sry mom
Printable View
sry mom
Frende gidra, ne kontam zašto se toliko sekiraš oko mene, ali ja nemam problema u životu vezano uz žene. Radije započni baviti se sam sa sobom ili počni da se drogiraš s provjereno dobrom robom. Ja uopće nisam ono što ti misliš i bilo bi mi super drago da o meni ne misliš. Članak sam linkao zbog toga jer to mogu i nigdje u njemu nitko ne spominje drogu pa zato zaboravi ili se oporavi, sve u svemu želim ti da što prije ozdraviš. Nemoj biti takav pakšu jer to nije najs, kad poželiš biti takav nanesi Old Spice.
Upravo gledao izbornu debatu na netu, Milanović uvjerljivo pokupio bodove.
Čini mi se da su Plenkovića našli uglavnom da izgleda fino i uljudno europski, kao kontrast bivšim predsjednicima HDZ-a. Gotovo ništa bitnoga nije rekao, samo sanja o nekakvom bajkovitom hadezeu kojega valjda očekuje samostalno reformirati. Dobiješ dojam da je Milanoviću okej lik ali ga žali što se našao braniti propast od stranke.
Nisam ni za HDZ ni za SDP ali gledajući debatu mogao sam jedino zaključiti da je Plenković Milanovića pogazio. Što po onim manje bitnim stavkama (smirenost, držanje, bez spočitavanja i izazivanja, govor tijela), što po onim više bitnim stavkama (dobro baratanje informacijama, iznošenje nekih konkretnih planova i reformi za razliku od Milanovića koji je uglavnom radio replike na ono što je Plenković govorio i od toga pravio svoje izlaganje). Milanović bi često na svoja pitanja odgovarao kratko i nervozno, i skrećao s teme brzo i predbacivao Plenkoviću za prethodni odgovor zato što ga je ovaj uglavnom smireno i uljudno u prethodnom poklopio i imao zadnju riječ.
Od Milanovića tipična komunjarska dociranja, predbacivanja, manipulacije i laži, od Plenkovića neki mlohavi stavovi koji bi se mogli okarakterizirati kako i on sam kaže kao centar. Uglavnom ne sviđa mi se nijedan ni drugi (Plenkovića mogu podnijeti), neću glasati ni za HDZ ni za SDP, ali Milanović nije "dobio" ovu debatu.
Šta fali komunjarama?
http://listverse.com/2013/01/17/10-r...mmunism-sucks/
Evo prvi rezultat s googlea.
Jebale vas više jebene komunjare, koji kurac to više uopće znači? Jel znate kaj je jebeni komunizam? Po čemu je SDP više komunistička stranka od HDZa? Jebeno ću se ispovračat od tog prepucavanja oko komunjara. Sve su to mrtve komunjare, dok god na funkcije dolaze politički podobni, a na iskusni i sposobni ljudi. U tom pogledu su HDZovci puno veće komunjare.
Mrš.
Istina je Maloki, i HDZ i SDP su komunjare, u nas se ljevica i desnica razlikuju po nekim svjetonazorskim pitanjima poput homoseksualnog braka, pobačaja, jesu li branitelji ustaše ili nisu, jesu li katolici ili nisu, ali po ekonomskim pitanjima (najvažnijim) svi su komunjare. I ja se nadam sposobnim ljudima.
Pa da su svi komunjare bili bi dobri.
Prihvaćam tvoj argument xero :)
Nećemo dobiti sposobne ljude jer ih ni ne zaslužujemo. Ova tehnička vlada je vjerojatno najsposobnija vlada u zadnjih 15-20 godina, pa smo ju opet srušili ili pustili da ju sruše, isti vrag. Radimo sami protiv sebe i nikad nećemo naprijed ovako.
U stvari ova tehnička vlada je pokazala da nitko nije ni potreban na vrhu države. Trebaju nam gradonačelnici i nešto malo gradske birokracije, svi ostali su višak. Dok ih nema manje se zadužujemo. EU i banke odlučuju o politici. Građani su i tak prepušteni sami sebi. Ako si sam ne pomogneš nebu ti ni Bog.
Lol, kak je ovo najsposobnija vlada koju smo imali?
lol, kaje pala vlada opet? nisam proveo 10 minuta na indexu ili news feedu zadnjih 3 tjedna.
Milanović je ostavio kudikamo uvjerljiviji dojam od ovog drugog koji je ispao ko neka dosadna štreberčina.
To je što se tiče forme, ali kod nas ona je ionako uvijek bitnija od sadržaja. Sa sadržajne strane sjećam se možda 3 ili 4 stvarna pitanja koja se tiču ekonomije i društva i koje će za tako reći običnog čovjeka nešto predstavljati. S time da koliko god glupavo djelovao hdz-ov program k eura za svako dijete, Milanovićev odgovor na to je bio povećanje izdvajanja za obrazovanje što će nekako pomoći mladim obiteljima bla bla. Za gospodarstvo je neke neoliberale optužio da žele pretvoriti Hrvatsku u koloniju europe, dakle lol.
Perkoviće, Kalmete i ostalu dramu ne računam jer nikome ništa ne znače. Niti će kome kažnjavanje ili oslobađanje ikog od njih popraviti kućni budžet, dati posao niti popraviti zdravstveni ili mirovinski sustav niti olakšati količinu nonsensa poduzetnicima.
http://www.ebay.com/itm/Pepe-the-fro...wAAOSwyLlXoLSI
Oh the humanity.
Igra neko board igre? Ja jedino kaj sam aktivno igro je bio Rizik ,a sad bi volio probat nes drugo.
Moj bratić je trenutno lud za tim stvarima. Igrao sam s njim Catan i Ticket to Ride. Oboje je zabavno.
Di ih kupi?
nešto manje u zadnje vrijeme jer se ne stignemo skupit. Kakvu tematiku ciljaš, možda mogu preporučit neš pošto sam isprobo ponešto toga.
Igrao danas na Liburniconu 7 Wonders. Simpa igra, podsjeća na Civilization.
Igram Twilight Imperium s ekipom zadnjih par godina, prije toga smo igrali Risk 2210 AD.
TI je vjerojatno najbolji boardgame koji postoji, ali i među najdužima. U početku su partije znale trajati i do 10h, sad uglavnom u 5h završimo, ak nema nubova.
@Cux nes ko RIZIK (strategija).
Jebacki mi izgleda ovaj Twilight. Bum pogledo kaj se u nasim nekim ducanima nudi. Mozda za pocetak nebi nesto hardcore.
Osnovni TI dođe nekih 700kn, uz to bi bilo dobro uzeti i prvu ekspanziju, druga je manje bitna.
Najveći problem je skupit ljude za igrat, najbolje partije su sa 5-8 ljudi.
Jako kompleksna igra, nije za svakoga.
Al provjeri i ovaj Risk 2210 AD, dosta bolji od klasičnog.
Ova jedna ekipa na FBu svakih par mjeseci naručuje hrpu board gameova s ovog sajta http://www.philibertnet.com/en/
Bude fakat ogromna kutija. Mogu ti se javit idući put kad vidim da naručuju?
Inače, rado bih igrao te board gameove ali većina ljudi koje znam da to igraju uglavom igraju u meni nezgodnim vremenima.
I jel se meni to samo čini ili sve više ljudi igra board gameove?
Igraj šah plebu. To je naprofinjenija strategija u svijetu.
@Maloki Cekat cu prvo ekipu da se vrati sa mora pa bumo vidli kaj cemo uzet.
Trenutno se zelim informirat o opcijama.
@Worth Po cem je bolji od klasicnog?
Zbog commandera. Osnovni 2210 AD ima 5 commandera (land, water, space, nuclear, diplomat) i uz svakog commandera je vezan card deck, i u određenim uvjetima daju neke bonuse.
+ ima water i moon teritorije, i nešto drugačija pravila.
Command karte su najbitniji dodatak igre, land deck ti pomaže na zemlji (npr ak netko invejda tvoj teritorij sa jednom karticom možeš tu spawnat pojačanje od 3 unita), diplomatske su defenzivne karte, nuklearne rade kaos (npr destroy pola unita na 3 random teritorija) i sl.
Igraj Yugioh ko normalni ljudi.
normalni ljudi igraju MTG
Paran0a, nemam pojma odakle si, al u Zagrebu imaš Igranje.org, ekipa tam u centru blizu Cvjetnog ima svaki petak-subotu nevečer boardgame okupljanja te imaju poveću kolekciju igara, što je definitivno jeftinije nego kupovat. Upad besplatan.
Alternativno, za Tabletop Simulator na Steamu imaš gro DLC-a s raznim igrama pa moš bit autist i igrat online.
Dada u zgu sam , pogledat cu im malo forum da vidim kaj se prodaje .Zahvaljujem.
I još su karte jebeno skupe.
Veći autizam od video igara.
ako je isto kao pred 7-8 godina, a vjerujem da je jer mi nitko nije rekao drugačije, pravila su pravila i nemaju veze s mečom. to što ti kažeš "standarde" se ubraja koje karte su dopuštene u decku, tj iz koje su edicije.
tipa extended je prije bio zadnjih 15ak edicija, a standard zadnje 3. a legacy sve ili puno više edicija, not sure. ugl da, skup sport.
ja sam prestao u vrijeme dominacije goblina u extendedu kartat. odvratan je bio dek. frajer te mogao finišat u 2.-3. potezu ak je potegao karte.