Ako mi neko moze iskopati ime uvodne pjesme iz Elfen Lieda bio bih veoma zahvalan.
Printable View
Ako mi neko moze iskopati ime uvodne pjesme iz Elfen Lieda bio bih veoma zahvalan.
LiliumSmožda?= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Baš super tema, ako netko slučajno zna za neki link sa livesetovima od australskog dj-a Will E Tell-a bio bih životno zahvalan, od njega preko googla ništa nemogu nać nevjerojatno a istraživo sam danima.
i neces ni dobiti linkove ^^
@m777 ah mislio sam da ima direktan naziv al eto nabavio sam soundtrack :pray:
ime pjesme je Kumiko Noma - Lilium
ako mi ko moze dat desetak techno pjesama , onako 'laganih'
kao sta je naprimjer ova uzFVz-OF6ucSili ova
K2ohny1WY2s
:pray: :)
hvala
Naime trebam jednu pjesmu ide ovako nekako : is the control with us ,lets roll , do we control ,can we control ,cuz where we go through ur gonna fall . lets roll. Bila je u cod2 dSLASH frag movieu... Pa ako netko zna...
zvuci kao ova
BlZ8r6bPbok
Hyper - We Control
ta od hyper je soundtrack u most wantedu
znam, ali rijeci su iste, mozda je to bila neka cover verzija (nisam gledao cod2 dSLASH frag movie)
mjuza iz NFS most wanteda je baš fora= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
To je TA CAREEEEEEEE e ISUSE LJUBIM TE!!!!! Ne isusa nego Tebe CAR SI!!!!!!!!!! trazim pun k.. tu pjesmu. Tnx.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
samo upises u gugl rijeci (ali gramaticki ispravno) neka sa prve stranice bi trebala biti ta
Zna tko ime pjesme i izvođača?= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
ako imas neki link pomoglo bi, ovako tesko da ce se iko sjetit :roll:
[quote=The Great Duck]Zna tko ime pjesme i izvođača?[/quote:1p55fknw]= Citat =:
Izvorno postao "The Great Duck":1p55fknw
Mozda Scatman?
Pogledaj prošlu stranicu,već je bio Scatman,i ne,to nije on,pjesma je rock.Ali svejedno hvala na linku.
Probaj otići na hrt forum i tamo pitaj koja je to pjesma!
bpV5InLw52US da nije ova?
Ta je.Hvala.
recite mi bar 10 naj pjesama ovih grupa:
-limp bizkit
-metallica
-iron maiden
-soilwork
-pantera
-judas priest
napravio sam temu u ovom forumu al cu isto ovdje stavit
Odi na wikipediu i potraži taj bend (npr. metallica) i scroll-aj dok nenađe singles! To su ti kao najpoznatije i najbolje, iako nemoraju biti, jer je poznato da se o ukusima ne raspravlja!
Tražim pjesmu koja se pustila u filmu Svemogući Evan. Kad se lik oblačio u odijelo dok je imao bradu i dugu kosu. Mislim da je ZZ Top al nemam pojma kako se zove pjesma. Anyone?
treba mi pjesma "Creatures of the night", ne znam ko pjeva to, cini mi se da je zenski glas :)
Sharp Dressed Man možda?= Citat =:
Izvorno postao C.A.B.A.L.
Postoji Kissova pjesmaSpod tim nazivom. Možda to?= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
nije to, to sam i ja nasao. mislim da ovo zenska neka pjeva, jako poznata pjesma
metallica - am i evil, mercyful fate, blitzkrieg, the prince, helpless, last caress, sabbra cadabra, killing time, enter sandman, fade to black, ronnie, the unforgiven 2, king nothing, bad seed, creeping death, cure, prince charming, better than you, attitude, wasting your hate.= Citat =:
Izvorno postao fireblade_002
iron maiden - the number of the beast, 2 minutes to midnight, the clairvoyant, bring me your daughter... to the slaughter, aces high, the trooper, run to the hills, fear of the dark, evil that men do, iron maiden, prowler, phantom of the opera, running free, remember tomorrow, wratchild.
pantera - mouth for war, cowboys from hell, cemetary gates, domination, electric funeral, planet caravan.
judas priest - living after midnight, devil's child, breaking the law, tyrant.
osim gledanja singlova, što je dobra ideja, možeš da nabaviš best of, ili da odeš (prvo sam ladno napisao odigraš, umesto odeš... verovatno mi podsvest poručuje da treba da se kladim... ali sad nema utakmica, ne znam šta oće... glupa je) na last.fm stranicu benda, pa vidiš koje su pesme najslušanije.
nazalost nije. zahvaljujem na trudu :pray:= Citat =:
Izvorno postao m777
wtf je metalika smoke on the water? ono što su svirali uživo pola minuta? sad sam nabavio uživo are you gonna go my way - lenny kravitz, dobro zvuči..
To je ta. :pray: Hvala= Citat =:
Izvorno postao m777
oko mene kurve i đankoze
prave frku i ljute nervoze
oko mene sve sami smradovi
oko mene sela i gradovi
oko mene pederi ubice
i topovi teške haubice
gospode gde li ih pronalaze
onoliku đubrad i mamlaze
oko mene mračne pijandure :gitara:
Kak se zove ta pjesma i ko ju izvodi???
Oko mene - Riblja Corba
thx
treba mi par pjesama sa dobrim basom(al samo bas 9 za pozadinu i miksanje u virtual dju
Zna netko neki dobar škotski bend, metal, po mogućnosti da koriste gajde :D
Poslusaj In Extremo - Liam , nije skotski al je gg.
tražim jednu pjesmu koje nema NIGDJE :(
steve angello-yeah (bez s. ingrossa)
ako netko ima nek se javi :cry:
Youtube?
ima samo sa s. ingrossom na jutjubu :(
In Extremo mi zvuči čudno, glazba je dobra ali tekst i način na koji ga pjevaju je skroz sjeban, ali hvala ipak