najbolja metal pjesma svih vremena?? i bend?? sa pjesmom??
neš kao korn i tako.
Printable View
najbolja metal pjesma svih vremena?? i bend?? sa pjesmom??
neš kao korn i tako.
argh, korn...komercijalizejšn= Citat =:
Izvorno postao misterante
Inače, imamo masu metal topica, od folka do nu-metala, tamo se orijentiraj.
A pitanje je užas...
kao neki noobz0r uletz0r
@Helena
Thx na odgovoru
ne seri korn je carski bend...= Citat =:
Izvorno postao FireSpirit
pogledaj ovdje mozda nades koja je pjesma http://www.amazon.com/gp/richpub/syltgu ... L659DLOQZH
ajde nek se bar netko slaže sa mnom...= Citat =:
Izvorno postao Jerry
evo poslušajte ovo Korn-here to stay
imaju pjesama dobrih, ali samo par, ostalo je obicna kreveljana
najbolja njihova= Citat =:
Izvorno postao misterante
same here, mislim da je bila u jednom friday 13th...
Doods, zna neko koja je skladba u onoj reklami za tuborg green kad oni partijaju na ulici po noći
genijalna _meni je bolja "evolution" s untitled= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
Možda Edvard Grieg - Peer Gynt - In The Hall Of The Mountain King?= Citat =:
Izvorno postao Jopax
E treba mi pjesma Vanna - svim na zemlji. Jel ima tko.
Nije za mene
lol,prove it= Citat =:
Izvorno postao Dyslexia
just kidding :D
kak se zove pjesma od blink182 refren ide ovak neka :"you and me bajbi are for being together, let us do the things we do on the discovery channel" video je u onim monkey kostimima sry na pravopisu
si siguran da je to blink?
BTW, trebam i ja pjesmu, neam pojma grupu ni ime, neki polu tehno, isto spominje taj "Discovery Channel". nisam bas nesto opisao, ali mozda netko zna i po ovome. inace, mjuza je mocna
dinix, RjcZQoI0Y4k
e to je to, hvala :pray:
izgleda da je opis ipak bio solidan :D . nego ja sam cuo malo "zescu verziju", moda neki remix, a mozda i nije, mozda je samo glasniji zvuk tamo bio
EDITSaj kad je vec krenulo sa technom trebam jos 1 pjesmu. isto neki polu tehno, isto premocna glazba, u pjesmi kaze nesto "Samba...." i onda raspali tehno
EDIT #2Scroat1gamer to ti je ta pjesma koju si trazio. zato sam te i pitao jel si siguran da je blink... i mislio sam da mislis na ovu pjesmu, zato sam je se ja odma i sjetio
Pjesma Paul Webster - Love Is A Web. Link za legalno downloadanje & shit. Anyone?
= Citat =:
Izvorno postao m777
legalno moš skinut sa Ipod stranice ali ti je pjesma nekih 10 kuna ako se ne varam :D
ona pjesma "evo noci evo ludila, mjesec izlazi izlazim i ja..."...
cuo sam da to pjeva kalember al nemogu nac na youtubeu, moze neki link?
Trebam HITNO pjesmu Sretan ti Rodjendan!!
da sigurno buš je dobil, barem ne tu, jel je zabranjeno uplodanje pjesama, koristi lime wire= Citat =:
Izvorno postao pacman23
Čuo sam ovu pjesmu par puta na radiju,pa bih samo htio znati kako se zove i tko je pjeva.Ide ovako nekako (gdje ne znam tekst,tu ću staviti la la la):lalala,one day,someday.lalallala...Who are deliverous,who are deliverous lalala la la.Vidio sam jednom spot,u njemu pjeva je neki čovjek sijedo-sive kose od oko 50-60 godina i svira gitaru.
ja sam trazio link na preview pjesme...
i trazim opet...
Sma sry stalno ih mjesam bloodhound gang (moras poslusat "screwing you on the beach at night")= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
thnx mcpingvin v2.0 na link (pjesma se zove "bad Touch")
P.S. dobra ti je ona s autogramom od iggya (lol ti si prije bio "mcpingvin",zar ne?)
n0p,on ti je njegov sexy brat ;)
do not understand= Citat =:
Izvorno postao Jerry
:roll:= Citat =:
Izvorno postao TAGAN
can i get it or what the?
(link ili full ime izvođaca i pjesme)
Ne želim zaspamati temu,ali zbog ovih šta su tražili linkove za download čini se da sam bio ignoriran...Zna li tko koja je to pjesma?= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
kak se zove pjesma onak ide kao " Samab iđambe tana-nana-nanan" i tak dalje, neznam sad?
Jel se ti to meni rugaš? :killyou: Ok znam da nisam dao baš puno informacija,ali evo probat ću napisati što znam:= Citat =:
Izvorno postao flander
I will (ne sjećam se točno što je tu bilo,nešto kao shvatiti ili znati) it some day,one day.../You (opet ona riječ iz prvog stiha) always...
(refren) Who are (zvuči nešto kao deliverous ili delirious)/
in the darkness that surrounds us...
U pratnji svira gitara (ne električna) ili neki sličan žičani instrument,s nešto kraćim instrumentalnim dijelovima
Eto to je sve što znam.Kako dosta pjesama ima naslov sličan ili jednak refrenu,probao sam tražiti who are delirious,ali nisam ništa dobio,pa ako tko uspije to pronaći,neka se javi,ali nije ništa hitno i tražim je tek iz znatiželje.
EDIT:Našao sam je,zove se "Hope of deliverance".