Prljavi pankeri, nista drugo.
Printable View
Prljavi pankeri, nista drugo.
kad slusas opcu ko ti je kriv :))
e al ja opce nisam dobio dojam da je to neki pank festival buduci da je vecina ekipe s kojom sam prico vise metal ili nikako orijentirana. imam neki dojam da je velik dio pankerske publike dolazio iz zga jer sam vecinu ekipe iz poga znao u vlaku, a oni su bili manjina pored slavonaca kojih je bilo gro. a zene su mahom hipsterice koje su svrsavale na lollobrigidu (u svakom slucaju pristupacnije od pank drolja) tako da ne znam bas o cemu pricas. i usput bilo je u tredu da smo tam kaj nisi navratio do nas na rostiljku i pijanku?
= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
this:) Mi nijednog problema sa ljudima, još smo ih gađali putem cijelo vrijeme sa pištoljima na vodu i svi su bili izrazito susretljivi, dosta ih i upoznali:) Btw Tera reci frendu da za idući put spakuje malo više rakije, imam par ljudi da im izdilam:)
da, pistolji su bili zakon, jarak ekipa naoruzani do zuba :D
e za rakiju cemo se cut hahaha, jebiga ostalo je nesto malo al smo ostavili tamo jer se skuhalo na suncu da ga jebes:D
Ne zalazim ovdje cesto, pa nisam skuzio. Nama su neki pijani pankeri zaspali na deki, pored satora, jos i zabljuvali. Al ajd ispod nas je bilo 9 zenski u 3 satora, pa skoro i nismo primjetili da su zabljuvali. :D
Vec 5 ili 6 godina idemo u Orahovicu na kampiranje, i stvarno nisam nikad dozivio da je onoliko satora bilo.
Btw. u petak navecer onaj narator na dram end bejzu je smaro maksimalno :))))
da dnb u petak je bio govno jedno vrijeme zato sam tamo bio onako 15 min. ja nisam imo apsolutno nikakvih problema sa ikim tamo, nit itko iz moje ekipe, svi su bili super susretljivi i jebeni za zapit se i pricat, sto nisam nikad dozivio :))
U petak sam bio na dnb oko 3h i lik je govno žešće,sjebao sve dj maksimalno, rekao mi frend što snima tamo da je on kao vodio taj stage i nitko mu nije ništa mogao iako su dovukli nekog niskozemca i majstora što u papayi hype radi, ali ignore od ovog.
Prodigy rasturili sinoc. Bija sam u prvom redu i skoro sam poginija od silne gužve, vrucine i laktarenja. Mislim da sam cak silova jednu curu zbog pritiska s leđa :D
Uh, ja sam otiša sa njih nakon 2-3 pjesme samo zbog debila šta su skakali po meni. :yuck:
Ako tko ide na ČUF danas, nek se javi na pivu:)
Na Mašinku bio, još da nisam propustio pola jer su mi dopizdili uvodni, ali rulalo mi je. Trebaju veći slot.
Sad bih mogao poslušati drugi album konačno lol.
Frakturko rula. :D
Đubrivo u ZG uskoro!
Ide tko na Petera Gabriela? Baš bih mogao otići na njega, taman mi je na početku faksa. :D
Kaj nije to otkazano? : D ;(
Prvi glas. :O
Ah, vidim sad, idioti zasrali. Šteta što ne mogu u Beograd. :(
Al bar ću onda na Ozric Tentaclese ići...Ako se do tad nešto ne zasere.
Bil na pipsima jučer u Zaprešiću. Skroz dobar koncert bio, začudio sam se kolko je ekipa dobro poznavala pjesme.
Doduše Ripper je ponovo morao pokazati kolka je seljačina pa je ovaj put odlučio ne pojaviti se na bisu iako je ostatak benda došao pa je klavijaturist morao pjevat umjesto njega. :pray:
E kaj je s tim Pipsima, zakaj su u zadnje vrijeme tak popularni?
Album izbacili novi koji je jako hvaljen (ponajprije jer se kakti vracaju starom zvuku) iako je po meni među najgorima ako ne i najgori njihov.
Nikad nisam shvaćao taj bend, par puta ih slučajno gledao uživo, sve neka letargija, ni vamo ni tamo, kao da jedna pjesma sat ipo svira, zbunj.
tocno to, na ferragostu su smarali generalno= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Je, definitvno nisu neki bend uživo. Djelom zbog Ripperove nezainteresiranosti, djelom zbog toga što uživo sviraju uglavnom laganije pjesme sa albuma. Svejedno, meni zna biti prekrasna atmosfera prilikom nekih pjesma.
Doduše studijski su meni iznad skoro pa svih hrvatskih bendova. Album koji tako kompletno zvuči poput npr. Drveća i rijeka i sa tako vrhunskom produkcijom (Dave Fridmann producirao) rijetko tko na ovim prostorima ima.
TBF i Kiša metaka na FER-ovoj brucošijadi. Tko zna koju godinu za redom se pokazala najboljom :') Bit će još i krankšvester i debeli precjednik i whatnot.
6.11.2013. Dead Meadow u Tvronici! :'O
SARS, dubioza i brkovi 15og u Rijeci cini mi se.
Ici cu, ne.
Uh, ti ti ti uživo bi bilo jebeno. Al' i dalje stepenica niže od brucošijade hehe
Ja ih gledala uživo, jebena je atmosfera bila i jako dobro odsvirano, bez obzira što nisam baš neki #1 fan.
Ako se netko slučajno nađe 23.11.2013 u ovom šupku svijeta (Požega), Big Band Požega slavi drugi rođendan i ima koncert sa gostima u kazalištu.
https://www.facebook.com/events/440582856053623/
Možda i naletim, iako se nisam namjeravao vraćat kuć do 12. mjeseca.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
jucer bio na famous monstersima u tvornici, gg su. zvuk je bio kurac al bio sam ugazen ko govno tak da je bilo super.
ide ko na brucosijadu?