http://i.imgur.com/VSDpa.jpg
:rotfl: Kako jadno
Printable View
http://i.imgur.com/VSDpa.jpg
:rotfl: Kako jadno
Koja to serija?
Terra Nova, serija s budzetom od 20 miliona
A čekaj, kako inače misliš da se rade ti gunovi za serije? Ili su plastične igračke, ili su malo dorađeni pravi gunovi, ili su vrlo nepoznati gunovi sa šarolikim efektima.
Pogledao samo pilot za sada(i tu cu stati) i ovo je prva serija gdje uredjenje i rekviziti djeluju depresivno na mene. Ono, nema bas utiska da je sve jeftino nego nekako lijeno, kao da se bas i ne trude. Svi su kao zaposleni u velikom Warner Bros facilityu pa preko noci "posuduju" propse iz okolnih setova
Pogledao Firefly....ma daj koja budala je rekla da se ova serija ukine. Nešto najbolje ikad. Hvala Sheldonu iz Big Bang-a što je spomenuo tu seriju u jednoj od epizoda :P :pray:
Lonesome Dove
http://dontspoilme.files.wordpress.c...esome_dove.jpg
Dobra ekranizacija knjige, preporuka ljubiteljima westerna 8)
7,5/10
The Vampire Diaries
http://smallscreenscoop.com/wp-conte...ies-poster.jpg
Prva sezona je pomalo klišeizirana romantika, koju izvlači samo lik Damona...druga sezona dosta popravlja dojam
6,5/10
Dovrsio 3. sezonu Farscapea. Druga mi je nesto bolja, ali i ova ima svoje adute.
Ti mora da si izoliran od interneta, ako si za tu seriju čuo u BBT-u.= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Terra Nova je loša, gledam zbog dinosaura because they are my soft spot. Serija ima ogroman budžet, a CGI je valjda na razini Babylona 5.
Babylon 5 je imao CGI?
Odličan za svoje vrijeme, ST je još koristio makete
Ja mislio da je i Babylon 5 koristio makete i to.
Ne mislim napadati, samo pitam, ali nije li Vampire Diaries nešto kao Twilight?
Odgledao prvu epizodu nove sezone Walking Deada, jedva čekam ostatak. I što je taj Breaking Bad? :)
serija
ne, serija je sasvim solidna i ni približno blizu retardiranosti Twilighta, evo ja pratim već 3. sezonu koja trenutno traje i jako sam zadovoljan= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Pa sličnost je ljubavna veza između vampira i čovjeka (cure), no jači naglasak na njihovom ljubakanju je u prvoj sezoni, dok je druga dosta zanimljivija što se tiče radnje, a treću nisam gledao...
u biti trebao bi ti odgovoriti netko tko je gledao Twilight, jer ja nisam...
kako jebeno rula the wire. poceo sam gledat na hrtu malo, sad nabavio 1. sezonu i doso do 5. ep., jebeno rula bogove. bubs <3
Sad kad sam pogleda sve epizode curb your enthusiasm-a mogu reci da je Larry David jedan od najvecih humor genijalaca svih vremena. Sad mi je sve ostalo nekako bljutavo gledat nakon ove genijalnosti. Oce bit 9. sezona?
Ja sam prve tri sezone u "dahu" pregledao, onda sam preko ljeta rekao :e neces! Sad sam pogledao cetvrtu i ostaje mi jos samo peta:(= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
lester je badass u picku materinu:D
pogledo sad 5. i 6. i poljak mi se sad cini dobar:D
hehe:) Meni i dalje Omar najdrazi makar svaki lik ima prejake karakteristike.
znam ja zasto ti volis omara :>
uuuuuuuuuuuuuuuuu
:):):)
To mi je u glavi svaki put kad ga vidim :)
Pogledao najnoviju epizodu It's Always Sunny In Philadelphia, i vratila mi se vjera u seriju.
Već sam pune 2 sezone bio sretan ako dobijem jedan do dva smijeha po epizodi, no nisam odustao i pratio sam i dalje.
A ovu novu epizodu sam se valjao cijelo vrijeme.
Iako je sedma sezona bolja nego peta i šesta (pogotovo prvih par epizoda), tek ju je ova najnovija vratila na neki vrh (za razliku od užasne pretprošle epizode).
ane:D:D= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Cura gleda nove nastavke HIMYM i pogledao sam sad zadnju s njom. REKO, KOJI KURAC NESMIJEŠNI?! Koje je ovo dno od serije, nisam mogao vjerovati... Nije da je prije bila vrhunska, ali dalo se pogledati. ://
Ima par dobrih epizoda dosad, pogotovo ona sa opkladom i Barnyem :D
himym su usrali zestoko.ta serija je bila dobra do 4 sezone mozda...jel gleda ko supernatural ili castlea ,dextera?
Supernatural je opet ok, nije stari rock'n'roll, ali je dobro.
Castle je kul! Ja gledam! Mater hebem i njenoj glumi o nesjećanju!!!
Jedva čekam ovo.
Nadam se da će uspjeti i da neće biti ukinuto.
Zavrsio sa BBom ... Neznam kaj da gledam sad :S
Ima ko kaj za preporucit sa dobrom pricom i interesantim likovima?
The Wire ?
lol koliko si ga puta već preporučio :D
ja si trenutno gledam drugu sezonu Parks & Recreation-a. humor i likovi odlični, satirično dozlaboga. jako zadovoljan :)
i tako još uvijek nitko nije pogledal WE CAN BE HEROES, SUMMER HEIGHTS HIGH i ANGRY BOYS.
:(
A mislim, traži dobru priču i interesantne likove, neznam što da mu drugo kažem :D= Citat =:
Izvorno postao mortician
Ovo jako dobro zgleda sudeći po klipićima na youtubeu, mogao bi pogledat.= Citat =:
Izvorno postao mortician
e e e ja sam gledal we can be heroes al prve dvije epizode samo! nisam stigo dalje, budem ovaj vikend :)= Citat =:
Izvorno postao skitkid
ane :D fkt je talent taj Lilley, odlično :D= Citat =:
I love the way Chris Lilley can convince me that he is a hot, bitchy 16 year old gir.
Palicu drži Greg Daniels, The Office američki, tak da kvaliteta je neupitna...a i ep su po 20 min kaj je kod mene velki plus :D= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Odlično, gledam sigurno.= Citat =:
Izvorno postao mortician
to! ! ! != Citat =:
Izvorno postao mortician
i ja bum si čekiral ove parkove.