Nisi nikad čuo da mašta nema granica :)
Izmislit ce oni nastavak wow-a bez brige oni vec i rade na iducoj expanziji punom parom.
Printable View
Nisi nikad čuo da mašta nema granica :)
Izmislit ce oni nastavak wow-a bez brige oni vec i rade na iducoj expanziji punom parom.
Netko je spomenuo Emerald Dream, zmajeve i Cenariona...
Al mislim da bi bilo bolje da ipak malo umrtve WoW i puste da se to ohladi. Nek uvale neki WC 4, a kasnije mogu i WoW 2. Samo ne ekpanziju za WoW, jer WoW je ipak već djedica. Ne može ga se krpati i popravljati u beskonačnost...
Ja znam da su rekli po jedna expanzija svake godine,eh sadkolko ce ih bit mozda i prestignu simse u expanzijama lol
evo imam pitanje
imam instaliran wow
i kad bi recimo zelio igrat na retail server
sta trebam napravit osim kupit onaj prepaid bon . i kolko kostaju ti bonovi svaki mjesec
i ako bi neko moga preporucit neki server
nevolim previse pvp, ja bi na neki server di se dosta raida
jesu to normal,rpg,pvp ili kakvi serveri
i koja je razlika Eu i Us servera
di je bolje
Moraš kreirat svoj account na http://www.wow-europe.com= Citat =:
Izvorno postao Al Bundy
Zatim ukucat bon.Bonovi su za 2mj 209 kn(al kad kupiš jedan bon i kad kreiraš acc dobiš brijem mjesec ili više besplatno)
Na skoro svakom serveru postoje guilde koje raidaju,to moš na svaki,eh sad oceš upast to je pitanje.Normalno neceš sigurno upast u neke dobre guilde,jer za to trebaš imat iskustva i moraš znat dobro igrat da bi upao u nešto bolje.
Ak oceš kreirat acc na Us serveru onda odeš na http://www.worldofwarcraft.comSi radiš istu proceduru kao i na wow europe,eh al ja ti ne preporucam da odeš na Us jer neceš uopce moc igrat jer ce ti biti ogroman latency jer ipak je Amerika daleko :)
Pvp-player versus player(svugdje u wow svijetu moš ubit neprijateljskog igraca.
PVE-Player versus enviroment(tu u svijetu nemreš ubit neprijateljske igrace mozete duel i još neš slicno)
Pvp je bolji jer genkanje je do jaja 8)
Ako te zanima roleplay imaš i RP, tj. RPPvP realmove, ako ti to šta znači.
I nemoj o piratiji tu na forumu.
ok znaci netrebam kupovat originalu igru,samo bonove.
dal mi patchevi i to imaju veze sa Eu ili Us serverima jer cu ic na EU ako ce mi na US bit velika latencija
mozes mi lijepo na PM napisat sve sta mi treba za igrat molim te
imam igru patch 2.4.2 (8278)
kako da odredim dal cu na US ili EU.dal verzija patcheva ima veze sa time
ako da kako da vratim patcheve na 2.0.0 verziju pa da instaliram EU patcheve
i dali i na pve (normal) i pvp serverima ima raidova
i koje klase su trazene na serverima . bit cu horda samo neznam koju klasu da uzmem. mislio sam warlocka al cujem da njih ima puno . volim radit dobar dmg
Zar mu ne treba nekakv activation key za aktivaciju legalnog accounta?
A taj key je, naravno, u kutiji originalnog CD-a?...
Verzija igre (enGB, enUS, itd) ti diktira na kojim ćeš serverima igrati i to ne možeš mjenjati osim ako ne napraviš novu instalaciju sa drugom verzijom igre (mi europljani se držimo enGB verzije i spajamo se na europske servere, trebalo bi biti automatski osim ako nisi petljao po wtf file-u (a znam da jesi)).= Citat =:
Izvorno postao Al Bundy
Trenutno zadnji patch je 2.4.2 i igra ti automatski patchira na najnoviju verziju ukoliko, opet kažem, nisi petljao po wtf file-u.
Al Bundy zadnji put da te upozoravam, smiri hormone sa ilegalom, ako već posjeduješ onda muči
1.moraš kupit acc za 15 eura što ti isto ispadne kao i kupovina igre u Algoritmu, sa time dobivaš i misec dana igre ( ni više ni manje), kada si napravil taj account onda ga moš nadoplačivat sa bonovima, ili ćeš plaćat sa MasterCardom ili buš kupoval bonove u algoritmu,crovortexu tvoja stvar,= Citat =:
Izvorno postao Al Bundy
razlika u EU i US serverima je abnormalna, US serveri su za amere i ako tamo misliš igrat lud si, zašto, prvo jer je velika latencija drugo jer je vremenska razlika 8-10 sati, tako da nema teoretske šanse da najdeš nekoga za raid ili neznam PvP, zato i jesu EU serveri za nas Europljane, logički zar ne ? ^^
i ta spika "di je bolje, di se više raida, di ima više naše ekipe" je suluda, na svakom serveru ima naših igraća, za sada je to Darksorrow di ima hrvata, imaš ih i na Ragnarosu i na Korgalu....ali to su sve već igraći koji bojim se nemaju volje nekom pomagat ^^
moj savijet: skupiš cca 150 kuna, odeš u algoritam, kupiš WoW običan, naravno ako imaš para uzmeš i TBC, on je oko 200 kuna. Dojdeš doma, odeš na sajt http://www.wow-europe.com/Stamo se registriraš, sve ti lijepo piše, nemoš pogriješit i da oćeš. Kada se registriraš, instaliraš igru, pokreneš je i ako treba koji peč skidat Blizz downloader bude sam updatal na max verziju, i nemaš brige
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
CD key je na kutiji ali ako kupuješ acc preko sajta opet moraš platit određenu cijeu kolko acc košta, što je opet isto ako kupuješ WoW u trgovini, cca 15 eura sad više manje neznam, dakle kako kod okreneš moraš dat 150 kuna za novi acc
nadam se da je sad sve jasno, a i prcko je isto to detaljno objasnio
ok evo zadnje pitanje
di u rijeci mogu nabavit wow i wow:tbc enGB verziju ( da igram na europskim serverima )
ili se moze skinut s neta pa samo kupim prepaid card
dal se uopce moze sa http://www.wow-europe.com/en/index.xmlSskinuti wow enGB verzija i tbc
evo naso sam sada imam WoW-enGB-Installer-downloader.exe i WoW-BurningCrusade-enGB-Installer-downloader.exe
pobrisem wow koji sad imam skinem i instaliram ova dva. napravim account,logiram se,skinem patcheve :|
kad tu ide kupovanje bonova.dal mogu bon kupit bilo gdje ili mogu kupit preko http://www.wow-europe.com/en/index.xml
ili je najpametnija opcija kupit lijepo u crovortexu ili algoritmu wow i tbc pa odma imam taj authentication key
ma kupit cu ja lijepo u nekom ducanu world of warcraft ,world of warcraft :the burning crusade i jedan bon pa sam miran
Naruči iz crovortexa.
a ma kupit cu tu u rijeci ima valjda ducan kakav.osim ako je u crovortxu jeftinije mislim da je 120 kn wow i tbc =240 + bon
mi moze neko samo rec za koje sve instance treba onaj key
znam da treba za tk : tempest key
kara :the masters key
bt : medallion of karabor
hyjal : neznam
sunwell :neznam
dal treba za jos koju instancu imat takav attunememt
Ti ocito ne kuziš na kakvom wow principu radi.Kaj misliš da ceš na lvl 70 odmah ic u tempest keep ili serpenstrine cavern ili Black Temple ili još gore u Sunwell,eh ak si mislio da oceš nazalost neceš :)
Kao prvo trebaš nac guildu koja to raida
Kao drugo moraš se dobro opremit,a to ne traje baš 2 dana nekad moze trajat i po par mjeseci da nadješ prikladnu opremu za malo jaci 25-man raid.
Još nisi ni lvl 70,a i za to treba vremena,imaš ti do takvih radiova još barem 3,4mjeseca fore.
Zato kupi i pocni levelat što prije,jer expanzija je na vidiku!
Ja sam bio u najboljoj guildi na svom serveru pa znam kak to funkcionira.
Evo da ti pokazem kak se inace prijavljuješ za guilde.Ovo je moja prijava za tu najjacu guildu u kojoj sam bio.
Char name:Prcko
Class:Warlock
RL age:18
Talents:demonology/destro
Stats & gear: http://armory.wow-europe.com/character- ... ll&n=Prcko
Days Played:122
Stats unbuffed:
+dmg:1006normal,shadow1063 with fel armor ofc:)
Mana:9218
Health:9692
Attunements:Karazhan,SSC,all heroics,the TP also done.
Raid experiance:
Cleared:mc,bwl,zg,aq20,aq40(till princess huhuran),naxx(anub'rekhan only),grull,magtheridon,doomwaker,kazzak,1 boss in SSC and have experience on morogrim and lurker.
I can be on like 95% all raids.I im very active player(hardcore)
Why do I want to join Eclipse?
Because Eclipse is guild where i can find good progress in PVE and i im only PVE player.
About me:
I coming from Croatia i love to play wow and going out with my friends.I still going to school for merchant.I have my practise class and i love it.
Waiting for your response until then greetings from Prcko
Ovo je bilo jako davno,tocno kad se dependence raspao sam radio ovu prijavu.1.6.2007 :)
Karazhan ceš sigurno vidit dok dodješ na lvl 70,al 25-man raid neceš baš tako skoro,jedino kao nemaš neku vezu :)
ili umjesto ovih shranja koje je prcko rekal, jednostavno rećeš da si ovisnik o WoW-u i odma ti šalju preporuku za onaj Nihilum ^^
Ak znaš Engleski prefektno,ak znaš igrat prefektno,ak imaš perfektan komp,ak nemaš diskonekciju kada igraš,ako imaš predobar gear i ako naravno nemaš zivot upadaš u Nihilum!
Ja sam se maknuo od tog i sad cu se vratit,al samo na pvp necu raidat više jbg-a nma se vremena više 8)
I obavezno proširi riječnik sa malo više pojmova od ROFL, LOL, ROFLMAO, WTH, itd - ništa mi ne ide više od toga na jetru, a i siguran sam da nisam jedini.
meni se lagano "lol" zgadio
ok znaci
1.kupim igru wow i tbc
2.instaliram i idem na http://www.wow-europe.com/en/index.xmlSkreiram account ,pod authentication key opisem key is kutije od wowa ( prvi mjesec je besplatan tako sam cuo )
3.skinem patcheve,odaberem realm i igram
4.prode mjesec dana kupim drugi bon i nastavljam
prcko znam kako idu te stvari igram wow vec 3 godine na "khm" serverima . znam da je razlika dan i noc al znam te stvari za raidove. krece se od kare pa na dalje.
btw negdje sam cuo da vise netreba attunement ( http://www.wowinsider.com/2008/02/08/pa ... s-removed/)
ako moze samo preporuka nekog servera di ima puno nasih.uglavnom bit cu BE pala/lock ili mage.najverovatnije ce bit lock
bio bi rogue al znam da ih ima ko govana pa necu,mage mi je vise za pvp
jeste prijatelju ^^
1.Tocno= Citat =:
Izvorno postao Al Bundy
2.Tocno
3.Tocno
4.Tocno
Za attunment samo karu rješiš kolko sam ja upucen više netreba attunm za niš,joj dok se sjetim da je trebo attunment za ssc dok smo se mucili ubijat onog maghteridona to su bila vremena :(
Server pun Hrvata je Kor'gall,a za ostale neznam niti neznam jer je korgall ozivio il je još uvijek klinički mrtav server.Igraj Locka neceš pozaliti.Ako imaš kakvo pitanje u vezi njega samo mi pošalji pm znam o njemu sve i to detaljno sve!
e koji meni patchevi trebaju za igrat na europskim serverima?
enGB ili enUK
e da i kako da znam dal kupujem americku ili europsku verziju igre
evo skinuo sam 2.x → 2.4.0 Full Patch (~923-1130Mb) enGB verziju to je za europske servere
sad je jedino pitanje . ako narucim igru preko crovortexa ili algoritma za kolko dana stize i kako mogu bit siguran da je EU verzija igre
1. nedelaj double postove, koji ti je ?
2. si ti mutav ili koji klinac ? šta si zapeo za te enGb verzije igre, jesam ti lijepo rekao da enUS verzija nema veze sa Europom, nikakve veze, kuiš ne postoji ovdije, daj shvati da se u EUROPI ( oš da ti nabrojim države? ) prodajeSsamo enGB verzijaSi ne vidim zak si zapeo za to, par ljudi ti je već to objasnilo i spomenuo sam ti bar 5 puta na PP-u
cccc, onda se nemoj naživcirat zbog takvih banalnih stvari :(
na evo ti slika ako si tolko nesiguran, slikano sa pozadine kutije
http://img366.imageshack.us/img366/9...0002wk6.th.jpg
Na toj slici bi se kao nešto trebalo vidjeti, jeli? :D
EDIT: ok, forget it, sad je slika u redu :D
dobro sad sve kuzim :)
jedini mi je problem sada koju klasu da uzmem
nemogu se odlucit izmedu roguea,warlocka i shamana
bitno mi je samo da radim dobar dmg u raidu i da sam koristan
kod roguea mi je prednost jako dobar dmg , mana je to sto ih ima vjerovatno najvise na svim serverima tako da cu tesko nac neki dobar raiding guild kasnije koji ce me primit
kod locka je prednost isto odlican dmg ,lagano levelanje
a za shamana neznam .moze bit dobar dps i hiler al opet bolji dps i bolji hiler od njega je rogue i bolji hiler je priest
ako ima neko neke preporuke neka kaze ako ne cu sam odlucit
evo suzio sam izbor lock ili rogue.ajde pomozite s odlukom.navedite prednosti i mane ili me posaljite u ku*ac
Oboje su overpowered, oboje su prezastupljeni, i s oboma ćeš teško upasti u end-game guild... al' eto, barem su lagani za igranje :)
Rougova ima previše,al lockova koji znaju igrat nema tako puno,više ima nobova nego pravih igrača.zato ako prof. nauciš igrat locka upast ceš u dobru guildu bez beda,ak niš drugo uzet ce te za probni rok na nekolko dana da vide kakav dmg dilaš.Kad sam ja upadao u eclipsu došo sam na probni rok i cim sam 1 raid odradio bio sam 1 na dmg-u ispred svih i gm me odmah stavio pod membera :)= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Bez brige ak znaš igrat nema guilde u koju neš upast i naravno moraš imat neku solidnu opremu da dilaš dobar dmg.