Ja sam poslikao osobnu sa obje strane i poslao. Sad cekam odgovor. Karticu cu ic sutra vidjet koja se kurcina desava.
Da li je moguce da je greska sto sam unjeo prezime bez palatala a na kartici je sa palatalima?
Printable View
Ja sam poslikao osobnu sa obje strane i poslao. Sad cekam odgovor. Karticu cu ic sutra vidjet koja se kurcina desava.
Da li je moguce da je greska sto sam unjeo prezime bez palatala a na kartici je sa palatalima?
nije sigurno do palatala, jer neke stranice ih uopce ne registriraju pa se samo mozes zajebat sa upisivanjem palatala
Interesira me, jesi li ti uopce procitao sta ovdje pise? :)= Citat =:
Izvorno postao Carp
Si siguran da tvoja banka omogućava plaćanje preko PayPala?= Citat =:
Izvorno postao Carp
Ako ti je došla poštom, možda je moraš aktivirati prije nego proradi. Odi u banku i pitaj ak nije niš od ovog.
Evo sad je magicno proradilo...
komarci ne zele da me bodu
trebam li se zabrinuti za krvnu sliku posto sam cuo da kao fol navodno ne idu na nezdravu krv
jer kod mene u sobi budu dva komarca i u opce me ne dozivljavaju, niti jedan jedini ubod nemam, ne zalim se, ali mi je cudno. i onda kada netko od clanova moje obitelji ude u moju sobu na 2 min komarci ih napadaju pomahnitalo. ne kuzim u cemu je stos, bez sale :/
Operi se.
svaki dan more-tus-more-tus :)
Onda suprotno. Nemoj se prat.
E, al zasto bi uopce htio da te ti leteci kurcevi bodu? :(
naravno da ne bi htio, ali sam cuo da kao ne idu na losu krv, tipa manjak zeljeza i te pizdarije i najvise idu na zdravu krv. sad jel to istina ili ne ne znam sta vi mislite o tome
Imao sam anemiju, boli su me, sad imam odlične nalaze i ne bodu me. Ko da je bitno, brat mi je nešto deblji pa njega napadaju, valjda im je sočniji, štajaznam.
moj mali brat je isto deblji, spavamo u istoj, on se probudi s deset uboda a ja s nula :/
a moja stara je mrsava skoro anoreksicna i stalno je bodu -.-
ne znam u cemu je stos
ima dobru krv
Zašto se kod kuće lakše nazujit/napit nego vani?
Kad sam kod kuće osjetim (ni blizu pijan xD al' ipak, drugačije sam raspoložen i tak to, ne mogu baš objasnit) čim popijem 0.5l piva, a kad sam recimo vani mi treba puno više (ne pijem vani pivo tak da ne znam kolko ga mogu popit, al' sigurno PUNO više od 0.5l).
Pitao sam par prijatelja i s njima je isto. Jel' netko iskusio ovaj "fenomen"?
možda vani stojiš dok piješ, a doma sjediš? al i meni je nekako čudnije pit doma, za napit ne znam, nikad se nisam napio doma
Dakle, frajer se oće tuć samnom, očito traži batine i ja ga još praktički ignoriram jer mi se neda petljat u ta sranja više, i sad svaki dan dolazi tu u naše mjesto s nekom ekipicom, glumi neku facu i to i sad mi više fkt ide na prozor. Nemam se neke volje baš potuć a opet je već iritantan i prepotentan frajer. I to sve pazite sad zbog LoL-a. Kaj bi vi napravili?
Ubio bi se. Očito živim u mrtvoj vukojebini ako je neko spreman se tuć oko LoLa.
Ajd da je neka bolja igra... Al LoL?
@loo: Nisam sigurna, al' pretpostavljam da ti vani mozak percepira puno više stvari odjednom tako da nisi skroz opušten i više si u "alert modu"
@p0ky: Oh silly kids. Ignoriraj ga i dalje?
ubio boga u njemu lol= Citat =:
Izvorno postao p0ky12
pogotovo ako je jebeni bugarin ili poljak ili rus
Ne bih nikad očekivao da je neki mmo gejmer tough guy.
Ali ono, šta da ti kažem, ako ga pribiješ (uzmimo da možeš), upasti ćeš u gadna sranja, on će se tebi se ekipom osvetiti, pa ti njemu, i tako ukrug i ništa neće dobro proizaći. Ne znam zbog čega je svađa i kako stojiš s ponosom, ali kako hoćeš.
Mog rođaka su napala dvojica jer je parkirao na svoje mjesto ispred zgrade i razišli su se nakon što su ljudi zvali policiju. Sad, svi su pretrpili lakše ozljede (moj rođak trenira, iako tek kratko, mua thai pa je zato uspio izdržati protiv dvojice), nikoga nije pretuklo. Ja sam mu savjetovao da se ostavi toga kad je već "sretno" završilo, neka je nepravedno, ali ovako je bar završilo. Ali eto, on sad sa svojom ekipom traži njih po kvartu i tko zna kakva će sranja od toga nastati.
Also, pitaš na forumu punom badassova :)
Ne mogu vjerovati da sam napisao ozbiljan post.
Pa očito je, posvađali su se oko toga tko igra boljeg heroja. Ozbiljne stvari.
HAHAH zapravo je spao na to zbog yo mama joke, i to ne klasičnoga nego je dobio ono šta je tražio, a i baš se i meni čini da će ići samo ukrug ako se potučemo i tako a i to je bilo prije dva mjeseca i vidi me prije dva dana i počne izigravati heroja, stvarno mi je jadan i smiješan u isto vrijeme.
Što ćeš onda?
pokusaj ga i dalje ignorirati i zaobilaziti frku
ako te full zajebava i kurci se, pogotovo ako te fizicki lupa i dira konstantno, dijeli ti cepe bez razloga ili te svako malo mlatne, pogotovo ako ide na tebe samog s ekipom, ja bi uzeo grotu kamena u ruke i glumio ludaka, kamen u glavu s leda, potres mozga mu ne gine, uz malo srece fraktura lubanje i intezivna, mozda padne i u komu tko zna, da dokazes da si budala koja je spremna na sve, i da pokazes da si lud za ludnice i ludacke kosulje, a s budalama nitko posla ne zeli imati pa tako ni oni. cim padne krv njihovog frenda ostali ce se usrati i ici da mu pomognu, ako im je cilj pretuci te, kloniti ce te se ako pokazes da je tebi cilj ubiti makar pickasto s leda, a ne pretuci, jer nikome nije cilj ubiti. a vjeruj mi ti koji dobiju kamenom po glavi pa nose titanske plocice na lubanji se nauce pameti i vise ne budu velike face niti traze bilo kakve frke jer im postane jasno da ce kad tad naletiti na nekog ludaka ili da netko moze dofurati frenda ludaka. ako dode do suda, bila je samoobrana, ti si bio jedan a njih deset
ako se potuces s njim, nemoj prvi zapoceti fizicki, i to bi vjerojatno bila tuca 1 na 1 iz njegove ekipe se nitko ne bi usudio umjesati se kako to obicno biva
u ostalom ako je to tvoj kvart, skupi huligane iz njega (mislim tako ti ide u mom kvartu), neka svatko uzme palicu lanac ili komad drveta i samo se zaletite na njih iz cista mira, udrite po nogama i tijelu, i vise se nece usuditi doci u vas kvart.
kod nas je obicaj ako cigici nekoga diraju, jednostavno kaze budite tu jos 10 min, samo da obavim telefonski poziv, nazoves 2-3 frenda ludaka u nasem kvartu, oni za sobom jos povuku kojeg, koji su sretni kada vide cigice da im glave podrobe. obicno cigici odmah uteknu, ako ne kada vide da dolaze tri obrijana kretena od sto kila s necim u gacama bjeze odmah, i onda na miru pijes pivu i smijes se
Moram priznat da sam do prije par dana pizdio na svaki engardianov post kolko je glup, al' napokon sam shvatio da je samo troll. Svejedno bi htio da ga netko bana.
All time: League of Legends 542 hours= Citat =:
Izvorno postao p0ky12
Spljuskaj ga. Do te mjere da zaplače :D
To sigurno ne bude nikome tužakal.
Tko mi je odavdje replyao na comment na imguru? Nemrem skužit. :)
Riješio situaciju diplomatski s likom i reko da će me ostaviti na miru, ako ne morat će si prebrojavat rebra poslije jer je jedva sposoban normalno razgovarati bez poguravanja i tih gluposti.
Tko se od toga ne bi usrao u gaće? Ja znam da ja bi.
Tuga, jebemvas.
faggot
Jel ti potpis o šupku tvom, kralju? :fof:
:pray:= Citat =:
Izvorno postao p0ky12
uzeo bi nocturnea i pobjedio ga i njegovu ekipu.
gg
odlicno je ovo, ni malo znoja na majci kolko god vruce bilo... fala= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
moze se rec
Da li je nekome ovdje ikad PayPal account bio limitiran?
U vidu?
U vidu da im moras poslat dokaz o adresi i sliku. Jer nemogu nista slat s paypala, mogo samo primit novce.