jel nije limitirano na 400 ljudi spectatanje ingame. a ti itemi služe za to da dobiješ iteme nakon što odgledaš game svog tima il neki kurac.
Printable View
jel nije limitirano na 400 ljudi spectatanje ingame. a ti itemi služe za to da dobiješ iteme nakon što odgledaš game svog tima il neki kurac.
koliko sam skuzio to je greska/bug kojeg su/ce popraviti pa ce moci vise ljudi specati.
sad je pitanje jel postoji poseban Dota2 SPec Client, il se gleda kroz obican Dota2 Client te kako "kupiti" taj upad
kolko ja kontam, svi steam acci su dobili mogučnost da skinu dota spectate client, pa se nebi trebo plačat nikakav upad.
nemam ga uopce u mogucnosti da se skine, kao sto ga niti search nemre naci u steam storeu.
a svi linkovi po netu za spec client vode tu Dota 2. di nije uopce ponudeno za skidanje..
Malo dolje scrollaj tamo di je slika od kunkke, naslov je spectator client "The Dota 2 Spectator Client is now available to everyone on Steam! Click Here to install the client. Must have Steam installed."
Klikni na "Click Here to install the client". To bi valjda trebalo biti to.
iiiii onda ti krene dotu skidat. tj to ti se u steamu pokaze.
probah sve sitiskati vec.
jel ima tko spectator client vec?
Pa pusti da ti skine dotu ako skida, to je valjda spec client
Tojest, ti skines client, ali samo mozes spectat, matchmaking ti je onemogucen
pa skida ti obicnu dotu, nikakvu posebnu dotu.
tocnije nist ne skida vec ti otvori za nabaviti dotu 2.
al oke, skuzio sam kako sve to funkcionira (viva la join dota chat)
gleda se iz obicnog dota 2 clienta. tournament je free za watch (znam da su govorili bili za neko naplacivanje pa sam pustio da je free). nije limitiran na 400 specsa-bug koji je razrijesen
Jel ti imas dotu 2?
ne. nemam. nikad ju nisam ni igro.
niti dotu 1
hehe
zenith LGD DK EvilGeniouses CLG m5 mouz AbosoluteLegends
ko predvodi grupu1?
da, igram dotu, dotu2 i sve to vezano :P
Heh, prevario si me na sekundu!
kad kreće international?
onda super! moj troll pokusaj je bio megauspjesan! heh..
za 2ipol sata cca
18:00
Zenith vs. LGD
2h 38m
mouz vs. aL
2h 38m
DK vs. EG
2h 38m
CLG vs. M5
2h 38m
ti matchevi
M5 i darer prvi u grupi.
oni nisu nit u istoj grupi
m5 je "grupa A"
darer s na'vi u "grupi B"
Pa to sam mislio, svatko prvi u svojoj grupi, malo bi bilo nelogicno da su dva tima prvi u jednoj grupi. HEH
sumnjam za m5, previse su onak oce-nece dobiti premda su jako dobri na lanovima (to im priznajem)
prije CLG (oni su mi favoriti) te potom dk/eg
druga skupita darer/navi favoriti po meni barem
ček, danas?= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
da, dns sutra i preksotura
ic started
3 strima otvorena, 4. gledam kroz client.
1 stream i 1 client
netreba mi vise
lgd dobio zenith, uvjerljivo
treba banat morpha
sad ce game 2
Kada ce jebeni retardi naucit da treba banat morfa kinezima? I jos drugi gejm daju i nagu i morfa. gg
dje mogu da dobijem kej
nisam ovo ocekivao od zenitha, mislio sam da ce bit puno bolji i pametniji, igraju lose
sad iG-NaVi, 2 najveca favorita za finale
= Citat =:
Izvorno postao KI CO
u konzumu
m5 vs clg, 60. minuta, 15 killova, nitko mrtav.