-
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Ubio sam 2 diva, sljedeći je mamut na redu :D Treba mi njegov skalp za quest. I da, ubio sam prvog zmaja i dobio prvi shout, sex.
Količina epike u ovoj igri je nevjerojatna, znam da sam još na početku, ali za sada mi se zbilja sviđa :pray:
Thumbovi, klik ako tko želi vidjeti u FullHD...
http://i.imgur.com/0jCdJl.jpgShttp://i.imgur.com/NTtI6l.jpg
http://i.imgur.com/Hh3HJl.jpgShttp://i.imgur.com/GFugYl.jpg
-
lako sa lukom i strijelom, ajd ga ti ubi one hand axom xD :P
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Jel itko diže staminu na levelup-u? :D
Tu i tamo. Diže ti carrying capacity, pa je korisna.
-
Bow se ne računa. Ja sam se jednom divu približio da ga nešta pitam i on me one shotovo svojom ogromnom palicom.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
lako sa lukom i strijelom, ajd ga ti ubi one hand axom xD :P
Ah, klasa mi je takva da mi je luk i strijela primarno, a melee sekundardno :P
@Outmind, skužio sam da za archery uopće ne treba stamina, jedino da možeš dulje sprintati i pobjeći likovima :D Ali sve jedno sam utuko 2-3 levela u nju. Brijem da ću je dopeljati do 150, a sve ostalo u Health... u manu ništa pošto mi ne treba.
-
Možda se naljutio jer sam mu ukrao mamutov sir.
-
Još da te ubije, da padneš na tlo, i gotovo. Ali neee, lik te zavitla jedno 50 metara u zrak, i tek se onda strmoglaviš u smrt.
-
Sad sam level 13 i imam dwarven armor i seksi konja. Razbit ću mu pičku.
-
ja kad vidim te giante sam obilazim ili ako me opaze bjezim..ionak samo archery imaju sanse protiv njih :S
EDIT: stalno razmisljam da se prebacim na archery al mi nekak zao ne imat destruction magiju u jednoj ruci i axe u drugoj :(
-
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Bow se ne računa. Ja sam se jednom divu približio da ga nešta pitam i on me one shotovo svojom ogromnom palicom.
hahahah, isto se dogodilo i meni upravo :D
-
Ima i prijateljskih divova u igri, ali ih još nisam uspio nać.
-
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Ima i prijateljskih divova u igri, ali ih još nisam uspio nać.
ima i i zmajeva koji ne lete :D
-
Krenija i ja u avanturu. S gušterom igram jer baca na humanoidnog zmaja, zasad bildam bow, pokušavam craftati šta više i tražim neku slow magiju da s lakocom skidam gamad iz daljine. U slobodno vrime ronim i vatam losose.
-
thats the spirit! ja skacem i lovim krijesnice xD
btw jel moguce stavit kukce u teglicu? vidio sam jednu teglicu sa leptirom, pa sam si konto da se to mozda moze i napravit :O
-
E da Bardovi su nešta najbolje ikad.
-
-
Morrowind mi nekad zna zatrzat.
Yup, izašo Skyrim.
-
kolko zanimljivih frakcija za joinanje uh,stormcloacks,the circle,silver hand....
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Jel imaš problema sa manom ili je uvijek ima dovoljno?
Ja sam probao klati sa spark i onim flame koji radi damage per second i uvijek potrošim svu manu prije nego bilo tko krepa, tak da mi djeluje beskorisno. Za jednog lika moram popiti barem 1 mana potion!?
EDIT:
@Feanor
Jel na kreaciju lika imao utjecaj Vampire Redemption? :D Ili se to krčmar zove Wilhelm :(
Krčmar :-(
-
Oću neki mod u kojem mogu zaprositi Lynly Star-Sung :D
-
Kaj se tiče onih modifikacija, igra ide ko i prije, nema mi razlike, a ljepše izgleda. Idem tek sad igrat, jutro otišlo na pizdarije :(
-
A kako meni. Cijelo popodne na poslu. Eh i da, meni je steam normalno prepoznao i instalirao igru...
-
= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
Uđeš u Steam folder pa onda Steamapps/common/, i tamo ćeš naći Skyrim.
Kad napraviš sve tweakove (shadow, water, LOD, i POV), javi koliki je FPS drop, pretty please...
Jel znaš kakav program da je bolji od Frapsa, pošto on uzima 10 FPS-a.
Btw. Napokon sam ubio prvg zmaja. Koja je to žestoka borba bila. :pray: Jedva sam preživio čak i uz svu onu silnu pomoć. Sredi me sa jednim vatrenim dahom, a ja sam bio oboružan samo sa sparkom i longswordom. Sad odoh tražiti jaču lightning magiju, nadam se da u Whiterunu imaju nekoga tko prodaje knjige za magije.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
Uđeš u Steam folder pa onda Steamapps/common/, i tamo ćeš naći Skyrim.
Kad napraviš sve tweakove (shadow, water, LOD, i POV), javi koliki je FPS drop, pretty please...
Jel znaš kakav program da je bolji od Frapsa, pošto on uzima 10 FPS-a.
Btw. Napokon sam ubio prvg zmaja. Koja je to žestoka borba bila. :pray: Jedva sam preživio čak i uz svu onu silnu pomoć. Sredi me sa jednim vatrenim dahom, a ja sam bio oboružan samo sa sparkom i longswordom. Sad odoh tražiti jaču lightning magiju, nadam se da u Whiterunu imaju nekoga tko prodaje knjige za magije.
Steam ti po defaultu radi screenshotove sa F12, a posto je skyrim 'obavezno' preko steama, samo rokaj F12.
http://meta.filesmelt.com/downloader...trollface1.png
-
E da Bartuc, igram ko Elf, imam mane dosta, mogu ih ubit bez problema a da ne koristim potione...barem zasad. Kasnije dobiš skill koji ti smanji magica usage i sl. Uglavnom, zasad je taman kak treba bit.
-
Krenuo ja sa Wood elfom. Sad brže bolje pauza da uspijem učit malo prije nego me stvarno primi. Čisto za test sam očistio jedan rudnik blizu Riverwooda i primijetio neke stvari.
Pošto uvijek igram na sneak, vidim da je umjetna inteligencija kod sneakanja mnogo bolja od one u Oblivionu. Primijetit te može neprijatelj kojem si eventualno naletio iza ugla ili nešto, ali kad te zapazi na malo većoj udaljenosti, neće te odmah detektirat, nego će se prošetat prema mjestu na kojem te vidio i malo pobliže pogledati. Također ih uznemiri ako strelica leti negdje oko njih. Ne mogu te odmah skužit, ali izvade oružje i traže te uokolo.
I jedna ful ful moćna stvar koju sam primijetio: Kako su ti razni dungeoni osvijetljeni na svakom drugom koraku (ništa novo), te svjetiljke su u ovom rudniku velikom većinom bili držači s bakljama s kojih možeš i skinuti baklju, i time ugasiti svjetlo. Ima dakako i drugih rasvjetnih tijela koje ne možeš tako ugasiti, ali ako se ti držači s bakljama jednako koriste i u drugim danđnima, gameplay sa sneakanjem bi mogao biti poput malog Splintera ili Thiefa.
Borba ista ko u Oblivionu, nije me pretjerano oduševila. Tko želi pravo iskustvo borbe trebat će neko bijesno sječivo i štit, a mi thiefovi sa kratkim mačevima i bodežima možemo samo mahati po neprijatelju i nadat se da njegov health istekne prije našeg. Blokiranje s mačem je nešto kao ukras, a ni to ne možeš koristit ako ti je u drugoj šapi neka magija ili drugo oružje. Mene zna zajebat to šta kad stisnem LT za blok prije nego šta sam do kraja pustio RT, lik uopće ne blokira. Svejedno, igranje sa gamepadom nije loše. Znajući koliko igra pati od konzolitisa, nisam ni probao miš+tipkovnicu.
Meniji jesu čudni, nepregledni i dizajnom neprimjereni TES serijalu, ali meni je bolji taj novi Favorites sustav od hotkeyanja. Na hotkeyeve bih bezveze potrošio jedan od dragocjenih slotova za futrolu sa strijelama koje mi dopizde nakon nekog vremena dok ne koristim luk, pa bi ih morao preko inventoryja skidat.
Općeniti vizualni dojam je za deset. Kad dođeš blizu, teksture izgledaju slabašno, ali sve u svemu izgleda fenomenalno. Točno se vidi gdje je sve Bethesda uštedila zbog optimizacije, a s druge strane sve izgleda fantastično. Budući da mene kao i svakog normalnog čovjeka ne zanima kolika je rezolucija tekstura niti silne tehnologije koje su iskorištene na grafiku, nego mi je bitno da dobijem igru sa dobrim vizualima za što manje hardverske gladi, ja sam ovdje oduševljen. I ne samo da je grafika općenito dobra, nego je i dizajn osjetno detaljniji i u njega je uloženo više truda nego u Oblivionu. Spomenuti rudnik nije bio generički skup tunela i prostorija kako bi to bilo u Oblivionu. Usred glavne prostorije bio je vodopad, a hodnici su povezani drvenim mostovima i skelama. Neusporedivo bolje nego ikad prije.
-
Sa itemima i perkovima mi ide 75% manje magicka burna na destruction spelove, mogu rokat munju dobru minutu prije nego mi se potrosi mana...
-
Ja sam autentičnosti radi ipak uzeo Norda. Dovumio se između nekog barbarian ili thief tipa, čini se da ću ipak s barbarianom.
2H sječivo, perkovi za +dmg i našo neke rukavice koje daju +15% 2H dmg, tako da većina stvari mojeg levela pada iz 2 udarca... osim prokletog ice trolla koji me zatuko na vrhu Throat of the Worlda prije nego sam shvatio da nisam sejvao igru još od Ivarsteada xD
I ne, ne mogu ubiti gianta/mamuta još (sad sam na 8. lv) :P
-
evo i ja krenuo napokon,pocetak mi je bio odlican,pomalo me podsjetio na witchera novog
uglavnom krenuo sam sa dark elfom
imam zasad samo jedno pitanje,dali postoji mogucnost second weapon hotkeya? da mogu šaltati izmedu luka i sjekire?
-
= Citat =:
Izvorno postao Shaka
evo i ja krenuo napokon,pocetak mi je bio odlican,pomalo me podsjetio na witchera novog
imam zasad samo jedno pitanje,dali postoji mogucnost second weapon hotkeya? da mogu šaltati izmedu luka i sjekire?
U inventoriju mozes postelavat favouritse sa tipkom f, i onda sa tipkom q ingame dobijes quick meni za odabir...
Edit: ste skuzili da kad skupite neki disease da vam NPC-i govore da izgledate bolezljivo ili ako su neki gadovi kazu makni se od mene izgleda zarazno... :pray: detalji
-
tnx skuzio sam...steta sto nema neke trake za quick spellove itd...ili to poslje jos dolazi,naime igram tek 20min
-
Mozes favourati i spellove..
-
VAŽNO: :D
Jel se frakcije "eliminiraju"? Joinao sam se Companionima, nadam se da se nisam zajebo i da ću moći u neki thief's guild kasnije!? Ili Dark Brotherhood koji mi je cilj...
-
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
= Citat =:
Izvorno postao Shaka
U inventoriju mozes postelavat favouritse sa tipkom f, i onda sa tipkom q ingame dobijes quick meni za odabir...
Edit: ste skuzili da kad skupite neki disease da vam NPC-i govore da izgledate bolezljivo ili ako su neki gadovi kazu makni se od mene izgleda zarazno... :pray: detalji
Dajte neka netko napravi par screenova da vidim kako to izgleda, ja ih ne mogu favorizirati, ma nema tog Akatosha koji bi sad pomogao...
Pogledao, uglavnom razlika mi je 4 FPS-a sa twakanjem + što šteka ako vrtim kameru oko sebe ko lud.
17-18 FPS sa tweakom, a 20-21 bez.
-
Meni svaki drugi NPC prigovara da izgledam boležljivo, a koliko znam, nisam pokupio nikakvu boleštinu :/
-
@ Bartuc Mislim da se kao i u Oblivionu može ući u sve.
Nego, gdje su naši "Deadwalker the Nevjerni Toma" i Babić? Zanimaju me njihovi komentari na Skyrim, je li opravdan hype bio itd.
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
To je bilo i u Oblivionu sa bolestima i vampirizmom.
Smeta me što igra zna zatrzati na par sekundi pa se vrati u normalu, valjda problem do neoptimiziranosti i manjih memory leakova.
-
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Meni svaki drugi NPC prigovara da izgledam boležljivo, a koliko znam, nisam pokupio nikakvu boleštinu :/
Vukovi prenose 25% manje dmg-a na melee (zaboravih ime bolesti) , odi u magic meni i skroz na dnu opcija ti pokazje osnovne parametre i stanje.
Cure disease pot i ko nov si...
-
Hmmm, to bi objasnilo zašto me tako lako potuku u borbi prsa o prsa. Pogledat ću.