I majka joj danas (ili možda jučer) umrla, isto srčani.
Printable View
I majka joj danas (ili možda jučer) umrla, isto srčani.
Amo sad svi skočit na taj bandwagon ''2016. GODINA SVI UMIRU IMAJU JOŠ 2 DANA SAKRIJ X BRZO 1 LIKE = 1 PRAYER''
Isuste nemrem disat
https://www.youtube.com/watch?v=fO-UlZiKeD8
Bar dvije min pogledajte
Na očekivanoj je razini kvalitete, al budem pogledao ostatak kasnije.
Nikad mi nije bilo jasno kako ga netko može slušat više od minute. I zašto nije u ludnici.
http://i.imgur.com/uW3Uo8T.jpg
ovo me podsjetilo na pisiplej forum
Lol ovaj lik misli da svatko ima pravo na svoje mišljenje. Koja pederčina.
Vi iz Zagreba nemate pojma kako je ladno u Splitu :(
Zapali baklju
hahahaha!
dinamoooo
E da, stižem u Zabreg za 10ak dana na dva tjedna nakon pola godine ove vukojebine (nemojte nikom reć da sam to reko) dinamooo
I molim boga da mi prođe cv i skajp intervju i idem u Atenu u Grčku radit kao IT support technician za teleperformance gr. Sve samo ne više skladište i prehrana, pun kurac mi već skoro 10 godina a nije moja struka niti ništa. To sam radio da preživim i steknem bilo kakvo iskustvo. Držte fige.
Baš i nije neki napredak odlazak iz Hrvatske u Grčku :P. Al sretno ak to želiš.
Idem sad malo Grkinje i noćne dame tamo probat :D Hvala
Ak naučiš grčki plaćam pivo!
Dogovoreno.
Ja svaki dan već po godine na poso i s posla par km biciklom u Irskoj. Pa kaj?
Prošli tjedan sam 42 kilometra skinuo sred zime tu po Dublinu kad sam imao slobodan dan.
...luđak.
o bokte.
ggwp. fck it. al vama je cijeli ostatak godine osim ovog bolji tak da ono.:D
ugodnije prek ljeta, vise suncacnih dana itd.. al sad ga i ja vec kenjam.
duge gace ftw;D
Nije nužno ugodnije preko ljeta. Tj. je u smislu da se možeš rashladiti u moru, svakako.
Ja ne znam koji bi ja kurac radio ljeti u Zagrebu. Jel vi samo sjedite doma i hladite se il kako? :)
ovak je bilo kad nisi kod babe na moru
https://www.youtube.com/watch?v=lFalfwmq8Ks
Zašto kod babe?
Aaaa kužim, govoriš za sebe.
Svako ljeto ko klinac sam u Trogiru po 3 mjeseca cijelo ljeto provodio i došao bih u zg ko mali cigan, a poslije cijelu srednju nisam uopće išao. Samo u kvartu visio sa frendovima, bilo je bolje. Sad zadnjih pet godina bi otišao na dva tjedna kad mi je godišnji. Zapravo su prabaka i pradjed sa Čiova.
Ovo baba može bit i stara žena što iznajmljuje apartman na moru, to sam mislio. :D
Da, al fakat zna tu bit zima isto u pm. Najgore je kad počne vjetar derat.
ma lik, nemaš ti pojma šta vama ta blizina mora radi oko ugode. 30 stupnjeva ovdje i doli je nebo i zemlja.
mozda je zbog mirisa soli pa te skentra psihicki, mozda je do vlage itd, al neki vrag je.
svaki kontinentalac tvrdi isto. :D
a sto se tice ljeta, ekipa ima klimu. ja koji neam, sjedim u gacama s rucnikom na naslonu stolca.
1seclateedit: al ja volim i zimu (tipa 12. mjesec 12-5 popodne, cold air me totalno oraspolozi), a i ljeto (klupice iza 6 i oko 10 ftw). jedino jesen sugavu hejtam. od kise pa do gnjecavosti lisca itd.
Da ali nama zna biti masu sparno zbog blizine vode. Plus, drugčije je onima koji žive odmah kraj mora. Al da, većinom tako ljudi tvrde pa ću vam vjerovati.
Inače, ljeto > zima > proljeće > jesen
Da sam kontinentalac, ljeto bi mi bilo zadnje.
Ma proljeće samo. Proljeće rula boga. Jedino ljeto još, jer djevojke u ljetnim haljinama volim...
Proljeće, jesen, zima-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ljeto.
Je vama kontinentalcima.
Kao što rekog, ljeto je u nas puno, puno drugčije.
Ima milijardu stranaca, night life je živ, ljudi sjede svugdje okolo po parkovima i zidićima, može se pit i družit di se oće i naravno na more i beach bar neki.
Pa ne provodim ljetu u Zagrebu, na žalost provodim ga na moru. I uvijek nakon tri dana jedva čekam doma. Hebo onog tko je ljetovanje izmislio.
Lol život je gadan kad si star :)
Pa je ali isto mi je bilo i kad sam bio mlad. Nigdje mi vrijeme nije prolazilo dosadnije nego na faking moru. Zagreb je Bog Isus i boravak doma. Proputovao sam dosta po EU i svuda je lijepo ali nema do doma. Tam u onom faking Omišu i Dućama sam izgubio najbolje godine života :( preko 25 faking godina ljetnih dosađivanja ali sve da udovoljim svojoj boljoj polovici. Život je sranje.
Edit
Brijem da bi mi po zimi bilo OK na moru, pogotovo na otoku ali nisam nikada imao prilike probati.
Ali ne znam, to onda ovisi o ekipi. Ako ti je dosadno s ekipom na moru, onda ti je dosadno s njima i na piću. To je jednako druženje, samo te ovo još rashlađuje i lijep je osjećaj. Meni isto nekad zna bit dosadno na moru, ako idem s krivom ekipom.
Nikad mi nije dosadno na moru, jer je tamo pola familije, pa se imam sa kime družit i izlazit.