Al Dujma, meni se čini da je ovo za PC, a čovjek ima na X360.
Printable View
Al Dujma, meni se čini da je ovo za PC, a čovjek ima na X360.
Ups nisam citao xD Tek ustao hehe= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
ak imas nxe probaj instalirat igru na hard, mozda bude bolje... na ps3 nije bilo takvih problema, jer se igra instalira na hard...
Ovo je bilo namjenjeno meni ili je krivo napisano ne ?= Citat =:
Izvorno postao Doggy
http://www.xbox.com/en-GB/live/NXE/S:rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao neox99buleseye
upravo to...= Citat =:
Izvorno postao Dujma
neox, kak bi to ipak bilo namjenjeno tebi? mislim, koja igra na PC-u se ne instalira???
MOZE POMOC???
GTA IV mi zablokira svako malo, nemogu u miru proci ni onu misiju di moram cure pokupiti na kolodvoru (sam pocetak). zasto se zablokira? pokusao i na manjoj rezoluciji ali ne pomaze.
komp je dovoljno dobar
intel quad 2,4 ... znaci 9,6GHz
4G rama
512 grafulja radeon
ima koji patch? da ne citam ovih 100++ stranica... :)
= Citat =:
Izvorno postao roadkid
ne lupaj gluposti oko procesora broj jedan,broj dva koju grafu imas?moze bit veliko smece s tih 512 rama.patch+driveri?itd...dobrodosao na forum
Jes sta ti mislis da ti komp radi stalno na 9,6GHz. Neradi ja mislim ni na 3GHz. Moras upaliti 30 GTA IV da bi ti radio na 9GHz
:kill: :rotfl:
moramo osnovati Hall of Fame...moramo...ovo bi bio prvi post koji bi bio izložen...= Citat =:
Izvorno postao Dujma
Ajme....ima li bisera......9,6 ghz.... :rotfl:
ti si isto tresnuo sad... jedino ispravno je da taj proc ima 4 jezgre od kojih je svaka u stanju raditi na 2.4 GHz i to istovremeno... znači teoretski je moguće da broj operacija u jednoj sekundi koje procesor obavi bude 9.6 milijardi (tj 2.4 x 4) ali to ovisi o samom kodu aplikacije i to nikad u praksi nije tako...= Citat =:
Izvorno postao Dujma
e ljudi zna li iko kako je moguce promjeniti telefon u GTA i dali je moguce uopste ?
sta ste svi odmah pametni. dvojezgreni procesor je koji radi na principu cetverojezgrenog. sto znaci da svaki moze obavljati, recimo to tako, dvije radnje istovremeno. znaci virtualih cetiri jezgara.
i ako svak radi na 2,4GHZ, racunajte, matematika za osnovnu. to su njegove mogucnosti, sto isto tako i ne znaci da uvijek tako radi, odnosno da ikad tako radi. ali sigurno obraduje podatke brze od dvojezgrenog!
MasaKrisT je jedini nesto u vezi pitanja rekao, hvala btw.
dujma, na isto ti dode jel ti rade dva ili trideset njih... on nemoze obradivati vise podataka nego ih obraduje, a nikad ne staje, vrtio on samo nule ili nule i jedinice, on radi... a na kraju krajeva, komp uvijek tebe ceka. ti si najsporija komponenta.
zaboravite... ispricavam se i molim odgovor na pitanje!
imam hd3870, ali mislim da nije stvar u njoj (jedino ako bi mozda trebao staviti na digitalni izlaz; stari monitor je). gle, ona vrti na rezoluciji preko 1200*nesto, ali zbilja je sve ok i prekrasna je slika,a zablokira. samo u jednom trenutku postane crni monitor, kao da sam ga otpojio od graficke, ali nemogu nista, jedino mi preostaje resetirati komp.
pokusao sam na manjoj rezoluciji, oslobodio ga max, ali opet...
ili je neki bug na igri ili... ???
Ja dobio od onoga crnca novi mobitel sa kamerom xD I skinuo nekoliko tema sa interneta i promjenio zvono mobitela xD= Citat =:
Izvorno postao dacho123
@procesor
Sta cu ja kada me pogresno uce xD
dujma, evo malo offtopic
u GF igraoni, pucola nabio onaj srednji komp za jos gigu rama a igra opet nece, a koliko sam vidio ima vise neg dovoljno!
dual core(3ghz)
2 GB rama
i grafu od 512 MB
e sad sta je, ako netko moze pomoci
Sto znas, moj frend ima istu konfu(procesor mu je 2.2gHz), i radi mu= Citat =:
Izvorno postao eddie2142
Evo još malo usporedbe, PC/360.
GTA IV PC/360 Comparison
Bez uvrede, ali već ste mi malo dosadni sa tim hardware-om. Ajde malo u topicu koji se bavi igrom pišite o samoj igri, a ne o pokretanju iste...
potpis= Citat =:
Izvorno postao Outmind
to radite u viewtopic.php?f=84&t=28035
Znate sta je jos meni preludo. Ja kupio naocale, pobio se sa likom i spale mi naocale :rotfl:
Uredu da sam mogao postat u tajStopic, a ono, isti vrag.
Ima sigurno ljudi koje će zanimat usporedba takvog tipa... Zapamtite da niste sami na forumu.
Ocito je da je grafika na PCu puno ljepsa. A sto je najsmjesnije jasno se vidi da na PCu i steka dok na konzoli ide glatko :rotfl: :rotfl: :pray: :pray: :(= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
na konzoli djeluje jako mutno :S
Jel samo meni ultra iritantno kada Niko kaže nešto na "domaćem" jeziku sa onim ultra retajnim naglaskom? :(
Nope, iako je naglasak toliko prisutan da nisam ni shvatio da je lokalni jezik dok nisam pročitao subtitlese.
Ono, ne bi li imalo smisla uzeti za VA-a nekoga kojem je engleski stvarno drugi jezik? Svugdje ubijaju R.
joooj... el ima neka dobra dusa ovdje iz bjelovara koja mi je voljna <prodat> gta4?
imam tu hrpu praznih dvd-ja i bas bi zelio imat orginal!!!
e joj da... najdrazi heroj u doti mi je razor... i uvijek imam 1911 iteme i sve ih ispwnam!!!
ps. ima kog da dop.anje preko PMa? :oops:
fedor je ipak bolji heroj, agility mu jaci
a ot:
stvarno vrijedi uzeti gta 4 origi
Yep, isplati se ako imaš jaku konfu.
GTA IV je zabilježio slabe prodajne rezultate, PC verzija igre se već maknula sa top 10 najprodavanijih a Rockstar već bilježi gubitke, za koje se nada da će nadoknaditi "downloadable contentom" za Xbox 360 verziju igre.
http://www.shacknews.com/onearticle.x/56495
http://www.forbes.com/markets/2008/12/1 ... ets15.html