i meni je slicio na nekoga sam,o se nisam mogao sjetiti na koga......
Printable View
i meni je slicio na nekoga sam,o se nisam mogao sjetiti na koga......
Dobro si to uocio, zbilja su slicni.A da li su rockstarovci napravili Niku po uzoru na njega, nebih znao...
A evo i jedan komentar nakon šta sam konačno nakratko probao igrati GTA4.
Ono što predstavlja najveću razliku u odnosu na prethodnike nije toliko ni grafika ni fizika, koliko su to neki "sitniji" detalji. Ponašanje ljudi, događaji, itd., sve je to toliko življe i realističnije, te daleko zanimljivije nego prije.
Radovi na cesti nisu samo gomila objekata da izgleda da je cesta raskopana, nego se doslovce radi, i radnici krampaju okolo. Ljudi prčkaju po prtljažnicima svojih automobila, nasumce se susreću u grupama i pričaju...
Ostali dodaci poput TV-a još upotpunjuju dojam da se nalaziš u živom gradu. To je nešto što je kao stvoreno za GTA serijal.
To i je smisao GTA serijala uz beskrajnu krađu i lupanje auta :D
pa zato je i takav naziv xD (za one koji ne kontajju GTA znaci Grannd Theft Auto)= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
GTA znači GRAND THEFT AUTO????!!!= Citat =:
Izvorno postao neox99buleseye
http://www.imagesforme.com/out.php/i523824_rup9xc.gif
Ja sam sokiran.....najblaze receno...
I ja jer ste coravi.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
:rotfl: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Inace, mislim da je GTA 4 jedna od najrealnijih igara do sad.Kad je kisa, ljudi izvlace kisobrane,stavljaju knjige iznad glave, murija ima kabanice. TV mozes gledati, mobitel (jedna od najorginalnijih stvari koje su uveli) - sluzi za obavljanje/dobivanje misija,dobivas poruke itd. Vise nema "srceka" i policijskih znacki koji leze po cesti. Da bi se zaljecio moras pojest nesto ili naci medikit ili pojebat malu :D . Pa od murije bas moras pobjeci dovoljno daleko, zvonjava mobitela u autu itd, itd, itd. (mogo bi ja do sutra ovako).
Jedino ne znam zasto su izbacili ono kad ne jedes dugo da ti se smanjuje healt kao u SA.
To sam i ja skužio.= Citat =:
Izvorno postao keko
Da taj lik ne pogine na kraju mogla bi se povući paralela u igru.
Niko je bio u ratu u bosni i ovaj lik je.
ommfg zato kaj ima ljudi koji neznaju kaj znaci nemoras se praviti uber pametan= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Pa znam ja sta znaci GTA samo neko opet nije procitao moj prosli post :D
U SA se prvo smanjuje fat iliti salo koje nakupis stalnim prezderavanjem :D= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Najace mi je sto CJa mozes natovit da bude deblji od big smokea :rotfl:
Eh da. U vezi tog debljanja... drago mi je sto su ga izbacili iz GTA IV. Debeli Niko? :rotfl: :nonono: Niko bi onda izgledao smjesno i na sve ostalo vise nebi gledali ozbiljno.
Cijela igra bi onda postala komedija.
Na kutiji lijepo piše "Grand Theft Auto 4". A ne skraćenica. Ako na ovom forumu ima bilo koga tko nikad nije igrao neki nastavak Grand Theft Auta, niti je čuo za isti, u ovoj temi je mogao naletiti na puni naziv n puta. Također, ako je čitao recenziju istoga, na naslovu nikad ne piše skraćenica nego puni naziv igre. Teško da postoji osoba koja je čula za GTA a da ne zna što ta skraćenica znači. Pogotovo na ovom forumu.= Citat =:
Izvorno postao neox99buleseye
Nema gamera na svijetu koji nezna kaj znači GTA.
Kaj to znači možeš čak i iz kriminalističkih i forenzičkih serija doznat
Ako igra tko ranked ili player nisam vidio puno hrvata da igra nađe ih se pokoji.Moje ime je tamo KeeperOfDarkness možda smo se i sreli heh.Ali eto možete me preko GFWL nači.
Znacikada kupim bolji proc moci cu sa sugrađanima igrat MP? :D
jkoji imas proc rider ?
AMD Athlon64 3500+ 2,20GHz @ 2,44GHz.
Frekfencija mu je taman, ali mu fali jos jedna jezgra :D
bacit cu ti ciglu u glavu ,znas?
xD
Netko bi trebao Crossfire/SLI tehnologiju primjeniti na CPU-e. Matična sa dva socketa. San svakog vlasnika PC-a ^^
Erm, nego, uskoro bih, ako dragi Bog bude milostiv, trebao uspjeti pokrenuti ovo čudo. Iznimno se veselim, i zanima me s čime ću ja imati problema... Pošto će mi konfiguracija biti gotovo identična frendovoj, mogu očekivati nedostatak zvuka, ali valjda se i to da poštelat.
To vec odavno postoji, ali je jedna takva maticna preko 20 000 kn i da stvar bude ljepsa uz nju se dobiju 2 procesora :D E pa sad vidis kolko je to ustvari skupo.
A performanse su nesto mozda malo jace ali je ugl skoro sve ustvari losije jer ta tehnologia nije razvijena.
Takve platforme se koriste za servere jer tamo to i ima nekog ucinka.
Npr. server koji sam ja zakupio ima osmojezgreni xsenon tj. 2 cetverojezgrena xsenona :D
Ja se slijedeći tjedan bacam na nemoguću misiju,a to je pokretanje GTA IV,sa slijedećom konfom amd +3 GHz,1GB rama,ati HD4650 512mb.Sad znam da je gotovo pa sigurno da neću moć igrat,a da pitam možda zna neko,kolke su šanse da igram ovo na extra low a da mi šteka dovoljno da igram(jedno 1% ili je i to previše)?
Daj nas upoznaj sa svojim cijenjenim procesorom, pa da vidimo. Mislim da ti kartica bila prilično ok za GTA4.
Memorija, on the other hand nije. Minimalne specifikacije nalažu minimalno 1.5 GB, ali to ne bi smio biti problem, pogotovo ako još imaš slobodan slot. Kupi si još gigu kao ja za cca. 100kn od Kingmaxa ili sličnog proizvođača. Ako ne, možeš recimo proširiti virtualnu memoriju Windowsa da nadoknadi tih 512 MB. To ne bi bilo baš optimalno rješenje, i svakako bi malo bilo sporo, ali u teoriji bi funkcioniralo.
Problem kod GTA4 je što je TOLIKO loše optimiziran da ako ga i pokreneš, vjerojatno ćeš imati tehničkih poteškoća.
Gigu rama vrlo brzo nabavljam a cijenjeni procesor je AMD Athlon 64 3000+,Frequency : 1800 MHz - (current : 1809.27 MHz).
Definitivno jos rama uzmi. Nemoj na njima stedjeti :D . Inace za ovu igru sta god da uzmes premalo je. :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao la50
Procitaj koja je preporucena konfiguracija i onda to sve nabavi ali duplo jace, mozda onda uspijes normalno igrati. :D
Athlon 3000+ (bio ponosni vlasnik do pred pol godine) je jednojezgrenjak, ne? E pa onda, bojim se, ništa od toga. :(
Ako budeš mijenjao proca, morat ćeš vjerojatno i matičnu ako je socket 754 ili 939.
Ma decko je samo bio sarkastican, kaj ne? :? :D
O može, može. Na frendovom kompu sam ga pokrenuo bez problema na oko 20 FPSa. Sasvim dovoljno. Koristio sam 1.0.3. patch, i ništa drugo nisam tweakao.
Doduše nije bilo zvuka ali to nema veze s tim :oops:
Da, izgleda da bi mogao. Koliko dobro, ne znam. Ruku na srce, grafička kartica je malo stara, ali mislim da možeš pokrenuti svakako.
Bilo je riječi o tome da GTA4 puno traži od procesora, pa malo štuca na AMDovima, pogotovo na ne tako zvjerskim poput 5200+, ali pošto dotični prijatelj ima taj isti procesor (ja također), a njemu leti, izgleda da nema problema. Probaj pa javi.
Treba provjeriti nudi li trgovina kakvo jamstvo koje osigurava povrat novca u slučaju da se predomisliš. Ako nađeš GTA4 u jednoj takvoj, kupuj.
Ili popij martini.
Prvo popij martini, ako ti dobro sjedne onda kupi rakiju. :D
Nemojte mi se tu nadopijat da nebi zavrsili u kanalu na hlađenju.
Ta tvoja konfa je dosta dobra i morala bi moci tjerati tu igru. Minimalna grafa je X1900 a tvoja je generaciju novija. A sto ima 256vRam to nije bas sjajno ali moze proc. Moja 8600GT sa 256vRAM je u prosloj konfi, prije nego sam ju kupio, tjerala GTA4. Proc je dovoljno jak iako nevoli bas GTA4. RAMa imas dovoljno.
St se mene tice ja bi sa takvom konfom odmah kupio igru i uzivo :roll:
Ljubav na prvi pogled...
http://www.imagesforme.com/out.php/t529738_GTAIV.JPG
Evo uspio sam vam uslikati grad prije nego mi se proc ugrijao nakon pola sata igranja.
Izgeda da cu morati cekati navecer da pocnem opet malo igrati. Procesor mi se zagrijao na 70 C. Ove vrucine su gadne za kompjuter.
ma slika je :oops:
I auti se cak vide na vecoj udaljenosti vec sto smo navikli u proslim nastavcima.
Jucer nakon dvosatnog igranja GTA 4 ugasio mi se komp.Otisao sam opipat graficku i posteno sam se opekao.Cudim se da se nije rastopila.
Ja sam već odavno prestao igrat
Naisao sam na dobar wall, ali bi trebalo maknuti crne rubove i uvecati ga.
http://www.imagesforme.com/out.php/t...ThefAutoIV.jpg
heh. Zakon SS. Samo cesko ces to pretvorit u wallper jer su rubovi preveliki.
Ova je igra sa 1.0.0.3 patchom majka ...preporodio sam se :D .