da, al ga ne možeš nabavit nikako drugačije osim varanjem
Printable View
da, al ga ne možeš nabavit nikako drugačije osim varanjem
Da, a bilo bi fakat glupo koristiti takav čit, čitava igra bi se pretvorila u One Shot Kill :(
Možda bum sa sljedećim likom razvijao Energy oružja, jel valjaju?SSada sam dobrica sa small guns, a sljedeći puta idem maximalno zao lik sa energy oružjima 8)
To care. :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ja sam kroz čitavu igru koristio onaj neki Wasterland Legend (prilično patetičan koliko sam shvatio) armor i nisam imao problema. Sva su ti oružja više manje dobra, a F3 je još lakši po tom pitanju jer možeš energy oružja naći jako rano tako da ti je ono, stvarno tvoj slobodni izbor s kojima ćeš se razvijati.
Da, dosta je lagano, da sam znao da je tako lagano, nebih igrao na Normal :D Sljedeći put pucam na najveću težinu, ono iznad Hard težine.
Cek, si ti presao igru Bartuc? Da znam jel smijem pričati slobodno :)
Inače što se same težine igre tiče, jako lagano, iako sam stavio na normal kao i u svakoj igri, prelako je, mozda su me u cjeloj igri ubili 3 puta. Šteta, ima puno načina da se igra ne direktno otežava (kao što većina proizvođača radi) s overpoweringom nepriatelja, nego kroz same situacije i strateške stvarčice i prilagođavanje AI-a okolini.
Umro sam dva puta u igri. Prvi put u Minefieldu, snajper je detonirao auto kraj mene pa mi je mina u facu uletjela. Drugi put od onog tipa koji detonira atomsko minsko polje u onoj uličici. Zaista strahovito lagana igra. Ajd, bar se može usred igre mijenjat težina.
umro dva puta, prvi put kad sam na 2. levelu naletio na super mutant behemoth-a, a drugi puta puco iz fat man-a a imo manje od pola hp-a i nisam znao koliko mu je impact zone pa sam sam sebe ubio,
Yup, nikada nisam ono, poginuo kako spada (od neprijatelja) nego uvijek na neku glupu foru (neka.... 3-4 puta mislim).= Citat =:
Izvorno postao The Boz
@ReiKo, kakvi prešao, tek sam 1/4 ili 1/5 mape istražio, a igram valjda 25+ sati :pray:
upravo igrao fallout i naišao na deathclaw-a, prišuljo m se, ssprašio 2 metka u facu i odma crko, a ja mislio da će ga bit problem ubit :(
stvarno je igra prelgana na normal težini
Ajmo, 200 g badema + 300g posnog sira i da si u jedan dan gotov :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ja sam uvijek sneaky lik, tako da nikad ne koristim armore, čak ni u Oblivionu/Morrowindu.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
U Fallout 3 cijelu igru već furam onu jaknu od Tunnel Snakesa koju ti da onaj Butch(ili kako se već zove) iz vaulta 101. :P
bartuc, covjece, daj prestani izbjegavat lokacije jer se bojiš da imaju veze s MQ. :D
kao prvo, ako ces bjezat u igri cim vidis super mutanta bolje ti je da nisi ni izašao iz Vaulta, a drugo, ako ti netko i spomene tatu ti se mozes jednostavno okrenut i otici.
@Cropir, ma pobio sam ja već jedno 30-ak mutanata, možda i više. Nego je problem u tome što sam već 1 dio Main Questa popušio pošto sam pre rano otkrio onaj Vault sa Tranquility Lane questom :-x Zbog toga mi se prebrisao quest da odem do radijske postaje te se umjesto njega aktivirao ovaj quest :cry:
Baš iz toga razloga izbjegavam maximalno MQ put.
Lakše ti je otkrit lokaciju svih lokacija na mapi tako da zmeš perk Explorer
WTF su sove slike
http://fallout.bethsoft.com/eng/art/fal ... hots1.html
i jel tko skinuo GECK?
Operejšn Enkoriđ.
alaska n ol det rep krep
kad izlazi?
btw kako dospijeti u downotown? nemogu ući, neke ruševine su uokolo
moraš ić podzemnom željeznicu tj kroz metro
ahaa znači tako, a podzemna puna onih mutavih ghoula :) idem se naoružat pa idemo
Riješi Tenpenny quest tako da pomogneš Ghoulovima i više nikada nećeš imati problema sa njima. Dobiti ćeš cool unikatan predmet sa vrlo vrlo korisnim svojstvima 8)
šta trebam otići do tenpennya za taj quest? bio sam u tenpenny toweru oni se žele riješit ghoulova
kak nebres uci u underworld? ljepa velika vrata su u muzeum of history...
a tenpenny nema veze s underworld-om, nego s malom skupinom ghoul-a u obliznjoj podzemnoj...
= Citat =:
Izvorno postao Sterpo
Da, taj quest riješi. Ako pomogneš Ghoulovima na bilo koji od 2 moguća načina, dobiti ćeš taj item, a ako ih odlučiš poklati za zlu stranu, onda pretraži truplo od onog Roy Ghoula.
To obavezno riješi pošto dobiješ po meni jedan od najkorisnijih itema :P
gdje je moguće naći companione? Znam za onog Jericha u Megatonu, a jel ima drugih?
PS: Treba mi neki za good karmu
u BoS Citadel jedna ženska i jedan supermutant u Vault 87.
Hmm ... zanimljivo.
Moja sestra je pocela Fallouta, i naravno kreirala zenskog lika. I cujte ovo, ocito Bethesda nije uzela u obzir zene jer naime kad je moja sestra isla napunit HP na skoljki prilikom same radnje pisanja culo se otkopcavanje slica i pisanje stojecki kao sto to muskarci rade :shock:
E crko sam od smijeha :rotfl:
Zatim u dosta razgovora u pocetku igre (u Vaultu) su razgovori kao da se obracaju decku a ne curi. Doduse u engleskom je vecina toga univerzalno no nekako nisam steko dojam kao da su namijenili igranje Fallouta sa zenskim likom. Al zato Black Widow perk owna ! :pray:
Evo da updateam situaciju.
Sada sam 18. level, istražio sam nešto manje od pola mape i iza sebe imam preko 30 sati gaminga :pray: Igra je ogromna, ali fakat ogromna. U tih 30 sati igranja, rušila mi se samo 2 puta što je fenomenalno.
Skillovi su mi ovakvi :P
Small Guns - 100
Sneak - 100
Science - 100
Lockpick - 100
Repair - 100
Speech - 92
Energy Weapons - 69
Iz ovoga gore se vidi da možeš stvarno u tih 20 levela napraviti brutalnog lika. 2x pređeš igru čisto da vidiš dobru vs. lošu stranu. Komotno u ta 2 prelaska kombiniraš Small & Energy vs. Small & Big guns komboe.Tako da iskoristiš igru gotovo u punom potencijalu.
Samo me vražji Bobbleheadsi muče, tek 4 komada imam :( Ali sam zato pročitao cca 40 knjiga, x2, dojde na 80 skill pointova 8) Kao da sam dobio extra 4 levela :P
PS: Jel ima kakvih Frakcija u igri kojima se možeš pridružiti?SSreo sam Rangere, BoS, BoS Outcaste, ..., i nigdje se nemreš učlaniti :cry:
hehe završio sam taj quest, dobio vrlo koristan item :) ona maska= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
žao mi je onih ljudi u tenpenny toweru, al jebiga :)
Mogel si to na miran način riješiti :D Sve se razgovorm da riješiti :P
lol, kasno je sad...
šta da sam išao razgovorom nagovorio bi onog starkelju da se mrtvaci usele kod njega?
Da. Stari ti kaže da moraš nagovoriti nekoliko elitnih stanovnika njegovog tornja. Neki pristanu, a za neke moraš imati visok Speech skill tako da im možeš zaprijetiti kako spada :D
baš ću to probati, ipak je tenpenny tower jedan od najciviliziranijih mjesta u falloutu :D
Isto mi je malo čudan taj tower. Sve oko njega pustoš, a on stoji miran bez ogrebotine na sebi. Talk about WTF!
A sta kod da napravis, osim ak ne pobijes Ghoulove los je ishod i za Tenpennya i za stanovnike njegovog Towera.
Ja sam rijesio skroz mirnim putem i predobro je, oni se usele a ljudi misteriozno nestanu nakon nekog vremena :D
Nego, susreo sam nedavno Super Mutante, e sramota za cijeli Fallout. Dok sam u prvom Falloutu ih susreo bio sam samljeven u sekundi i trebalo je dost vremena da ih ubijem. A ovdje jedan sneak shot i mutant pada, prejadni su :(
zato šta ih ima toliko pa da su kao u F1 i 2 bili bi imba.
Luda stvar mi se desila malo prije :D 3x koljem iz VATS-a i 3x za redom mi je došao Mysterious Stranger :pray: Talk about luck :D
šta je taj mysterious stranger?
btw nikako da nađem faking izlaz iz podzemne u downtown lol
To ti je perk koj mozes dobit ak imas dovoljno velik Luck (mislim 6) u kojem kad gadjas nekog s V.A.T.S. moze ti doc taj Mysterious stranger sa svojim imba Magnum i opalit extra metak u tvoju metu kao pomoc. Po meni je to neka vrsta kritikalke.