http://vukajlija.com/reakcije/99660
Printable View
Ja nisam ni znao ko su ti likovi okupljeni oko Robba, mame mu i žene (taj Bolton, onaj stari koji je otišao pišat, onaj koji se ženi).= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Bili su tolko dosadni (zapravo sva ta događanja na srednjem sjeveru), da je i bolje da je ovako završilo, jer je sad jedna međuradnja manje (barem se nadam).
Haha, ne gledam ovo al' reddit/imgur su prepuni gif reakcija na zadnju epizodu, morala sam doći vidjet o čem se radi :D
Bar je Robb onak, najdosadniji lik ikad. Nije mi ga bilo nimalo žao.
Ja sam uz Stannisa.
imam neutaživu potrebu da "fixedam" taj quote, ali bio bi masivan spoiler :D
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
ma ja više za nikog ne "navijam"
iovako ce pretpostavljam svi najebat do kraja zadnje knjige
izronit ce netko sasvim potpuno novi, ono sin Sera Barristona, i on ce bit novi kralj :D
uveliko sumnjam da ce Martin itkoga od likova koje sad znamo posjest na Iron Throne
Barristan nema potomaka.= Citat =:
Izvorno postao flander
to ti misliš :P= Citat =:
vgg epizoda
Ne, u to sam siguran. Članovi Kingsguarda se moraju zakleti da neće imati žene, djecu ili posjede, a Ser Barristan je jedan od rijetkih ljudi u cijelom ASOIAF svemiru koji se svojih zavjeta drži.= Citat =:
Izvorno postao flander
Nope.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
mali kripl...pa ond Robb
= Citat =:
De bokte, Jon je smor lv 90.= Citat =:
Izvorno postao Srle
decki, mislim da bi seriju trebali bojkotirati zbog takvih nerealnih radnji i scena. ovo ne moze vise tako nastaviti.
prvo oni smrznuti zombiji kaj se raspadaju ko kristalici leda kada ih ubodes sa crnim zeljezom, sad ovo.. katastrofa.
je, masakr je nerealan ali zmajevi su ful realni. Evo, baš jedan sad grilla čevape u stanu ispod mene
Najbolje bi bilo da ih oni jetiji sve potamane i da ljudi izumru na kraju.
pa ti jetiji su ti starkovi! znaš onu izreku da kosti pamte, pa da su starkovi kraljevi zime itd itd :P svaki stark koji crkne se rodi kao undead i ide po osvetu :D
a ono, realno nema dosadnije lika od stanisa -.-= Citat =:
Bar je Robb onak, najdosadniji lik ikad. Nije mi ga bilo nimalo žao.
Ja sam uz Stannisa.
Fantastična epizoda, jedna od najboljih do sad. Ne samo zbog šokera na kraju, nego je cijela puna zanimljivih scena.
Racku, još tjedan pa godinu dana čekati opet :(
Ja mislim da će cijeli planet kolektivno doživjeti sinkronizirani orgazam kada se bude emitirala S04E09.
Jedino što će sad finale biti dosadan.
Tako je bilo i prošle dvije sezone.
neka, nadoknadili su sa ovom epizodom
Ja jebeno nemogu vjerovat sto se dogodilo. Stari je lud, ali ovoliko...
A i taj Martin je bolestan um jebo mater svoju xD
Dragonglass, ilitiga opsidijan po naški.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok