Young Adult
Privitak 266
dosadnjikavo, al je Charlize odlična pa ispada osrednje ostvarenje sveukupno
5/10
Printable View
Young Adult
Privitak 266
dosadnjikavo, al je Charlize odlična pa ispada osrednje ostvarenje sveukupno
5/10
http://upload.wikimedia.org/wikipedi.../Ong_Bak_2.jpg
Ong-Bak mi je bio super, imao je neku infantilnu jednostavnost, ali izvedba je bila odlična.
Za razliku od karizmatičnog prvog dijela, Ong-Bak 2 je užas.
Neki slow motion, pa krnjavi zubi, pa neka ženska pleše 5 minuta, slow motion, pa neki flashback, netko se krevelji, slow motion, ni scenaristi ne znaju što se događa u filmu.
+ Pola boda zbog scene tučnjave u drunken boxing stilu na tržnici i pokojeg lijepog kadra prirode.
0.5/5
Treći apparently preskačem.
Scott Pilgrim VS The World
Privitak 269
vizualni i zvučno film je dobro odrađen i sviđa mi se što se tiče stila prezentacije...glumci su ok, čak i Cera nije iritantan koliko inače, ukupno prolazno što se tiče glume...no scenarij/priča je totalno bezveze, a ni režiser se nije baš nešto snašao u svemu tome pa da poveže u kolko-tolko smislenu cijelinu..pola scena, ako ih gledamo same za sebe, su čist ok, neke čak dost dobre, no film kao cjelina nema smisla...što se tiče humora, ima par dobrih fora no većinom ispadaju forsane i ne funkcioniraju najbolje...
4/10
festival montaže <3
Pitanje.
Moram li odgledati prvi dio prije nego gledam Kick Ass 2?
Obavezno, ponajviše zbog toga što je prvi dio odlična zabava, a drugi forsirani nastavak :S
U svakom slučaju, najbolje je ne gledati ni jedan.
I drugi je vrlo dobar, ali definitivno pogledaj prvo prvi.
Al ak ti se prvi ne svidi, onda nemoj gledat drugi.
Samo je prvi opcionalan. :D
A nista, budem i njega onda odgledao.
2 i 3 su teško smeće i uvreda za svakoga kome se svidio prvi nastavak.
<3<3
Yep, samo prvi valja. Iz drugog i trećeg sam pogledao samo par scena borbe i to je to. Smeće.
I Saw The Devil - jako dobar korejski triler. Osveta nije uvijek slatka. 4/5
The Good The Bad The Weird - simpatična korejska verzija "Dobar, loš, zao", dosta zabavan film. 7/10
Upravo ga gledao, slažem se s ocjenom. Definitivno najgori u serijalu. Pokušavaju stvoriti atmosferu iz prvog filma (Planet tame) pa se pretvara u lošu kopiju. Početak je još djelomično zanimljiv dok se ne pojave ti nesretni plaćenici, a onda sve ode u tri pmaterine. Toliko logičkih rupa nisam dugo vidio. Ma može on i letit s ušima, pobit pola grada s čačkalicom, to me ne bi nimalo smetalo za akcijki SF tog tipa, no kada osjetiš da režiser nema pojma kako bi vodio film pa počne upadati iz jedne nebuloze u drugu, onda se pitaš jesmo li mi publika stvarno takve budale kakvima nas smatraju.
Jedino mi je drago što je kresnuo onu malu iz Galactice, no mogli su to malo i prikazat.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...rld_poster.jpg
Prvi put gledam ovo, nekakao sam preskočio taj bandwagon prije par godina.
Ne znam koliko je ovo postalo poznato/kultno ostvarenje u međuvremenu, ali čini mi se kao da su svi gledali to O_o
Enivej, pokušao sam da mi se svidi, ali blah... Osim zgodne estetike, glazbe i povremene sličnosti s Matrixom malo je tu stvari koje valjaju. Kate je dobra, ajd, malo je hladan nastup, ali naglasak je spašava. Ostatak su standardne nebuloze vezane za vampire i vukodlake.
2.5/5
Kingdom of the Crystal Skull sam pogledao prvi put u cijelosti.
Bretty gud. Ne znam zašto fanovi tretiraju film kao novu Star Wars trilogiju, dobar je i na fin način završava priču. Dobio sam isti avanturistički feel i elijeni su bila logična tema za istražiti.
Smjestio bih ga negdje u rangu s drugim, kad bi ignorirali povijesni kontekst.
The Conjuring
meh/10
Mehast je i meni bio. Nešto kao horor godine, revival, ovo ono... u wot m8?
Jbt kako je to loš film. Jedino dobro u svezi s njim je Pinklettova recenzija.
Gledate razne pizdarije, a još nitko nije komentirao Lego film.
Disappoint. :'(
Pogledali smo trailer i zakljucili da ne vrijedi gledanja.
Realno trailer iz nekog razloga ima samo najretardiranije fore iz filma.
Sam film pak ima 96% na RT, pa ti vidi...
Meni sve to Lego djeluje vrlo iritantno (i taj film i one raznorazne igre).
Bio sam klinac, igrao se s legicama, poštujem ih kao igračke još uvijek, no nemaju što tražiti u drugim medijima.
A trailer za film je stvarno preiritantan.
>nemaju sto traziti u drugim medijima
>lego racer
>lego island
Pobogu.
^Word.
Ne vidim zašto Lego ne bi imao svoj film u danjašnje doba kad jebeno Potapanje brodova ima svoj film. Uostalom, recimo i Transformeri su počeli kao igračka.
S time da je Lego film zapravo vgg i mos def nije cijeli sastavljen (h3h3h3h3h3h, sastavljen) od blesavih fora, al neću spoilat.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...rld_poster.jpg
Jel ono Kid prije par tjedana rekao da mu je film grozan? Mislio sam da pretjeruje, al...
Poster u stilu starih epskih blockbustera je obećavao.
Međutim sam film je nekakav gulaš s nepoznatim sastojcima. Mislim, shvaćam da je Marvel zabava, ali na prste jedne ruke bi mogao nabrojati stvari koje u ovom filmu imaju smisla.
Glazba je dobra, sviđa mi se dizajn vilenjaka i to je to. Ostatak je apsolutni trash bez uzročno-posljedičnih veza, umotan u lijepe efekte.
Uz to, Kat Dennings nije pokazala ni "s" od sisa.
2/5
Gravitiy
7 oskara? Nevjerujem. Glupa priča, predvidljiva radnja, dosadna gluma i prenaivno. U globali možda i najgori film koji sam gledao ove godine.
Osim Cuaronovog oskara za režiju, sve ostale nagrade su iz tehničkih kategorija. Zvuk, montaža, efekti i slično.
Kakva su bila ostala smeća ove godine, čudi me da nisu jednostavno došli i s prvog slipa pročitali da svi Oscari idu Gravityu i ćaobok.
Odgledao sam i ja jučer Gravity i baš mi je žao što nisam išao gledati u kino. Bullokica je bila ok, dosta uvjerljivo sve to izgleda iako ima ponešto teže probavljivih scena i monologa. Sve u svemu, dosta dobro.
Kakvi su vam komentari na oskare?
Gravity dobio oskare?
Covjece film je prepotentno sranje, vjerovatno ekipa trola i pokusa dat smisao necemu cisto da vide kolko ce se glavonja nabrijat da film stvarno valja.
Dobio je tehničke oskare koje je definitivno zaslužio.
Dio sa narudžbom pizze mi je bio odličan. A pošto nisam gledao praktički ni jedan od filmova u važnijim kategorijama, ne mogu suditi o samim nagradama.
Meni je teško povjerovati da je Gravity dobar film kad je Sandra Bullock u filmu. Pogledam ga ovih dana pa vidim. Jedino imam nade za vuka, ovo ostalo su žešća smeća što su izlazila 2013 izuzev Man of Steela.
Neko je na ovom forumu napisao da je Gravity najvazniji film desetljeca ili tako nesto, vjerojatno Aerial ili Aral
Aerial garant.
Ne znam jesam li napisao da je najvažniji film desetljeća, ali sam napisao da je jedan od od najvažnijih ikad :D
Evidentno sam bio u pravu.
Film desetljeća po tome da bljuzgavi svjetlucavi površnosimbolični kakač može dobit toliko oskara. :(