Vjerovatno ne možeš ostati sam... inače se pola igre ne bi desilo xD
Printable View
Vjerovatno ne možeš ostati sam... inače se pola igre ne bi desilo xD
@Vedran
Hobo je bio kuler.
@Bartuc
Imaš opciju da ideš sam, a i vjerojatno možeš postić da te svi zamrze ako stalno šutiš.
Da fakat, što se desi ako čitavu igru šutiš :pray:
E trebalo bi isprobat :D
Skidam igru ^^)
Ništa se ne dogodi, sve se i dalje odvija kak je predviđeno u igri.
Jedina razlika koju dobiješ u igri je ko će te voljeti i kad će ko krepat. Ne hoće li krepat, nego kad će.
Ne skidam ju više.
Maloki partipuper
Jel bar misle da si mutav ili nešto?= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Valjda ne.
Ja sam jednom prešutio svađu između Kennyja i one vojakinje i samo su se oboje uzjebali kako nisam stao na njihovu stranu.
Kako god, gubiš. Jedino mislim da je šutnja okej u onim heartbreaking trenutcima.
Šutio sam kad na kraju druge epizode imaš razgovor sa Kennyjem pa te kao pita kaj briješ oko svega s Larryjem i šutnju shvati kao uvredu.
Uglavnim tvoje odluke skoro nikako ne utječu na samu igru. Recimo odsjeko ti ruku ili ne, najebo si.
Spasio ti C ili bucu, oboje će krepat. Pustio govno sa zvona ili ne, svejedno je gotov. Bff s Floride isto ode bez obzira na kripla.
BFF PREŽIVI!
Ja sam uvjeren u to, ako je Tyreese mogao u stripu, može i on.
Dark Souls drugi put.
I dalje je odlična igra, 50-60 sati proleti kao ništa. Pvp-anje kad uspije je jebeno zakon i vjerojatno najzabavniji aspekt igre.
Castlevania: Lament of Innocence
Solidna igra, žanrovski nema veze sa prošlim nastavcima nego je nekakav arena fighter sa malim exploration elementom. Tu i tamo nađeš neku opremu ali igra je mogla i bez toga jer nije uopće razvijeno. Svejedno, zabavno je klati, muzika je dobra i zanimljivo je vidjeti početak priče Belmonta.
GTA IV
Jedna od najboljih igara ikad. Napisao na Steamu zašto.
9
Daj link na svoje hartave preporuke.
Toliki si dirty console peasant da više ni Steam ne koristiš.
Evo ti
Ja sam mislio da piše "igra rula" ili tako nešto. Ovo je tldr.
Forum je mjesto za pisanje "rula" ili "smeće".
Bolje je koristiti "brutala" i "igrat će se" jer su ljudi na to naučeni.
Aral ih sve uspije iskoristiti. Prvi teaser je uvijek brutala, prvi trailer i igrati će se, počne igrati pa igra prvih pola sata rula, i onda odustane zato što je na kraju ipak smeće (valjda zaboravi gdje je stao od sile igara što igra istovremeno) :P
Treba tu skalu ocjenjivanja zaštititi patentom.
aral je peter molyneux pc play foruma
Pojasni.
Pa overhypea sve.
Deadly Premonition: Director's Cut
A gdje da počnem?
Neki kažu da je ovo najbolja najgora igra ikada. Donekle i je.
Što se gameplaya i tehničke strane tiče, igra je užas.
RE4 stil gameplaya, s beskonačno metaka, tri vrste protivnika koji ti ne mogu doslovno ništa, par oružja koja niti ne trznu kad opale itd.
Onda imamo neku vrst otvorenog svijeta po kojem se voziš u vjerojatno najgorem voznom stilu ikada (ok, možda i ne najgorem, jer postoje Big Riggs i slične 'igre').
Između misija se voziš doslovno par milja od jednog mjesta do drugog, bez ikakve dinamike, kroz ružne (donekle atmosferične, no ipak ružne) šumovite predjele.
Igra nudi i par 'zagonetki' koje su otprilike: nađi zaključana vrata, vrati se par koraka i nađi ključ. E da, leveli su u potpunosti linearni, a mjesta gdje bi se mogli granati se uvijek zakrče crvenim granama.
Grafički je igra između PS2 i PS3 ere, s time da izgleda gore od nekih PS2 igara. Glavni likovi su relativno ok, ali sve ostalo je nedetaljno s užasnim teksturama.
Tehnički je igra puna bugova, trzava, sa znatnim padovima FPS-a (što bi si samo jedan Uncharted smio dopustiti, ali tamo ih nema, jer je to primjer tehnički savršene igre).
Sad dolazimo do drugih čudnih i (ne)potrebnih stvari.
Iako igra ima semi-open world u kojem se naizgled nema što za raditi, tu je razasuto 50 side misija za lude sporedne likove.
Misije koje se isplati raditi, ako se može progutati milje i milje nikakve vožnje između njih (što ja nisam u ovom prolasku, no o tom potom).
Također ima sitnica kao gledanje kroz prozor kuća, iako to ne pridonosi apsolutno ničemu, potreba glavnog lika da jede i spava, iako ne vidim smisao tome u ovakvoj igri, brijanje koje donosi agent honor pointse i novac, činjenica da ti se odijelo može usmrdjeti pa muhe lete oko tebe ako se na vrijeme ne presvučeš i opereš ga, trganje melee oružja, iako je combat u igri katastrofa i metaka za pištolj ima beskonačno.
Sve te sitnice, naizgled toliko nepotrebne, ipak pridonose stvaranju neke jedinstvenosti igre.
A sad ono važno, a to je sve ostalo.
Igra ima jednu od najboljih, najzanimljivijih ili bolje reći najdražih mi priča koju sam ikada vidio u nekoj igri.
Ovo je u biti Twin Peaks igra. Priča i likovi su naravno drukčiji, no opet toliko slični da je nemoguće ne vidjeti odakle igra uzima uzor.
A usudio bih se reći da je sama glavna priča i dosta bolja od one u Twin Peaksu. Premisa je slična, no daljnja izvedba je nadmašuje.
No nije stvar samo u priči, već načinu na koji se prezentira, odličnim likovima do kojih ti je stalo, izmjenama humora, horrora, misterije i tužne drame, od kojih je sve popraćeno odgovarajućom, ponekad cheesy, no odličnom glazbom.
Priča i 'drveni', pomalo surealni dijalozi koji u potpunosti odgovaraju ugođaju igre tjerali su me da je što brže završim, jer me zanimalo što će biti dalje (zato nisam gubio vrijeme na side misije, što mi je žao, no to za neki drugi prolazak).
Tu su također agetovi monolozi tijekom vožnje kad priča o raznim filmovima koje je gledao, te time malo ubije monotonost vožnje. Nažalost, premalo ih je.
Atmosfera igre je vrhunska, iako je vizualno igra zastarjela i nedetaljna, no ima nekih genijalnih scena koje se urežu u pamćenje.
Ono što je najvažnije, kraj je odličan. A to mnogim igrama fali. Druge igre samo bace kratku cutscenu i loše creditse i bok.
Ovdje ne. Igra te doslovno pozdravlja i zahvaljuje što si je igrao. Svaki put kad pomisliš da je kraj, ima još jedna scena za dodatni šlag (slično kao u Return of the King filmu).
I kako sad ocjeniti ovako nešto?
Definitivno nije za svakoga.
Dežurnom Aralu ili W3DR4N-u ovo je čistih 1/10.
Objektivno bi se dalo navući nekih 6-7/10, možda.
Meni je priča i ugođaj igre definitivnih 10/10 da više ne može.
A igra sama po sebi dobiva konačnih 8/10, jer pozitivne strane ipak nadjačavaju sve mane.
Nikad čuo, ali rado bih to igrao sudeći prema opisu.
Ja sam prije nekoliko godina gledao neke klipove iz igre na yt. Bas bizarna igra, i neki dijalozi su totalni wtf.
Koji je ovo kurac?
Meni to izgleda kao masu retardirana igra.
Bok dežurni Arale.
Dijalozi su genijalni.
Kao i glavni lik.
Evo, da ga upoznate.