V for Vendetta
9/10
Pogledah ovaj film po 6 put i svaki put kad ga gledam mi je sve bolji i bolji!
Printable View
V for Vendetta
9/10
Pogledah ovaj film po 6 put i svaki put kad ga gledam mi je sve bolji i bolji!
da, ja sam ga odgledo 1 i predobar je. moram opet gledat...
istina= Citat =:
Izvorno postao Frky
također sam gledao 5-6 puta
malo prije odgledao film Putovanje u srediste Zemlje
Danny the Dog
8/10
Šta reći nego Luc Besson i njegovi filmovi (nije režija već scenarij)! Mnogo akcije, pomalo bolesna priča glavnog junaka i prvljava, stvarna okolina (Nikita, Leon)! I valja spomenuti Bob Hoskins-a koji je bolesno dobro odglumio "mafijaša" (ili što li je već)!
1408
-gl. glumci su John Cusack i S.L. Jackson, radi se o nekom polu hororu/psiholoskom trileru. super je film-preporucujem
Imam ga na DVD-u.= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
Odličan film. Pogotovo kraj.
El Mariachi, Desperado, Once Upon a Time in Mexico
no one fucks with Mariachi
:gitara:
najbolja pjesma trilogije
TY3F5A9L3V0
Nisam ga gledo cjelog ali najvaznije sam vidio i mogu reci da je film odlican= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Pdgledo Mrak Film 3... Ma pišanje šta da kažem http://tbn0.google.com/images?q=tbn:.../xd_smiley.gif
o cemu se radi?= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
napisi nesto o tom filmu
= Citat =:
Izvorno postao Mordor
O liku koji je izgubio kćer pa tako i svaku moguću vjeru u sebe i nešto više, pa je postao novinar koji istražuje okultno! I jednog dana se našao u sobi 1408 gdje mu se dešavaju (za promjenu) okultne stvari....
Jackson gl. glumac a pojavljuje se svega 5 min u filmu.... smješno!!! No morali su to staviti jer je zvijezda...
meni kraj bas i nije neki. ostalo je to sve nekako ne razjasnjeno. jeli on to sve halucinirao ili? nisam bas sve skonto= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
[quote=THUNDER_DINIX]meni kraj bas i nije neki. ostalo je to sve nekako ne razjasnjeno. jeli on to sve halucinirao ili? nisam bas sve skonto[/quote:2uy420v3]= Citat =:
Izvorno postao "###DK###":2uy420v3
SPOILER
To se na kraju objasni. Znaš ono sa kazetofonom. Nije halucinirao.
nego sta je onda to bilo? jel mozes na PP objasnit ako ti se da?
nego, gledao sam "About a boy" sa Hugh Grantom - super film
Malo prije bio u videoklubu,posudio Secret Window,horor/triler sa Johnnyjem Deppom napravljen prema romanu Sthephena Kinga,pogledat ću ga pa javim dojmove...
Maloprije pogledao Iron Man.
Fenomenalan. :pray:
Pogledao Secret Window.što reći,osim WOW!
Doduše, Johnny Depp u glavnoj ulozi, film prema romanu Stephena Kinga,nije moglo da promaši...
Kung Fu Panda
7/10
malo me je film razočarao, moram priznati! Nekako sam više očekivao od njega, pogotovo veće uloge (odnosno više priče oko) "petorke"!!! Ali, sve u svemu jako dobar crtić...
spiderman 2
po meni veća katastrofa od trojke, toliko grozan da ga niti do kraja nisam gledao ( makar sam ga gledao pred par godina u kinu i bio mi katastrofa )
A meni vjerojatno najbolji superherojski film.= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Ah, ukusi...
Gledao sam jučer Crimson Tide.
Odličan film, gledao sam ga i prije, ali se nisam mogao sjetiti po imenu da je to taj isti.
preporučite mi neku komediju...nešto poput kuća debele mame, plava munja, mrak komadi itd.
Borat?
pogledao sam i borat :(
Pogledao sam spiderman 2,najbolji od svih spiderman-a,ali u filmu ima previse kričanja,stalno se netko dere.
Queen of the damned
Ima i primjeren soundtrack koji se meni toliko sviđa da sam ga kupio.
A to se ne događa često.
Pogledaj In Bruges, nije komedija ali je film odlican.= Citat =:
Izvorno postao Stryder
k, hvala na odgovoru, pogledat cu :D
Cloverfield, prezakon film
-My sassy girl - glupost od filma
-10 reasons why I hate you - komedija sa Heath Leadgerom u gl. ulozi, odlican film