Mercenaries 2= Citat =:
Izvorno postao -AlanFord-
Printable View
Mercenaries 2= Citat =:
imaš recimo u stilu gta kum, true crime...
Saints Row 2
Možeš bit siguran u to kad ti kažem da 4 GB RAM, četvero jezgreni proc i 512 MB grafulja igru vuče na Low u još uvijek sa povremenim otpadanjem FPS-a.= Citat =:
:shock: :o :shock:= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
to su se sigurno urotili proizvođači konzola i proizvođači igara protiv nas koji imamo pc. :twisted:
ne nego R* ima novootkriveni sojećaj pohlepe i lijenosti...
enihu, tražim ime jedne prastare igre za PSX...u igri se vozio nekakav jedrenjak kroz nekakav labirint prepun zamki...brodić je imao i nekakvog naoružanja po sebi...pogled je bio manje-više izometrijski...
ne...Uncharted Waters je stariji...ovo je bila igra za prvu plejku...
Tražim neku igru sa izuzetno izraženom magijom. Igru gdje je magija dobro izbalansirana i osmišljena te da je eye candy ali da su i ostali djelovi igre na visokom nivou.
Koliko ja znam, spoj tih dvaju kriterija nije tako lako naći. Ali recimo da si možeš pomoći igrajući bilo koji d&d naslov (bg, iwd nwn) ili arcanum. Što se tiče igara gdje je magija jako naglašena, imaš dawn of magic, ali sama igra i nije baš nešto, no nudi 12 škola magije za kombiniranje. Probaj i avencast, igra doduše ima arkadni feel, ali je magija dosta dobro razrađena.
Arx Fatalis donekle... ako ti se svidio Morrowind, AF je nešto linearnija inačica sa jako dobrim magijskim sistemom (ono, crtaš rukama magične rune po zraku).
Baš sam pogledao Avencast na youtubu i bome je arkadica :) Čovjek puca magije kao iz miniguna, tako da mi se to ne sviđa. Možda bi mogao NWN odigrati, to sam davno odigrao sam fighterom, ali nekako mi igra ne djeluje da ju je moguće proći sa magom? Kada staneš pred zmaja bez mača, kako to preživjeti :shock:
edit - budem vidio još taj dawn of magic i arx fatalis. Hvala.
E da, kako je magija odrađena u Dark messiah of might and magic? Dal to valja sa magom odigrati?
Ništa posebno, slično kao Oblivion sistem samo što se neke magije mogu puniti i općenito ih ne možeš baš puno bacati ako se ne specijaliziraš na magiju (ali ono, DM je medieval FPS, ne RPG tako da to nije neki mjerilo). Magija je više manje usputna tamo, bar po meni. Ima koristi, ali melee je melee.
A joj, brat mi igra Oblivion sa nekim magom ali mi je magija u oblivionu jako loša. Nekako je mlitava i nema života u njoj. Gledam malo magije iz baldura, pa svi oni buffovi i preljepo odrađene magije, pa onda gledam oblivion i jednostavno mi se gadi. Mislim da je baldur postavio previsoke standarde za magiju, razmazio nas i nakon njega je sve prazno. Jedino me se dojmila magija u NWNu pošto je također vrlo slična magiji iz baldura i jako je lijepo animirana ali ne znam kako je igrati sa magom pošto si ipak sam i primoran si koristiti onog Tomia, a puno veće koristi bi imao od Red Tigera :( Da bar ima neki mod koji miče zamke iz igre.
Malo idemo OT, ali NWN ima pregadne efekte magija u usporedbi sa BG igrama; dok BG koristi pojedine spriteove koji su više manje jedinstveni magijama kojima pripadaju, NWN koriste particle (čestice, jel'te) sistem koji koristi za sve magije, samo varira efekt/boju/oblik i zato izgleda proketo generic. I da, BG ima "shakescreen" efekt kod magija i critical hits kod melee borbe što je veliki bonus.
Baldur's Gate je postavio prevelike standarde za RPG žanr općenito, ne samo magije (sve DnD igre koriste više-manje isti sistem magija tako da je razlika samo u prezentaciji).
Nisam to primjetio u nwnu. No kako bilo, hvala na preporuci, pogledao sam Arx Fatalis i nije mi se svidio. Nekako je nezgrapno crtati te magije u žaru borbe. Avencast mi je previše arkadičan. Dawn of Magic mi također djeluje previše kaotično. Tako da ću vjerovatno odigrati nwn sa ekspanzijama, vjerovatno sa sorcerer klasom. Samo da još pretražim net za modom koji uklanja sve zamke i lokote iz igre, slično kao i onaj mod za baldura :pray:
Sad si me Arbiteru baš sjetio arx fatalisa i kako sam muku mučio da samo upalim prokletu vatru a kamo li da napravim nešto konstruktivnije prvi put kad sam igrao. Ali definitivno je u toj igri puno lakše magovima. (koji znaju pripremit par spellova u naprijed ofc).
A Sacrifice?
Mislim da je to isto orijentirano samo prema magijama...
Sacrifice je više strategija, tako da nema baš neku dubinu. Više ide na klanje nego na pametno korištenje raznih škola magija.
traži neku avanturu,po mogućnosti da je novija ili da tek izlazi
Vampyre Story, The Mudred in the Abbey i Penumbra: Overture bih ti preporučio ako želiš zaigrati nešto ozbiljnije avanture, a ako želiš zaigrati nešto šaljivo i zabavno, uzmi nekog od Sam & Maxa..., a ako nisi mislio na ovakve tipove avantura, Silent Hill: Homecoming :pray:
svrstavaš vampyre story u ozbiljne (po priči i atmosferi, koliko sam shvatio), a simu i maksu u šaljive igre.. da li si uopšte igrao neku od njih? vampyre story spada u isti koš sa s&m, lukasartsolike avanture.. u nikakvom slučaju ne možeš smestiti vampyre story i penumbru u isti koš.
Tražim jedan rpg,mislim da je recenzija bila još 2007. u pc playu,dobio je ocjenu oko 90%,uglavnom u imenu igre je ime lika ja mislim,pa ako netko zna o kojoj se igri radi neka javi,hvala.
ja bih više neku avanturu koja je kao devil may cry
X-Blades= Citat =:
Izvorno postao gtaIvan
zna neko neku dobru rpg igru da nije gta serial i da nije witcher ili oblivion i da je pomogucnosti u danasnje vrijeme ne negdje bogu iza nogu u proslosti npr ako se sjecate igre true crime new york
GTA nije RPG, ffs :o Pretpostavljam onda da tražiš neku open world igru... Just Cause, Mercenaries 2, Driver Parallel Lines, Scarface, Stalker, Boiling Point.= Citat =:
Izvorno postao Viper33
Ovo nemoj na Visti odigrat!= Citat =:
Izvorno postao Quiet Riot
Trebalo bi mi nešto kao Mirrors Edge. Onako da je što manje tučnjave i klanja,a više trčanja i tih stvari.
Mislim da takve nema. M'sE je jedinstvena igra. Osim možda novog PoP-a.= Citat =:
Izvorno postao serijski samoubojica
Novi PoP sam imao. Predosadan mi je.= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS