Ne znam o cem ti, fora je baš sto su questovi dobro napisani s ponekad gadnim moralnim dilemama. Naravno ne svi, ali dobar dio da.
Osim toga, ovo je MMO, ne znam što si konkretno očekivao :)
Printable View
Ne znam o cem ti, fora je baš sto su questovi dobro napisani s ponekad gadnim moralnim dilemama. Naravno ne svi, ali dobar dio da.
Osim toga, ovo je MMO, ne znam što si konkretno očekivao :)
Bogme si dobro rekao, za fakat fakat prave fanove je devetka, za neke casual gamere osmica a za one kojima je to kao i svaka druga igra, fina sedmica.
Nadam se da je dobra igra, hejtam SW i ne pada mi na pamet igrat je al po ovom kaj vidim, izgleda stvarno ok.
Sedmica je bila šala :)
8-ica je neka realnost recimo, iako kvantitet i kvalitet contenta dosta dižu dojam.
Ono što sam zaboravio spomenuti jest kako igri dosta fali neki kvalitetniji sustav pomoću kojeg bi se ljudi skupljali u grupe. Nisam igrao previše druge MMO igre, ali gotovo sam siguran da se može puno bolje od tipkanja LFG u chat :)
I ljudi, imam barem takav dojam, previše soliraju. Jebemu, dođem u neko područje i tražim ekipu za questanje. Pitam random lika, vidim da radi iste questove kao i ja, ajmo skupa... Ma kakvi, ne želi pa mi počisti prostoriju te moram onda čekati par minuta da se opet pojave NPC-evi. Desilo mi se već x puta, umjesto da su skupljaju social pointsi za bolji gear. :/
Glavno da pored vas koji igrate ja moram postati nadolazeće 1.1 patch notes.
http://www.swtor.com/community/showthread.php?p=1276185
= Citat =:
Hello everyone! We are excited to announce that today’s patch for our Public Test Server brings you the first of many content updates for Star Wars™: The Old Republic™. It includes some exciting content additions, including a new Flashpoint, Kaon Under Siege, and four new boss additions to Operation: Karagga’s Palace. You’ll also notice changes to Open World PvP on Ilum.
As with every update, 1.1 includes many high-priority bug fixes. We have corrected the issue that prevented some Jedi Knights from progressing in Kira Carsen’s affection conversations, made some previously inaccessible Datacrons reachable, and have made many fixes to various issues in Flashpoints and Operations.
Dobro, kad ovo dolazi u Croatian Republic? :(
Kad Jawe pocnu pricati Galactic Basic.
na kojem serveru ima najviše hrvata?
Preselio sam se na laptop i skuzio da ne mogu pvp igrat na njemu. Fps mi pande na 5 u warzoneima, a u spaceportu ne ide preko 20. Inace dok questam je stablinih 50-60.
Izgleda da puno ljudi ima taj problem zbog neoptimiziranosti engina za iskoristivost cpua.
Mi smo ti na Chuundaru :)= Citat =:
Izvorno postao frenkkizg
Ima netko da bi igrao, a da još nije kupio?
Frend si je uzeo ali nema ga vremena igrat tako da prodaje za 300kn. Gore je još mjesec dana plaćenog igranja.
Pff, a ne nema. :D
Ak si zainteresiran javi mi se u PP ili u inbox na fejsu da te mogu uputit.
I kaj je najbolje, i on studira u Rijeci :)
Izgleda da su ljudi nasli krivca za 0.5 sec delay i fps padove.
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=162079
Sve zato da onemoguce privatne servere.
Lol BioWare
Čekam daljnji razvoj situacije.= Citat =:
This is basically all speculation! Do not panic yet! More data needed before running about screaming and shouting!
Znam da su spekulacije, ali iskrenovo ovo ima smisla. I vrlo je moguce da je upravo takvo, jer bi bas nesto takvo i ocekivao od EA-a.
i ja sam na chundaru frenkki sith inqisitor lv 21 dodaj me za frenda= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
koji laptop imas ja imam hp 4710 s core duo 2,1 ghz 4gb rama i hd 4300 i nemogu igrat fps mi je premali oko 10,wow igram normalno al sw nemogu= Citat =:
Izvorno postao Tyrion
OFFICIAL RESPONSE ON PERFORMANCE ISSUES= Citat =:
Izvorno postao Tyrion
Dakle, morat će korigirati engine...
i5 2.3 dual core= Citat =:
Izvorno postao frenkkizg
4gb rama
hd 5650
Dokle god nisam na fleetu/pvpu imam 60 fpsa. Na fleetu 20 max a u pvpu 15 max.
Da, samo što to nema nikakve s tim zašto ljudi koji mogu sve goniti na HIGH na svojim svemirskim mašinama zapravo to i ne mogu odabrati zbog te fore da se bolja grafika sili samo u razgovorima. Ono, ako ljudi mogu pusti ih. Grafička obrada je ionako client-based.= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
Odgovorili su na topic http://www.swtor.com/community/showthre ... 79&page=48
Iako je on pr rep i nema nikakve veze sa igrom lol.
SWTOR’s alignment system will offer exclusive loot for neutral players= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Ne kužim zašto to nisi odmah uveli.
Jer ima pun k igraca koji slijepo stavljaju all light ili all dark decisione. Ja jednostavno ne mogu stalno stavljati light il dark decision jer ponekad mi se jedan svidi vise od drugog. Kad dodju nagrade za neutralce vracam se na svog bountya.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
This. Questovi su odlično napisani i prava je šteta ograničavati igrača light/dark skalom. Ako BioWare to sredi, počinjem ispočetka s novim likom :)= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ni ja. Možda su se htjeli izvući sa manje posla x)= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ma nema to veze IMO. Obećavali su viabilan gejplej kao neutralac još davno prije izlaska igre, i pisalo se po službenom forumu o tome.= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Light/Dark side skala bi imala smisla kada bi postajala mogućnost promjene frakcije i kada bi pojedine odluke imale određene posljedice koje bi kasnije iskusio. Ovako je to samo ograničavajući faktor po pitanju opreme što mislim da je sasvim nepotrebno.
jolee bindo ftw
Imho bi bilo bezveze moći mjenjati frakciju, odnosno ako bi bio light side automatski bi prešao na stranu republike, odnosno ako bi bio dark side ideš na stranu imperija.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
U tom slučaju bi vrijedilo da republika predstavlja ultimativno dobro, a imperij ultimativno zlo. Ovako je sve više u nijansama i više ispada kao sukob ideologija.