TeamSpeak 3 bre!
Nemojte se čudi ako vas Misteri kikne sa servera nakon izgubljenog meča.
Eto, da znate.
Printable View
TeamSpeak 3 bre!
Nemojte se čudi ako vas Misteri kikne sa servera nakon izgubljenog meča.
Eto, da znate.
?= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
Gledaj boli mene kurac sto se swero i oni kace...Svi su iigrali lose doslo je do tenzija i jebiga
skinio sam teamspeek 3
jel mi netko moze malo objasniti kako se koristi jel se moze spojiti na LoL?
Žalim ljude koji će pričati sa njime:(
de plz mi objasni
:D ja nenam pojma o cem pricas= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Kico, moras narasti jos za ts3 , pocni od ts1
[quote=Lord Coldwolf]:D ja nenam pojma o cem pricas= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Kico, moras narasti jos za ts3 , pocni od ts1[/quote:3vqer6cp]?
????????????????
dobar je kico lik sam ga neide zadnji 15 godina
sta me nejde
BTW sad sam ownao 8 0 1 sad stavljam sliku
Ok :) trollam te ovo za ts :D
e Filix kako je proslo s tristanom ?
dobro....mali minus ali win ....eve me izownala gank me cijelo vrijeme nafidala se na mid= Citat =:
Izvorno postao KICO123
Cherry ne kenjuckaj, još nisam kicko nekoga sa tsa ukoliko bi mi išao na živce xD
filix koji score xD os igrat
lol ne.= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
ja sam bio u ne tako dobrim ( najblaze receno ) odnosima s njim, sta god bi mu reko nikad me nije kikao s tsa, ni ista drugo.
sad se volimo. <3
Ne znate vi štošta toga.
eeeee
Počela mi je igra biti dosadna. Moram hitno početi igrati s nekim novim champom. Već je u planu sutra Zilean kad bude besplatan, poslije toga Sona i Lux.
Odigro dojaja match sada.
Bio je GG iako je bilo 4v5....Jax se izdrkavo cijelo vrijeme te na kraju ragequito.
http://img683.imageshack.us/img683/6297/omfgsgg.th.jpg
nakraju su shaco i ryze prevagnuli match.
Dajem instrukcije iz Lux. Prva vjezba ce biti kako fejlat s stunom da se Mystery naljuti :D :P= Citat =:
Izvorno postao Kvothe
Dosta je zabavna pogotovo s onim svojim laserom. Nema nis bolje nego kada se protivnicki champ ode portat kod svog turreta s nista healtha a ti ga opizdis :)
True that. Ne mogu sa tobom igrat bez nekog stunera da ti namjestim lika kojeg treba stunat xD
omg Kassadin je pre zakon samo što diše ko kronični bolesnik -,-
i zivcira me vec ono
erc abou poul erc tak nes kaze -.-
:rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao KICO123
jel ti igras LoL ? =)
pewpew= Citat =:
Izvorno postao KiwiCRO
moramo probat poppy / lux combo.
eda, kupio poppy jucer iz zajebancije, prezabavno nesto :D
Oću novi tjedan, ovi mi idu na kitu više... :P
Dali zna netko rotation???
Znam ja.= Citat =:
Izvorno postao KICO123
Pogledajmo linijski integral vektorskog polja duž zatvorne krivulje C koja ograničava površinu S. Premostimo krivulju nekim lukom, tako da je vanjska krivulja razdvojena na dvije (C1 + C2 = C). Pri integriranju sada udio imaju samo vanjski dijelovi početne linije, jer se po luku integrira jednom u jedom, a drugi put u suprotom smijeru pa se taj integral poništava (v. sl.). Naravno, isto se događa i za velik broj razdioba početne površine S:
Uzmimo sada omjer te vrijednosti i infinitezimalno malog dijela površine Ai koji okružuje krivulja Ci. Pustimo li da , odnosno , dobivamo graničnu vrijednost koja predstavlja skalarnu veličinu pridruženu određenoj točki prostora, pa je stoga možemo smatrati komponentom vektora. Pomnožimo li dati izraz s vektorom normale , dolazimo upravo do definicije rotacije ili rotora vektorskog polja
Ok,a sad na hrvatskom.
Ja kupio Zileana....kakva Bog i batina 1v2.....Solo top sam im oba tureta sjebo u 20min. Protiv Ashe i Jax.
http://www.leagueoflegends.com/board/at ... 1292874229= Citat =:
Izvorno postao KICO123
:)= Citat =:
Izvorno postao KiwiCRO