Dobar je Hustle.
Scenarij nije najspretnije konstruiran, al' gluma i atmosfera su bogovski. Doduše, za razliku od u uloge u SLP-u, ovaj puta Bradley Cooper mi je bio prilično naporan.
Printable View
Dobar je Hustle.
Scenarij nije najspretnije konstruiran, al' gluma i atmosfera su bogovski. Doduše, za razliku od u uloge u SLP-u, ovaj puta Bradley Cooper mi je bio prilično naporan.
Pogledao i The Incredibles. Mislio sam da će mi bit bolji nego prije 10 god kad sam ih gledao, ali nije mi to to. Valjda je do toga što prati ljude pa nije poseban kao ostali.
Inače mi pola filma čine svjetovi koje tako živo i ugodno prikažu uvijek, a ovdje jebiga, imaš grad kao i svaki drugi.
Veronica Mars
Vratila se! I rula!
Ovo je najsavršeniji fan service koji sam vidio.
Svi glumci su se vratili, potpuno uživljeni u likove, i vrlo brzo se dobije dojam kao da deset godina nije ni prošlo.
Ok, ja sam otkrio seriju tek prošle godine, ali vjerujem da će i fanovi koji su je gledali u vrijeme prikazivanja biti jednako zadovoljni, ako ne i više.
No, ovo je film isključivo za fanove. Bilo kome drugome izgledat će ko obični krimić s hrpom random likova koji se poznaju.
A kraj... HOĆU JOŠ!!!
10/10 (čisto subjektivna ocjena fana serije i filma koji se najbliže približio ugođaju ugašene serije što sam ikad vidio)
E da, stigla je dobra verzija u 'vidoteke', a kod nas ionako neće biti u kinu, tak da 'posudite' (i kasnije kupite BR, naravno).
The Wolf of Wall Street
fora film, možda malo predugačak, šteta što Jonah Hill nije pobro oskara za support ulogu, neg onaj frajer iz Dallas Cluba koji je bio veoma dosadan i nezanimljiv
Before Sunrise
10/10
Tell No One (Ne le dis a personne)
Privitak 305
odličan triler, zanimljiv, napet, s dobrim glumcima i glazbom...u biti sve je na visokom nivou i nemam većih zamjerki :D
8,5/10
@beba: pretpostavljam, planiraš gledati i druga dva? :D
naravno. svaki dan jedan.
Before Sunset
10/10
Bure baruta
Odličan, ni Tarantino se ne bi posramio. Pozitivno lud film sa fenomenalnim crnim humorom. Na neke scene sam se odvalio. Kombinacija Monty Pythona i Tarantina na Srpski način.
8/10
Before Midnight
10/10
Mr. Nobody
Privitak 310
solidan film o alternativnim životima koji mogu nastupiti ovisno o donesenim odlukama, ponekad malo previše filozofiranja i mislio sam da će se priča pogubiti na kraju no donekle uspješno su ga zaključili...glumci prilično dobri, Leto odličan, svidio mi se soundtrack, efekti isto dobri...
7/10
Seven Years In Tibet
Privitak 311
ovo su već valjda gledali svi osim mene koliko puta je bilo na telki, evo konačno i ja pogledao...dobar film, zanimljivo je vidjeti drukčiju kulturu...
7/10
Pitt u tom filmu izgleda savrseno.
Philomena
Jako dobro, obavezno gledati . 8,5/10
http://i21.photobucket.com/albums/b3...Pics/Fire1.jpg
-2/3
Stil, dinamika, animacija, negativac u neprestanom orgazmu, sve je brutala. I brutalnost je brutala. Film nema nikakvog smisla, ali malo toga iz 80tih ima.
To prequel Game of Thronesa?
Free To Play
Baš mi je lijepo sjeo u ovu gluvu uru.
The Hobbit: The Desolation of Smaug
A ono fora film. Neznam ,meni zabavan, jest da sve vršiti od CGI efekata al to se može i mora ocekivat u današnje vrijeme,valda im se više isplati skemijat sve to na PCu,sve ima svoje +/-. Al nemoš mi tako film završit film :D
Dizajn zmaja mi je precool, stvarno su ga fora slickali hehe. Iako sam procital knjigu do pola znam kako završava, nadam se da nece zmaja sredit odma na pocetku filma, pa da ostatak filma bude drama, mada se može ocekivat da ce Bard roknut strelu tocno u rupu sa povezom na ocima hehe :D
sve u svemu zabavan film, ništa više, za jedno nedeljno poslije podne
6,7/10
http://skiffyandfanty.files.wordpres...rion-cover.jpg
Brate puca me hype. Pogledao oriđiđi (2006 remaster)... jako dobar. Začuđujuće da te neka blesava plastična lutka zaprepasti :)
Prepotstavljam da bi nekima bilo teško iz današnje (tehnološe) perspektive uzimati Godzillu iz '54 ozbiljno, ali ako malo zadržite taj suspension of disbelief unatoč tome što su na sceni očigledno plastične igračke, zapravo se radi o jako kvalitetnom filmu.
Zvuk i glazba enormno pridonose ugođaju.
4/5
Evo ti pa se hajpaj do mile volje.
Preporuka na Mothra vs. Godzilla i G. vs. Mechagodzilla. Nisam gledao ove modernije, ali Showa su blesavo zabavni.
Gravity
Ova Bullokica se baš uvijek potrudi učiniti svaki film što lošijim. Svaka scena kad je bila sama sa sobom pričala je bila mučna za moj želudac. A nije ni tekst baš sjajan. Woof Woof.
Ostatak je dobar. Pogotovo za tu gnjusnu godinu prepunu loših filmova.
7/10
Ovo je sad u điru, svaku godinu nazvat prelošom što se tiče filmova. Da znam za ubuduće jel
Pogledao sam dosad Gravity, Hustlere i Wolfa i sve je prosječno. Bezvezno dizanje hypa.
Philomena i Nebraska su iznenađujuce dobri filmovi. Ocekuješ nezanimljive filmove, na kraju se šokiraš kvalitetom.
Heavenly Creatures
Privitak 318
ok za jedanput pogledati, pomalo čudan film...
7/10
Vuk, Dallas, Gravitacija, Cpt. Phillips su svi odlični filmovi. Hustle je dobar, Igre gladi 2 su dobre, Hobit 2 je dobar, Thor 2 dobar za pogledat u kinu, We're the Millers dobar, This is the End dobar, The Heat dobar, ne sjećam ih se više baš. Conjuring s obzirom na ostale horore mogu stavit kao dobar, ali nije nešto posebno.
To što ti očekuješ od svakog filma boga isusa je tvoj problem, ne stvar neukusa.
Tko vam kriv...ja sam guštao uz
Her, The Wolf of Wall Street, The Hobbit: The Desolation of Smaug, 12 Years a Slave, Gravity, Rush, Prisoners, The Place Beyond the Pines, Saving Mr. Banks, Star Trek Into Darkness, Philomena, Man of Steel, Trance, Only God Forgives, Blue Jasmine, Mud, Captain Phillips, The Best Offer...a nisam sve ni pogleado što sam želio. Ovo su sve vrlo dobri do odlični filmovi. Bilo je dosta i dobrih tj. solidnih. Odlična prošla godina za mene :p.
http://i.imgur.com/zwbEwOz.jpg
Objasnite mi da i ja znam u čemu je savršenstvo Kubrika :(
kaj mu d šajning ne smatraju najgorim filmom?
Meni je Shining baš odličan. Istina, ima dosadnih trenutaka, ali i kultnih scena na bacanje, ona muzika u uvodnoj sceni je nešto najsjebanije ikad, one klinkice, pa tamo pred kraj oni halovi s duhovima. Da ne spominjemo Nicholsona i vjerojatno najbolji prikaz laganog kliženja u totalno ludilo.
Away From Her
Privitak 319
ok drama, sve je korektno odrađeno, no pomalo i dosadno...
6/10
Young Hearts Unlimited
Privitak 320
pogledao sad ujutro uz doručak...dječji film, ništ posebno
5/10