enivej, shvatio sam da druga sezona nema samo 10 epizoda, donekle sam i sretan i tužan, sad trebam još čekat kraj, iako je mega lazer u 10 epizodi donekle kul napravljen :D
Pogledao Umineko i Tokyo Magnitude. Zanimljive epizode.
Buttler napokon priznaje postojanje vještice... :))))). Umineko me svakom epizodom sve više tjera da vjerujem u magiju no jednostavno imam osjećaj da će za sve to na kraju bit neko logično objašnjenje.
Tokyo Magnitude nastavlja dramskim smjerom i završava sa laganim cliffhangerom. U sljedećoj će vjerojatno bit rijeka suza T_T
Upravo sam naletio na još jedan u nizu ludih K-On! OP MAD-ova... Ovaj puta su u pitanju Vocaloidsi... VOCA-ON!S :)
E da toga ima kod nas u Rijeci u Gradskoj knjižnici... :(= Citat =:
Izvorno postao Aral
Sora no Manimani epizoda 9 je vani.
<3= Citat =:
Izvorno postao Raz
Double post, yay!
Pogledao epizodu. <3
Radnja i odnosi se lijepo razvijaju, ekipa konačno ima pristup teleskopu, a i izgleda da bi predsjednik mogao bariti. :D
Edogawa i Mihoshi su rofl kao i uvijek, dok je Hime opasna, jadan Muse nije bio spreman na to. :) [Btw, lik je u light music clubu, bilo mi je funny kad sam to čuo. :) ]
One dvije iz neke all-girl škole. :pray:
Kawamura: ''So, which constellation do you have the hots for?! '' :rotfl:
Triple post, yay...
Enivej, upravo naletio na ovo: Dance in the Vampire Bund Trailer
From the looks of it, ovo bi moglo biti megazakon, jedino me ona scena kad izađe na sunce zabrinjava... Ne vidi se što se dogodi, ali nadam se da neće biti Twilight-like disco bowl sranja... :/
C-C-COMBO BREAKER
Fak, prestigao me sonik :)
Taishou Yakyuu Musume i Souten Kouro su izašli.
Ooooouuuuukeeeeej, i'm a bit scared :o Dal je to novi hellsing or what :D= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Neznam, ali izgleda zakon. :)= Citat =:
Izvorno postao Aral
... Glavna likica mi izgleda kao kombinacija Girlycarda iz Hellsing: The Dawn, i Machime iz Deus ex Machima mange, što je prilično badass... Kad sam ju vidio u onoj nekakvoj school uniformi u traileru, podsjetila me i na Evangeline A.K. McDowell, ali mislim da joj osobnost nije nimalo slična njenoj... Ali ono, bumo vidjeli. :)
Btw, neznam što će s time biti u animeu, ali prema onome što sam dosad vidio i pročitao, manga je poprilično pervy... [klik]
Manga ima užasan art ono, uspjeli su napraviti apsolutno neprivlačnu loli. :(