jel da?
sad sam igro game uzeli su lunu, tinkera, pudgea, miranu i brooda i znaš šta smo im mogli? niš, jebeno niš,.. a likovi nisu znali kripa last hitat a ne neš drugo...
Printable View
jel da?
sad sam igro game uzeli su lunu, tinkera, pudgea, miranu i brooda i znaš šta smo im mogli? niš, jebeno niš,.. a likovi nisu znali kripa last hitat a ne neš drugo...
Zato nemoj igrati -ap!
a stim ste vi igrali? lunu je prelagano napocetku ubiti ima na lvl 10 600 hp-a mozda 700, pudge je svoja prica ali u late gamu ako ga niste nafeedali nije ga uopce tesko ubiti, tinker pocetak own i ako se nafeeda nezaustavljiv je ako ima skilla a ako ne onda je prosjecan hero kojeg bilo koji mid game hero smlavi u 10 udaraca, mirana je prosjecan heroj mozda vas je pwnala jer se niste micali puno i svaki arrow vas je pogodio, broodu su oslabili ulti i sa bilo kojim stunom mu mozes pobjeci a i nije bas tako jaka
ja sam randomo vipa... bio sa axeom u čaneu na brooda i lunu u početku nam niš nisu mogli, onda axea dcnntalo i gg, rejpali me kak su htjeli...
koliko ti dugo igras?= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
nebi se slozio da se nista nije promjenilo, dosta toga je drugcije nego je prije bilo... nesto je bolje, nesto losije...
a sta je toliko kompliciralo igru?
jebes ti to, neki dan sam igrao jebote i Roshana sam sam ubio nije mi skinuo ni 300hpa, mislim koji kurac lol, prije je bilo potrebno 3 heroja da ga se ubije ono, fakat je bio mrcina, sad je slabiji od ancient creepova lol...
morta ursa i sl. heroji ga soliraju na 8.,9. lvlu neki i ranije...
[quote=Systematic Rewerse]koliko ti dugo igras?= Citat =:
Izvorno postao "Anarion.Umarth":13r2si6a
nebi se slozio da se nista nije promjenilo, dosta toga je drugcije nego je prije bilo... nesto je bolje, nesto losije...
[/quote:13r2si6a]
igran 2 godine
ma neke su se stvari prominile, al ništa posebno, još uvik možeš ownat s istin herojima i itemima
novi itemi nisu balans prominili, a bome niti heroji
Najranije sto sam ga ja je ursa lv4= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
No uglavnom, da jako je oslabljen. Sjecam se kako je reko Sys trebalo min 3 heroja, a obicno bi se nakon rosha spawnao onaj snjegovic il sta vec koj je bio jos ludji. To su bila vremena ... no onda se i Aegis mogo kupit tak da ...
y... tog se sječam kad sam prvi put igro dotu, piše aegis, 1000g al ga nisam mogo kupit makar sam imo dovoljno para :(
al zato su sad i aegis khm oslabili... al to se i o glavu može odbit jer te reviva na mjestu ne u bazu
roshana su ojacali! onaj njegov random bash moze sjebati ursu! ja sam ga ubio tek na lvl 11 onak sa vlads pt i vanguardom i ostalo 100hp-a, a prije sam lvl 6 samo vlads :S . sada trebaju 3 lvl 11 heroja stim da jedan treba biti tank na roshanu a ovi ga smao lupat
ursa ga vise nemoze solat tak brzo osim ak nema gro srece pa ga ovaj ne basha jer nakon 2 basha makne se onaj fury swips i onda nema imba dmga
i dota se u 2g gro promjenila i nemos s istim itemima vise ownat ko i prije
samo je jedna stvar konstanta
troll je imba
nikako da ga nerfaju
sa 2 bashera i lifestealon ubije 2 heroja koji imaju jednako skupe iteme bez problema
true, bas igram malo da vidim, totalno se promjenilo= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
a roshan je double zero
roshan je jaci sad jer se razbahatio jer onak nakon sto ga ubijes i uzmes aegisi ako ne umres u roku od 10min bagra ti ga uzme cccc
A sjecam se kad su prebacili revive tako da te ne revive u bazi nego na licu mjesta i ja to nisam znao, i cekam da me stvori u bazi i nakraju skuzim da me stvorilo tamo gdje sam i umro, a oko mene 3 protivnicka heroja xD
to se i men prvi put dogodilo :(
pff jučer me frend opet navuko na dotu, owno sam njega 1v1, danas sam igro 6 gameova zaredom, prejebeno :D
imo quanti s traxom, silovo linu s lanayom na midu, ubio axea s techijem... :D
sad se čudim kak sam ju uopče uspio obrisat :D
rofl to treba viditi :) inace jesi kada sa visageom pwnao sladara i voida u lineu?
ne jer nikad nisam vidio voida i slardara u lanu
np...= Citat =:
Izvorno postao KI KI
ali kako avg kaze x)
ni ja :(= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
ja i frend bili sladar i void i prosli gore :( i pwnani bili :(
[quote=Systematic Rewerse]np...= Citat =:
Izvorno postao "KI KI":19qkd00t
ali kako avg kaze x)[/quote:19qkd00t]
1 sam igro visagea :D
nisam ljubitelj batmana :p inače rjetko i vidim da ga neko igra, al kad igra lik il puno suxa il puno owna...
visage je jeben...
da :) pogotovo zbog njegove druge napocetku :) heal + dmg kaj ces bolje i treca mu je jebena a prva odlicna :) ni lycan te nemre uloviti :)
ja sam njub pa neznam sta je dota
sta je dota :scared:
neznaš ni šta je njub pa se tako nazivaš...
njub ili n00b je onaj ko se ne kuži u igre i nezna ih dobro igrat
skoro... šta je loše u tom ak neko nezna igrat, naučit će, men najbolje kad neznam neš igrat...
ne onaj koji se ne kuzi i koji nezna je Newbi a n00b je onaj koji pokusava nauciti i uci i igrati i sve ali i dalje suxa
ili ne....
newb je pocetnik koji pokusava nauciti islo mu to ili ne
n00b je tip koji misli da ima svo znanje svijeta u nekoj igri i tvrdi da je najbolji, a ustvari saxa.
nope
newbie=pocetnik
n00b=1337 ime za newbie ili kako bi neki rekli pogrdno nacin da se kaze newbie procitah davno to
bas je pogrdno~~
mrzim 1337
mislim ono,
n00b (na sta sad ova rijec lici) :S
Ovo je tocna definicija.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Ali da se nadovezem na AVGa, mnogi koriste i rijec n00b pogrdno za newbija (a ti koji je tako koriste su u stvari n00bovi), a u stvari se n00b i newb razlikuju drasticno (pogledaj quote ^^)
mislim ja znam igrat
al neznam igrat tu DotA
(skužio sam da je to Defenders of the Ancient (bar tako piše na netu))
Defense of the Ancients
Pa ak si tek poceo igrat dotu onda znaci da si newb a nikako n00b.
Uglavnom, samo pitaj ak te nes zanima
nisam ni počeo= Citat =:
Izvorno postao Teon
jel se to igra samo multi ili multi i singl
jel se zove samo defense of the ancients
ili još nešto
Uglavnom samo multi, no imas i neke AI mape pa mozes singl
Zove se samo Defense of the Ancients (kolko ja znam)
znači moram kupit orginal= Citat =:
Izvorno postao Teon
kolko dođe
O lol, DotA ti je mapa za Warcraft 3: The Frozen Throne
A Warcraft 3 je 120kn (tak negdje) a expanzija takodjer, znaci oko 240kn za oboje (zadnji put kad sam gledo, mozda je jeftinije sad)