Da, mozda obrana bude licila na nesto bez simunica.
Printable View
Da, mozda obrana bude licila na nesto bez simunica.
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Glupost.
Moram se ispraviti...
Zaboravio sam da je tada već bilo 1-1 :kill:= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Potpuno je svejedno tko će nam igrati obranu. Tu smo tanki kako god da okreneš, a večeras su nam igrali najiskusniji igrači. Alternative su Vida, Bubnjić i neki Milić iz Rostova. Ne bih se kladio da bi odigrali išta bolje.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Joe je bog i sa pravom ga je skršio, drugog izbora nije bilo. Bolje dobit crveni nego gol, jer mi drugi ne bi zabili da se igralo još 400min. Očajna igra, Štimac odlazi!
= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Zašto prosječnom Hrvatu nije jasno da je Šimunić bio 10 metara bliže našem golu nego njihov igrač i ovaj faul nije imao nikakvog smisla van toga da je Šimunić seljačina?
Mislio je da će stići prije. Jednom kad je već krenuo naprijed nije bilo druge opcija. Da se povukao prema golu možda bi bilo drugačije, a možda bi pao gol. Srbi bi imali 3 na 2 situaciju.
Ma ja pretrčim tog Šimunića, strašno je trom. Tak da kužim zakaj je to napravio... Al mi nismo uopće igrali, a Srbija uopće nije kvalitetna. Vidjet ćemo pravo stanje protiv Belgijaca - bit će lošost.
Bit ćemo kante za napucavanje.
Moramo dobiti Wales da ne budemo slučajno najgora druga repka i nadati se dobrom ždrijebu za dodatne kvalifikacije.
Ja samo čekam Belgiju da nas osramote.
Igramo još samo s belgijom i Škotskom. Ma nećemo biti najgori drugi, kako god da odigramo, imam feel.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
A da, Škotska. Belgija igra s Walesom. Isti vrag, trebamo pobjedu.
Teško da ćemo biti najgori drugi i da obe izgubimo.
Vjerojatno neće do toga doći, ali uz ovu igru i splet okolnosti sve je moguće.
Zapravo mislim da smo trenutačno najbolji drugi jer imamo 2 remija i gubitak od Škotske koji se ne računa jer su zadnjeplasirana momčad,a vrlo je i vjerovatno da će ostati zadnje plasirani.
Trenutačno jesmo, ali ima ekipa sa utakmicom manje. Al to je ionako nebitno.
Gledam ovaj MMA kurac na novoj. Jebemti sunce, pa nemoze Petrekovic predstavljat borce. :D
= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Zato što je prosječnom Hrvatu jasno ovo http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... nto_sp2014
= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Prosječan Hrvat se treba držati pive, a ne sporta. Takvim ljudima nije mjesto u njemu.
Jer ipak renomirani trener i obrambeni igrač nemaju pojma šta govore.
Kad se već zaletio imalo je smisla, iako možda ga je mogao ipak malo nježnije zasutavit a ne onako brutalno :D. Inače se mogao vratit natrag prema golu i zatvorit ga taman na tih par momenata dok se ostatak ne vrati. Al ni taj igrač više nan nebi pomogao da damo gol s onakvom igrom.
Da je ostao na mjestu tko zna što bi bilo. Reći da bi bio siguran gol može samo budala.
A baš, ko da je mali broj slučajeva 1na1 da nije ostvaren gol.
Mislim da bi ga Sulejmani ladno ostavio tridesetak metara iza sebe jer je bio u naletu, a Joe nam je uvjerljivo najsporiji igrač. Čak nije ni bitno bi li Sulejmani zabio ili ne. Stvar je u tome što Joe u toj sekundi nije mogao u glavi imati posloženu i analiziranu situaciju što ju mi imamo sada imamo nakon 56 ponovljenih snimki. Da si on u svakoj takvoj situaciji misli "Fuck it, pustit ću ga pa možda promaši", ne bi igrao obranu. Branič jednostavno ne razmišlja tako.
Usporedbe radi, kad Utd. izvodi prekid, Vidić i Rio odlaze naprijed, a dio najbliži centru najčešće pokrivaju Rafael, Evra i Carrick. Po meni su Vukojević i Kovačić trebali ostati natrag i pobrinuti se za eventualnu kontru, ionako su beskorisni u prekidima, a najveća grdosija na terenu je trebala biti u skoku pred protivničkim golom. Sad, zašto nam je najsporiji igrač bio sam samcat na centru, ne bih znao. To što smo u tom trenutku imali igrača više nije isprika. Cijela ta situacija je bizarna, a sve je počelo od Srninog sramotnog kornera.
Samo govorim da je bilo i drugih rješenja osim takvog starta. Naravno da je njemu u tom trenu bilo nemoguće procijeniti točno kak će se situacija rasplesti, a jednom kad se već odlučio da krene prema lopti, jednostavno nije bilo druge nego da ga sruši.
Za sve hejtere Šimunića, :*
Inače, živo me zanima sastav za sutra:)
Misliš za danas.
Đaba mu tehnika kad na svakoj utakmici ima 2-3 prekršaja na granici kartona, i tu i tamo skrivi kakav penal, samo šta sudac srećom ne vidi. Jednostavno prespor je za igrati na najvišoj razini, i koliko god on nekad bia dobar i koliko god iskustvo ima, zadnje europsko je trebalo biti njegovo zadnje veliko natjecanje.
Amen!