:thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
Printable View
:thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
mw2 uzmi.
Po meni igra ne umire, nađem si match u roku 5 sekundi tako da je super.
Jednostavno je predobra za opuštanje, iako nekad i rageam.
jos ne umire ali nemogu vjerovat koliko hack videa ima na stranicama samo to ne kuzim zasto u cemu je fora kad ce te banirat
i jos ne kuzim zasto IW ne pokusava prijavit stranice za hack kad znaju sve
crochefov sig
:pray: :pray: :pray:
Nemoj mi reći da si to tek sada skužio :)
Igra ne umire, nemojte pricati gluposti !!!
Imam problem, moram cekat 20s, tj. da dođe do pinga 110 i tek me onda moze spojit na server a dosta često mi kaze unable connect host..... pa moram opet probat.
Nezz zasto to tako. Jel se može taj problem riješiti ili to tak mora biti ??
Igrao MW2.. na kampanji sam dosao do one misije poslije onoga sto civile ubijas...
A onaj spec ops dio :pray: nesto preprepredobro, pogotovo one stealth misije :pray:
Zato što igru većinom hostaju ljudi s dobrom vezom, a pošto IW net prvo traži server sa što manjim pingom, što znači u što bližem području, ti trebaš čekati da se popne na 110 jer općenito na Balkanu nitko nije kupio MW2 niti nema dobru vezu da uspije hostat igru.= Citat =:
Izvorno postao Über Tsar
Meni već na 60-70 nađe 2-3 matcha...
Da potkrijepim tvoju tvrdnju:= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
klik ovdje
Kako obožavam gledati takve vjesti kada se nekom pohlepa obije od glavu :pray:
Normalno da svi mogu hackati kada im netreba org key :yuck:= Citat =:
Izvorno postao CAK_CROchef
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Nije se njima ništa odbilo u glavu,te brojke su nula u usporedbi s dodatnom zaradom.
MW2 bi bio najpiratiziraniji naslov i bez tih odluka,a očito i sa njima,samo što su ovako više zaradili.
Nego vrlo mi je drago što te sada mogu staviti na foe listu i ignorirati.
Yupi!
Nula je to što su "svega nekoliko postotaka" prodali za PC a CoD franšiza se i proslavila na PCu? Nula su 245 milijuna dolara? Ako je tako onda GG :thumbs2:
Uf to me jako boli :( Upravo si dokazao da se sa tobom jendostavno nemože normalno razgovarat nego se odmah moraš prjetiti ignore listama ako neko ne djeli isto mišljenje sa tobom.= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
@Grim na obicnom serveru 8 - 12 igraca ( pod obicni ne mislim samo tdm nego sve game modove sa igracima 8 - 12) budem cak cesto host tako da tvoja tvrdnja nije bas sto posto tocna, jedini problem je onda sto vecina igraca na serveru ima pola ili cak manje od pola onih ping "crtica"= Citat =:
@uber tsar pogledaj da li ti je NAT open, mozda je u tome problem
a i opcenito im je taj host sistem po meni los
Danas bio baš u zračnoj luci, odmah mi je na pamet pala scena iz mw2 sa onim rusekima i ubijanjem xD Mislim si ne bi mi bilo lijepo sa druge strane nišana.
= Citat =:
Izvorno postao TvRc
NAT mi je opet al on zajebaje, nekad cekam normalno da dođe do pinga 100 al ipak treba to cekat, a nekad me izbacuje kad dođe do tuda i tako zna biti po 3 puta zaredom. Igra je org. Stvarno neznam zasto zajebava.
Neznam jel već bilo ili ne al enivej...
Rumors: Call of Duty Maker Infinity Ward Doing MMO, Other Studio Handling Modern Warfare 3
Nakon rekordne prodaje, totalno im je u interesu zakačiti se za neprovjeren projekt.
ziSCrNeC ... re=related
Ovo pokazuje da je igra slomljena, teško :thumbs1:
Dugo nisam vidio nesto ovako jadno
Ajde da nisu sve njubare na konzolama.
Ja to osobno još nisam doživio na PC-u ali kad ekipa vidi ovaj video, brijem da će svi njubovi to koristiti. Ali vjerujem da će IW brzo to srediti, barem se nadam.
Nabavljam vjerovatno ovih dana igru. :)
Ponovno je instalirao, idem halat sp po treći put ^^
Heh, to je na konzolama, reakcije igrača su tamo oslabljene, PC igrači imaju puno bolje reflekse tako da je totalno besmisleno napravit ovakav class jer će te samo ubijati. I na PC verziji, treba podosta duže vremena da se zamijeni klasa sa One Man Army.= Citat =:
Izvorno postao The Fury
evo jedan epic video :rotfl: miawLu_ScMI
Loše, jako loše.= Citat =:
Izvorno postao D.O.M.I.
Probao jučer. Apsolutno neizvedivo. Ekipa bolje cilja, brža je i mobilnija, a Danger Close nije toliko jak.= Citat =:
Onda to sam prolazi na konzolama, ne moramo se brinuti. Jesi igro na PC ili konzolu?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ček. ček, stvarno si mislio igrat tako ili si samo probavao? :o
Na PC-u.
Probam sve te exploite i gluposti o kojima pričaju na netu.
Recimo onaj CP knifer radi ko bebica, i stvarno je iritantan do bola.
Ajd drago mi je što na Pc-u se može normalno igrat.
Ali živcira me ekipa koja se zaletava u tebe i onda te ubiju sa knifeom (melee).
Dečko, kad si ti počeo igrat FPS-ove online? Najveću čar priskrbljuje da nekog bashas ili knifeas u MMOFPS-u hhehe.= Citat =:
Izvorno postao The Fury
Da u tome je čar. Znam kad i ja nekog zakoljem da je to gušt :D= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Ali ovo je FPS, a ne ''noževanje'' (koja riječ).
Barem ti ne čučnu na facu kad umreš :rotfl:
Većini ekipe smeta što je u igri koja cilja na "moderno ratovanje", najjače oružje dvocjevka stara 200 godina. :)
Onaj video je na PS trojci :wink:= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
E i sjecate se onog problema što ga neki imaju sa namještanjem rezolucije pa nemogu promjeniti rezu...
Cacko sam malo po nVidia driverima i našao pod 3D settings>manage 3D settings>program settings da se može mjenjati opcije u igrama kao što su rezolucija, AA... e pa sad neznam dali to utjece i na opcije u igri, ali ako neko bude imo problem pokažite mu to pa nek vidi dali funkcionira... :)
Da, mogu promijeniti. Samo ako ih postaviš naSOverride any application setting.
LOLWUT?= Citat =:
Jučer sam kod frenda odigrao jedan match na PC-u....
To mi je bio prvi put da sam igrao FPS u 2 godine. Mislio sam da ću suxati opasno..... Završio sam 32-4 na Skidrowu s TAR-21 bez attachmenta.
I onda PC igrači imaju puno bolje reflekse??? Likovi su prolazili pokraj mene a da me nisu vidili.... I još su skoro svi bili 1. ili 2. Prestige....
uh,veći mi je gušt napraviti headshot sa što veće udaljenosti.= Citat =:
Izvorno postao Feanor