Ne, uopće ne mogu doć do nikakvog rpgcodex.net.
Printable View
Ne, uopće ne mogu doć do nikakvog rpgcodex.net.
I bolje
Baš. Ne sviđa mi se uopće ta stranica, svi mi ostavljaju dojam nekakvih nadrkanih geekova koji su ostali zaglavljeni u 80.-tima i 90.-tima, i jedina svrha im je pljuvanje svega što je izašlo poslije tih godina. Što je najgore, meni su isto Baldurs Gate II, Planescape i Fallout najdraži RPGi, ali sam se pomirio s tim da očito takve igre više nećemo viđati, i mogu uživati u svim novim pojednostavljenim RPGovima, a vjerojatno ću uživati i u Skyrimu makar mi se dosta stvari nesviđa.
Prvi put čujem za stranicu. Tolko o njima.
This.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Danas gotovo svi idu na akcijsku komponentu sa manje matematike u pozadini.
Nadam se da ću provesti stotine sati sa Skyrimom (kao i sa Oblivionom), ali imaju pravo što se tiče intervjua i "cool new features" koji promovira Todd Howard. Srećom, igre su drugačije pa se može nesmetano uživati u njima + mods + community.
Can't wait to joind the mages guild!
Mene hype ne popušta, samo se nadam da će igra biti dobro spolirana po izlasku tak da ne moram čekati par mjeseci za prve patcheve. Baš jedva čekam igru.
Da sad ne listam po cijeloj temi... jesu li objavljeni službeni hardverski zahtjevi?
Ništa još :S
Vjerojatno će bit neka grozota. A ovako gledajući samu igru ne bi trebalo biti baš nešto pretjerano...
A čuj, čim ga x kutija vrti, možeš očekivat da će ga 3-4 godine star komp barem na minimumu vrtiti.
Ma sumnjam da će biti zahtjevan... Gle, ako radi na konzolama, znači da će ga i slabije konfe moći tjerati na nekim srednjim postavkama pošto su konzole krama.
Moja ženska intuicija mi govori da će igra raditi odlično na Dual Core cca 2,5GHz, 2GB RAM i cca HD4850 / 9800 GTX / GTS 250 pri med/high postavkama pri 1680x1050 rezi, a da će za FullHD trebati BILO KOJI Quad, 3-4GB RAM i cca HD 5770 / GTS 450 za med/high, odnosno HD 6790 / HD 6850 / GTX 560 za high/max detalje.
Eto, moja intucija je savršena, vidjet ćete :P
EDIT: Eto, i Outmind me stigo sa svojom intuicijom :D
Samo zato šta svi to rade ne znači nužno da je dobro.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Ali u biti je. Nekakvo prisustvo brojki u pozadini koje gameplayu dodaju strateško-taktičku dimenziju, a akcijski pristup povrh toga su bar po meni najbolja kombinacija. Volim i turn based igre koje se potpuno svode na taktiziranje, ali hibridi između toga mi ne leže baš. Primjerice, borba u Witcheru mi je srednja žalost.
I... kada film izlazi? :)
Kurac, sad moram radit jutub akaunt :(
Postalo je popularno da se rade live action traileri :) Ipak, ima atmosferu skyrima.
Haha, komentar ispod... xD
= Citat =:
'I saw a dragon the other day, filthy creatures'
'good day'
'bye'
Ne sviđa mi se to novo forsiranje RL filmova za trailere od igara, rađe vidim CGI ako je već igra u pitanju.
Live Action je sigurnije: manja je šansa da će idioti pomisliti da je CG trailer pokazivanje gameplaya XP
Anyway, as long as it fits, I am fine with it. A ovaj Live Action dosta dobro paše Skyrim atmosferi IMO.
Odličan mi je trailer, nadam se da će Skyrim imati takvu atmosferu.
Ane. Malo sam ih gledao sad i fakat ostavljaju dojam nekih basement geekova koji su igrali Scrollse prije nego sto je postalo mainstream tako da im je sve ovo danas iskomercijalizirano smece= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Svi kul ljudi su basement geekovi!
Baš je dobra zajebancija bio link, ne znam šta sad svi moraju stavljati etikete geekova da bi se pokazali modernim gejmerima koji su prihvatili novo doba.
Meni je najbolji TES i dalje Daggerfall pa se ne bunim, ovo bih odmah zaigrao kad bi mogao pokrenut.
Kako su uspjeli dobiti zmaja za live action trailer?= Citat =:
Izvorno postao Akul
Stvorili su ga Bethesdini ludi znanstvenici u svome tajnome laboratoriju. Dresiranje je trajalo godinama i još nije savršeno radi čega je trailer tako brzo i zavšio.
Nitko se pak nije usudio stati pred pravog zmaja pa je Dovakhiin iz videa prenesen Player Character iz PC verzije igre na detaljima (PC verzije još nije bila potpuno gotova u vrijeme snimanja trailera pa su koristili tek malo iznad normal graphic quality a ne highest quality).
Ček šta je stvarno to sad popularno da se rade traileri za igre sa stvarnim glumcima?
ISUSEBOŽEKAKOUŽASNOZAŠTOSUTAKOGLUPI
Jeftnije i manje zahtjevno nego renderirati milijarde poligona? :D
I totalno glupo i nimalo nabrijavajuće. Nije da ću kupit igru jer vidim par statista kako trče i bore se, prije će me asocirati na LARP ili niskobudžetne povjesne dokumentarce
Baš to. Nema bolje nego kad vidiš pre savršeni CGI trailer od igre, kao npr. Hellgate London i onda kupiš igru :pray:
xD