A šta ako ne zna plivat, pa bit' će ga sram učiti :/
Printable View
A šta ako ne zna plivat, pa bit' će ga sram učiti :/
Znam dvoje ljudi koji treniraju badminton, oboje su sjebali nogu na treningu.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
@Plivanje - o da, najbolji prijedlog.
Ja sam odustao od tog badmintona jer sam si sjebao gležanj svako malo. Opasan sport :(
Se može nekako gajba pive zamijenit za pare, kao što se boce zamjenjuju :D
http://media.steampowered.com/steamc...44977_full.jpg
Tko je ova zenska, kazu da se zove Dodger...sta radi inace?
ima youtube gaming kanal, pravi vijesti 2-3 dana u tijednu, igra tu i tamo neke igre, član the gaming stationa. kanal ti je http://www.youtube.com/user/PressHeartToContinue?ob=0= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Jel' to ona koja je imala podcastove sa Totalbiscuitom?
Ima baš lijepu facu.
http://i2.listal.com/image/2157213/6...c-thompson.jpg
Ovako, možda je malo zahtjevno, ali uoči gej pridea naravno stiže i trollanje retardiranih masa.
Zamolio bih nekoga da mi na tu sliku nalijepi pri vrhu slike tri grba; lijevo HČSP-a, u sredini neki znak cajki koji uspijete naći, a desno torcide ili hajduka.
Dolje da piše:
"NEĆE MEN PEDERI ŠETAT GRADON SPLITON TAKO JE ISUS REKA I TAKO ĆE I BIT!!!
~ sv. Marko i svi zdravi pobožni ljudi!"
E da, može još da mu ubacite ono goruće srce kao u slikama Isusa? Znam da mu ruke smetaju, ali i treba biti loše. To je opcionalno.
Hvala :D
Cajke imaju neko znakovlje? Nije to baš neka sekta, znaš.
Mirko i trolanje u istoj recenici
Mhm, to je Dodger :oops: ->kanal na YT.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Prije mi je bila bolja sa smeđom/crvenastom kosom, al ajd, i ovako je simpa.
Da, nešto poput ovoga http://i84.servimg.com/u/f84/13/74/52/97/ff60b510.jpg, na što se može naići u prvom rezultatu googlanja pojma, je sasvim dostatno.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Bolje izostavi cajke, bit će preočito.
Inače da, prajd, svaki jebeni sat moram slušati rezervne argumente svih idiota ;(
NEK TO RADE U ČETIRI ZIDA
ŠTA ONI SVIMA NAMEĆU TO
TREBALI BI I MI IZAĆI NA ULICU I IMATI STREJT PRAJD
I naravni osobni favorit TO NIJE PRIRODNO PA ZAR ŽIVOTINJE TO RADE, UOPĆE NIKAD NIJE DOKUMENTIRANO HOMOSEKSUALNO PONAŠANJE U STOTINAMA VRSTA
Kunem se da postoji neka lista s koje to čitaju.
Ma ne smetaju meni oni, ali ne volim kad mi svoju seksualnost guraju u grlo.
Zivotinje "to" rade od postanka i stovise postoji dokumentirano homoseksualno ponasanje kod vise od stotina vrsta
A meni govoriš, pride je još u Splitu.
Iživciram se nepotrebno gluposti sviju.
A cajke neću izostaviti jer, žalosti me ovo reći, ali dobar broj ljudi je dovoljno glup da neće skužiti ruganje ni ovako i uletit će mi ''ALSTI PROTI PEDERA?!'', znam to :(
Oh right. Negdje bih se već propucao da sam u Splitu lol, mogu si zamisliti "rasprave".
glavno da je tu stephen the lesbian
Meni se iskreno sere od cijelog tog događaja, i od jednih i od drugih. Cijelo vrijeme moram slušati s jedne strane: to je neprirodno, bla bla bla... A s druge strane stalno iz novina i televizije naslovi: hoće li Split proći ispit civiliziranosti i slična sranja. Nek već jednom to sranje prođe i neka prestaju davati medijski prostor homoseksualcima/fobima.
Smor, rekli bi preko granice.
Neam niš protiv manjina, ali .... mislim, Split, hello?
Kud iglom baš u korjen zuba. Jedino gore od toga su valjda BibinjeSkod Zadra...
:pray:= Citat =:
mislin da splicani ne bi tribali ni rici o zadru, bibinjama ili ciloj zadarskoj okolici zbog onog sto se namin dogodilo u drugon svjetskon ratu. a sto se tice splita ni za nista drugo nego za pokrivati udbu i kompaniju
Kakav je ovo novi sustav scrollanja u firefoxu? Ubija me u pojam.
TOO SMOOTH!= Citat =:
Izvorno postao Xero
FUCK
Huh? What? Kakav novi sustaV?
Okej naviko sam se.
Da, i meni je bilo WTF :D
Da skinem firefox da vidim taj novi sustav scrollanja il ne?
Ne.= Citat =:
Izvorno postao Wizard
iskreno me boli kurac jesu oni pederi ili ne, njihova stvar, al nemoraju to ljudima nabijat na nos= Citat =:
Izvorno postao keko
Da, ne moraju nabijati na nos ljudima da nemaju sva građanska prava :)
Ovi kod nas su još okej, ali one parade u npr. San Franciscu su ajme majko.
S druge strane, nikad neću skužit zašto ne odu jednostavno na Markov trg. Tamo obično ljudi prosvjeduju, ne?
Ane jebote, jebu se u šupak u tim paradama i love ljude sa dildekima= Citat =:
Izvorno postao hansi