A jel itemi onda ipak nesto utjecu? I jel se ista slicno desava u dungeonima?
Printable View
A jel itemi onda ipak nesto utjecu? I jel se ista slicno desava u dungeonima?
Prava lvl 80 oprema uvijek će biti jača nego nekome ko scale-an. Ili bi barem trebala biti, skoro isti sustav ima Champions online.
Isto kao i SW:TOR.
U dungeonima ne. U WvW se poveca level na max, al low lvli imaju slabiji gear pa automatski i slabije statse. U SPvP svi su na max lvl sa max opremom, ali imas PvP level, kad dingas dobis chest u kojima mogu bit PvP skinovi, sto si veci level to ljepse skinove mozes kupovat= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
A, sto je SPvP? :$
Banali su vise od 3000 accountova jer su ljudi kupovali skupe iteme za 90 karme, umjesto 9000 (koliko sam ja skuzio). Ali da, banali su ih. Dobro da nisam isao kupit.
?
Pa čekaj, jel to bio neki tehnički bug pa sad kažnjavaju ljude jer su ga eksploitali?
Objasnite mi bolje, jer ne kužim o čemu se radi.
Ma glupi su.
Itemi su kostali 21 karma poen umjesto 21k karma poena. Ljudi su kupovali vise od 100 komada i unistavali njih da bi dobili nesto bolje, a i prodavali. Da, pogreska je do arenaneta, ali si ti pristao da ces svaki bug, exploit itd prijaviti njima BEZ DA GA ABUSAS!= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Cisto zasluzena kazna. Ali aNet im se smilova i tko god ih kontaktira i kaze da ce obrisat wepone, dobit ce "samo" 72 sata suspenziju.
Black Lion Trade napokon radi kako treba.
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Structured_PvP= Citat =:
Izvorno postao Carp
Prodaja digitalne verzije igre preko stranice je obustavljena do daljnjega. Prejako ste im silovali servere. :)
http://www.facebook.com/GuildWars2/post ... 8751069209
= Citat =:
Ensuring the best possible play experience for our fans is our highest priority. We’ve said before that we would be willing to temporarily disable first-party digital sales if we felt our high player concurrency may compromise player experiences. We have now reached that point.
Effective immediately we have disabled sales via buy.guildwars2.com. To be clear, box and digital sales are still available via our retail partners. We are tracking our concurrency closely while expanding our infrastructure. We’ll re-enable first-party digital sales as soon as we feel that we can do so safely. ~RB2
lol, a igra tek izasla kako su oni znali da je to bug?!?= Citat =:
Izvorno postao Carp
jel onda istina ono za linear leveling curve?= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
btw nisam siguran da sam se dobro izjasnio :D
Yep
Damn this skin
Nema zajebancije sa ANetom. :)
= Citat =:
This morning there was a widely-publicized, newly-introduced exploit in which specific cultural weapons were selling for one-thousandth of their normal price. We fixed it with an emergency build this morning. We want to thank the vast majority of players who became aware of the issue, responsibly reported it, and did not exploit it. However, a smaller group of players did significantly exploit it, each purchasing hundreds or thousands of these weapons. We permanently banned 3,000 accounts of players who substantially exploited it, and applied 72-hours bans to another 1,000 accounts of players who mildly exploited it.
Wep sa jebenim statsima i high lvl se nemoze prodavat za tako malu cijenu.= Citat =:
Izvorno postao Gu$ht3r
Hmmm...
Ali ipak je njihova pogreška i trebaju se tako ponašat. Kao da nisu mogli samo obrisat ta oružja s tih accounta.
Nama su na ispitu na faxu pogrešno zadali zadatak. Na kraju smo svi dobili maksimalnih 5 boda za taj zadatak.
I oni koji su 'točno' riješili pogrešno zadan zadatak, i oni koji su samo črčkali bezveze, i oni koji ga nisu niti takli.
Ali nisu banani ljudi koji su kupi 1 ili 2 ili 5 komada, nego oni koji su kupili vise od 50. To je eploitanje, a exploitanje se kaznjava u svakom MMO-u tako da ne vidim cemu vise toliko bune.
To. Dužnost igrača je prijavit exploit ako nalete na njega, ne iskoristit ga maksimalno.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Laganini idem; 22 level sam, ranger. Skoro gotov s Wayfarer foothills i Diessa Plateu, ostalo još malo heartsa i points of interesta.
Ulganvom furam longbow i greatsword; dižem traitse u marksman i skirmish. Mislim da cu početi dizati enchante s vitalityjem, nekako mi se čini da sam prilično slabašan s HP.
Dredge Ratnik. Fino me nasmijalo.
Znaci, nije samo meni bilo cudno i smijesno. :D
I Dredge Strazar. Kad sam to spomenuo, krenula je rasprava u zoni kako su dredgeovi komunjare.
Moleterijat :D
Je, čini se da je GW latentno anti-balkanski.
Odradio 2 Caudecou's Manora. Dobra instanca. Sad idemo Explorable probat.
Ljudi dajte neke generalne objektivne dojmove o igri.
Atmosfera, priča, pvp, koliko vam se čini da potencijala sve ima itd itd.
Gledam baš na youtubeu od ign-a receneziju u više dijelova, stvarno me dojmilo sve, jedino još priču nisam vidio, cutscene i to, čujem da je dosta loše izvedeno to.
Lvl 17 asura thief sam, stavljam traitove u power, kasnije cu i u precision, za full dmg ili dps, kako se to kaze vec u gw2, sta je najbolje od proffesiona? (za mog lika ili opcenito)
Evo baš vezano uz priču RPS ima jedan dosta dobar tekst o tome.= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
http://www.rockpapershotgun.com/2012/08 ... y-round-7/
@Sakondo - ja bi si ko thief najvjerojatnije stavio tailoring tak da si mogu armor radit. Možda da probaš i jeweler pošto navodno nosi najviše novaca, iako imam osjećaj da će s vremenom bit puno previše jewelera.
kako vam se vrti igra? kakve konfe imate, koje graficke postavke i koliko fps-a? mogo bi prodat diablo i kupit ovo, ali neznam ocu moc vrtit
Sure-shpot Seamus udara po 3k. Explorable ce pricekat. :/