aha ipak je Punisher, pa ostavi samo bijelu neka svijetli ^^
Printable View
aha ipak je Punisher, pa ostavi samo bijelu neka svijetli ^^
ne čitaš.. ako metnem bijelu neonku, ploča se aktivira kao da je UV lampa unutra.. suxx..
@Gwin_ nema šta, stvarno lijepo, also 1000W napajanje rula
1000 W napajanje - američki megalomanski... ali lijepo nonetheless... :)= Citat =:
Izvorno postao fear
Ne volim takva dugačka napajanja. Jedan HX650W je sasvim dovoljan i za ekstremiste. :)
Dok nestavis 2xGTX480 i onda places :(
samo što je gwin svojedobno unutra nagurao 2x HD4870 i jednu 9800GT za fiziku :D= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
sad dolaze ili dvije GTX460-1024MB ili dvije HD5850, ovisi kolka mi lova sjedne..
nije to niš megalomanski.. zna se točno gdje je napajanju "sweet spot" u kojem najbolje radi..
nVidia, nVidia :D
Navijam samo ^^
a baš se dvoumim.. danas sam ih testirao, onak.. ne znam tko im je dizajnirao čip, ali nisu ga platili dovoljno..
čak ni činjenica da ima CF ploču nije problem, najmanji problem je natjerat SLI na njoj, ali sam taman posložio kablove ;D
E jebiga, ak ti neznas :D
mda, pa nećeš valjda sicka slušati... :)))
da.. na kraju ću kupit Aresa i mirna bosna..
Os mi dat kutiju, tj. brifcase? xD
Napokon da je i nVidia za neš korisna:= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Gwine, Asusov Ares je ekstrem, toliko i košta. Ako hoćeš i možeš, što ne.
No zar ti jedna obična HD 5850 ili neka s uber hlađenjem ne bu dost? Barem do iduće ATI generacije...
Pricas to covjeku koji je kupio 2x4870 kad su izasle i koji ima 1kW napajanje ^^
dosta? naravno da ne bude dosta..= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
a s čim ću se onda kurčit tu po forumu??
Ona Gigabyte GTX 460 OC 1GB je san snova. Dupli vent, kratki PCB i kad ju OC-aš dodatno uglavno je ista kao ili pere GTX 470. Ja bih to uzeo da sam na tvom mjestu. Ta OC verzija bi trebala koštat oko 2K kuna, što je prava sitnica, jer za 4K imaš SLI koji pokenja GTX 480.
znam kakva je, prekjučer sam ih overclockao do besvijesti u labu.. ali nije to to.. :D
nema to onaj "WOW" efekt :D
Nisam još vidio tako malu, a toliko moćnu karticu. Jedva čekam da i MSI izbaci nabrijanu verziju sa Twin Frozr II hladnjakom i voltage tweak opcijom...
NVIDIA je opet u igri...
pa imaš onu MSI Cyclone..
moram priznati da se i meni sviđa ta mala 460... nisam očekivao ali izgleda da će nvidia ipak izvući nešto pametno iz fermija....
Možda ovime?= Citat =:
Izvorno postao Gwin
Birao sam između Asus Ares kartice i ove HD 5850, mogao sam bez problema uzeti i obje ali izabrao sam racionalniju opciju koja bi vama svima mogla biti na primjer.
Odabrao sam jednu HD 5850. Zato djeco, ne pretjerujte s grafičkima, nisu to automobili pa da se njihovom veličinom nadoknađuje što je neš drugo malo...
Ako se baš oš "kurčiti" uzmi dvije Aresice. I neki jači procesor. Uzeo bi takve kartice uz procesor srednje klase, fail.
marijanoviću.. znam da je tebi kao informatičaru teško, ali probaj koji put pročitat neki udžbenik iz hrvatskog
http://hr.wikipedia.org/wiki/Ironija
Kupio s od vlastitih para 5850? :D
I ja sam mogo birati između x2 550 i x4 955 i između rušnog jeftinog ašroka i skupog predivnog gigabytea. Znaš šta sam uzeo... fetiš je bio jači od mene :D
r4jd3r ova bi ti Gigabyte GTX 460 OC 1GB uz onu tvoju ploču pasala kao meni povrat poreza. Za samo 2K kuna imaš grafu koja OC-ana papa HD 5850 što je veoma kool...
Istina . GTX 460 je odlična kartica .Srezali su potrošnju u normalne granice kao i grijanje .Performanse su odlične i vrijede svaku kunu .Konačno , odlična kartica nakon odlične 260-deseteke . Ima ih kod nas već po 1500 kn. .Bravo za Nvidiju :thumbs2: .
Piše se 260-tke bezimeni. Zar ja čoban s Velebitske ravni moram da te učim kako se divani?
Napisao post nakon što sam zeksao pivice od litre i to nakon hebanja osam satne šihte na poslu pri ovim temperaturama .
Jel bar bilo Velebitsko? xD
Baš me zanima što će sad ATI poduzeti. Normalna GTX 460 jede HD 5830, a OC-ana do ibera opere i HD 5850. Bio bi red da HD 5770 padne na 1000, HD 5830 na 1250, HD 5850 na 1500, a HD 5870 na 2000 kuna. Tako bi bilo puno zanimljivije (i realnije)...
Jeste. Pasala bi mi ko budali šamar. Samo da imam 2k kn platio bi vozački do kraja i kupio kacigu a ne grafu :)= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Ma pala bi i kod mene nova grafa samo da imam dobar posao, a ostatak konfe nebi taknio bar narednih 4-5 godina.
Bome, prva nevidia koja me nakon dugo vremena očarala. :thumbs2: